Afgelopen. Een prachtige en vooral zeer verdiende overwinning!

84′ DOELPUNT DESSEL! Dit is misschien nog wel het mooiste moment van de gehele wedstrijd. Smet zet voor vanaf rechts en debutant Troonbeeckx werkt alleen voor de doelman proper af, een prachtig debuut voor de Desselse jongeling.

83′ Mariën wordt vervangen door Alaerts.

82′ We kunnen van de bezoekers, zelfs met de beste wil van de wereld, geen kansen noteren op een slap schotje van Binst na in minuut 36. Dessel speelt heel goed, maar de bezoekers zijn daarnaast ook erg matig.

80′ Jutten wordt vervangen door Troonbeeckx, die daarmee zijn debuut in de eerste ploeg maakt.

77′ Bij de bezoekers komt Rubanguka in de ploeg voor Schaessens.

77′ Breugelmans wordt vervangen door Demba.

70′ Vansimpsen komt voor zijn man, maar zijn kopbal gaat ruim over het doel.

68′ Bij de bezoekers wordt Siebens vervangen door Bouhajra.

60′ Versmissen herovert de bal en ziet de doelman voor zijn doel staan, zijn poging wijkt af op een bezoekende rug en rolt naar de doelman toe.

51′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans maakt de ruimte vrij voor Jutten, die vrij op kan stomen. Hij speelt hem op het juiste moment diep op Vansimpsen, die hard, via de doelman, in de verste hoek binnen trapt!

46′ Breugelmans zet door en legt breed op de instormende Mariën. Hij moet het doen met zijn mindere linker en trapt ver naast.

46′ De tweede helft is begonnen.

Rust in Dessel.

36′ Kustermans heeft geen problemen met een poging van Binst.

33′ DOELPUNT DESSEL! De man in vorm de laatste weken maakt zijn eerste voor Dessel. Versmissen is weer aan een sterke match bezig. Zijn eerste poging wordt nog geblokt, maar in de herneming kapt hij zijn man uit en trapt hij simpel binnen.

28′ Mambabua wordt vervangen door Vereeck. Hij lijkt geslachtofferd te worden door zijn trainer, hij loopt direct naar binnen toe.

27′ Jutten trapt een hoekschop op het hoofd van Haagen, zijn kopbal wordt van de lijn gehaald. In de rebound trapt Versmissen via een bezoekers naast.

15′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans ontvangt op links en stuurt een afgemeten voorzet richting de tweede paal, Vansimpsen trapt de bal via de grond in het dak van het doel binnen!

11′ Breugelmans profiteert van een foutje bij de bezoekers, maar wordt teruggefloten voor buitenspel. Toch jammer, anders stond hij samen met Jutten alleen voor de doelman.

3′ Vansimpsen zet van rechts voor, de bal gaat aan alles en iedereen voorbij.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.

77396095_1144072849132505_930903233348501504_n.jpg