Het is ook meteen afgelopen in Boom. Dessel was lichtelijk de betere ploeg in deze tweede helft, maar een gelijke stand valt te verdedigen vanmiddag.

90′ Bijna maakt Moutawakil nog de matchwinner, maar zijn poging tot voorzet zweeft op het dak van het doel.

90′ Er lijkt geen winnaar meer te komen vanmiddag, we zitten inmiddels in blessuretijd.

89′ Dufour heeft iets moois in gedachten, maar zijn schot mist de richting.

85′ Siebens wordt vervangen door Bouhajra.

83′ Een gevaarlijke voorzet van de thuisploeg wordt door Versmissen nog net aangeraakt en gaat over de achterlijn.

82′ In de aanval die hierop volgt kopt Jutten over het doel.

82′ Vansimpsen had hier de 0-1 moeten maken. Een diepe bal zet hem alleen voor de doelman, maar hij ‘telefoneert’ zijn schot en de doelman kan goed pakken. 

80′ Laureys probeert het vanuit een moeilijke hoek, maar trapt over en naast.

76′ Vansimpsen komt in de ploeg voor Demba.

75′ Jutten komt in de ploeg voor Janssens.

74′ Gele kaart voor Remen.

73′ Moutawakil neemt een bal ineens uit de lucht, zijn poging mist kracht en is geen probleem voor Deloose.

71′ Vanuit het niets dan een grote kans voor de thuisploeg. Siebens staat op hoekschop volledig vrij, maar kopt te hard richting de grond. De bal botst vervolgens maar net over de deklat.

69′ Cerigioni probeert het centraal, maar het wordt hem te moeilijk gemaakt en hij kan niet goed afdrukken.

64′ Een voorzet vanaf rechts wordt door Versmissen doorgekopt en door Janssens op doel gekopt. Deloose zweeft mooi naar de hoek en klemt de bal.

63′ Put wordt vervangen door Kesteleyn.

60′ Cerigioni trapt van afstand, via een Booms been in hoekschop.

59′ Mariën ontvangt de bal niet ver voorbij de middellijn. Hij lijkt een voorzet te willen geven, maar de wind draagt de bal bijna richting doel. Deloose let goed op en werkt in hoekschop.

56′ Dufour stuurt Cerigioni diep, maar hij staat duidelijk buitenspel. Dat hij hem mooi in de verste hoek trapt doet er vervolgens niet meer toe.

53′ Aan de overkant wordt door Boomse fans gezongen “Goaltje voor de sfeer”, daar zijn wij het volledig mee eens, wel voor Dessel uiteraard.

49′ Cerigioni is er doorheen aan de linkerkant. Hij ziet Dufour centraal volledig vrij staan, maar zijn pass is te scherp en dus is de kans verkeken.

49′ Poging van Laureys, geen enkel probleem voor Kustermans.

46′ We zijn er terug aan begonnen. Dessel speelt nu met de wind in de rug, we zullen zien of dit nog invloed heeft op het spel.

Rust in Boom.

43′ Polizzi met een poging van afstand, Kustermans duwt naar de zijkant.

38′ Spaenhoven probeert het ook eens van afstand, maar de pogingen van de thuisploeg lijken eerder wanhoopspogingen dan dat er echt gevaar uit komt. Ook deze bal gaat meters naast het doel.

36′ Laureys neemt een afvallende bal ineens op de slof, maar raakt verkeerd en trapt naast.

28′ Ook Put probeert het van afstand, Boom heeft de wind flink in de rug de eerste helft, maar daardoor vliegt zijn poging hoog over het doel.

26′ Cerigioni probeert het van afstand, maar zijn poging rolt naar Deloose toe.

18′ Janssens stuurt Versmissen diep, maar Deloose keert met de vuisten. In de rebound is een Boomse verdediger sneller op de bal van Cerigioni.

12′ De match begint rustig, met van beide kanten nog geen echt gevaar. Het zal ook moeilijk worden voor beide ploegen om de voetballende oplossing te vinden onder deze omstandigheden.

5′ Binst schiet hard, maar ook ruim naast.

4′ Zéér moeilijke omstandigheden vanmiddag in Boom. We zijn het er hier op de perstribune allemaal over eens, deze match had eigenlijk geen doorgang mogen vinden in deze omstandigheden en voetballen gaat niet gemakkelijk zijn met deze stevige wind. 

1′ We zijn aan de match begonnen.

Nog een kleine wijziging aan Desselse zijde. Breugelmans, toch de man in vorm de laatste weken, moet afhaken voor de aftrap en wordt vervangen door Janssens. Het is voor ons nog niet duidelijk of Breugelmans wel op de bank plaats neemt.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag in Boom.

86661836_1039682296417401_2318718870195535872_n