Afgelopen. Dessel gaat zonder punten huiswaarts.
87′ De thuisploeg gooit de match helemaal in het slot, voor zover dat al niet het geval was. Dessel staat met heel veel spelers voorin en dus kan Al Badaoui er op de counter uit, hij trapt in de korte hoek binnen.
80′ Kustermans redt goed op een hard schot van Stevance, vervolgens trapt Hassan ver over.
79′ Smet lijkt zich te verstappen en heeft veel last, maar Dessel heeft al drie maal gewisseld en dus moet hij door.
77′ Lenaerts probeert een strafschop te versieren, maar dit maal leek er ons te weinig aan de hand en ziet de arbiter dit goed. Hij geeft een hoekschop.
76′ Cerigioni lijkt zich niet meer helemaal fit te voelen, hij vroeg zelf om een wissel. Hij wordt vervangen door Mariën.
68′ Hassan komt in de ploeg voor Mouhli. Bij Dessel komen Jutten en Lenaerts voor Dufour en Engelen.
66′ Tweede gele kaart en dus een rode voor Swers. De thuisploeg moet verder met een man minder.
65′ De thuisploeg pakt een dubbele voorsprong. Een voorzet vanaf rechts wordt door Smet gemist, Sanogo pikt op en schiet beheerst in de verre hoek achter Kustermans.
63′ Gele kaart voor Swers.
60′ Al Badaoui stift de bal mooi binnen, maar wederom vanuit buitenspel positie.
59′ Een voorzet van Yildiz wordt door een verdediger verlengd, Werner is vervolgens eerder bij de bal dan Demba.
56′ Yildiz probeert het vanuit een moeilijke hoek, hij trapt ruim voorlangs.
53′ De thuisploeg pakt de voorsprong. Uit de hoekschop kan Kustermans eerst nog redden op een schot van Al Badaoui, maar vervolgens is het Boulenger die bij een voorzet vanaf rechts helemaal vrij staat en binnen werkt, zo mag je natuurlijk nooit een doelpunt tegen krijgen.
52′ Via Sanogo en Remen komt de bal terecht bij Stevance die het meteen met een poging van afstand probeert. Via de vingertoppen van kustermans in hoekschop.
51′ Cerigioni had hier de openingstreffer op zijn voet. Hij is er door en kan alleen op Werner af. Hij speelt helaas te ver voor zich uit waardoor de doelman zich voor de bal kan gooien.
48′ Sanogo legt breed op Al Badaoui, zijn schot mist de goede richting.
46′ W. Faye moet geblesseerd het veld verlaten. Het is vreemd dat hij aan deze tweede helft begon, aangezien hij al mank liep toen hij uit de kleedkamer kwam. Hij wordt vervangen door Machado.
46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij de thuisploeg is Sanogo in de ploeg gekomen voor Mroivili.
Rust in Seraing.
44′ Nu is het Remen die met een uiterste krachtsinspanning moet voorkomen dat Stevance alleen voor Kustermans kan binnen werken. Na een rustig en weinig enerveremd begin, begint de match nu iets leuker te worden om naar te kijken.
42′ Yildiz trapt op voorzet van Smet nog een bal overtuigend binnen, maar ook nu staat hij volgens de lijnrechter buitenspel, dus gaat het feestje weer niet door.
38′ Dessel speelt zich iets meer in de match. Dufour zet Yildiz alleen voor de doelman met een hoge bal, maar ook YIldiz werkt binnen vanuit buitenspelpositie en dus telt ook dit doelpunt niet.
37′ Het gebeurde op een redelijke afstand van onze plek, maar hier zijn we toch van mening dat Dessel een strafschop had kunnen krijgen. Demba wordt door Werner neergehaald, maar de arbiter besluit dat het een schwalbe is en geeft Demba een gele kaart.
36′ Een Desselse poging vliegt ongevaarlijk meters naast het doel.
31′ Faye probeert het van heel ver, hij trapt ook heel ver over het doel.
31′ Een scherpe voorzet van Smet kan simpel gepakt worden door Werner.
30′ Mouhli met een vrije trap van afstand, hij trapt hard in de handen van Kustermans.
30′ Dessel heeft tot nu toe vrij veel overtredingen nodig om de thuisploeg ver van het doel te houden.
29′ Gele kaart voor Moutawakil.
27′ Al Badaoui lijkt de eerste de beste kans meteen achter Kustermans binnen te trappen, maar doet dit terwijl hij buitenspel staat. Het doelpunt gaat dus niet door en het blijft gelijk.
23′ Een goede diepe bal van Al Badaoui op Stevance. Remen is gezien, maar Kustermans let goed op en kan onderscheppen.
16′ Er gebeurt niet veel op dit moment in de match, veel balbezit voor de thuisploeg. Het valt ons ook op dat we vanavond op een heel zwaar en matig veld spelen. veel kuiltjes en gaten gevuld met zand, ook is het veld vrij glad. We hebben al meerdere spelers weg zien glijden vanavond.
12′ Gele kaart voor Versmissen.
12′ Na die eerste kans neemt de thuisploeg het initiatief. Dessel wacht af en hoopt op een uitbraak. Tot nu toe levert dit voor beide ploegen geen kansen op.
1′ Bijna al meteen de voorsprong voor Dessel. Dufour met de vrije trap op het hoofd van Haagen, Werner duwt met een goede reflex in hoekschop.
1′ We zijn aan de match begonnen.
De samenstellingen van beide ploegen vanavond.

87836132_241801776823992_7450483135625560064_n