Afgelopen in Geel.

89′ Breugelmans kan alleen op de doelman af, maar wil breed leggen op Vansimpsen. Robin is net optijd mee terug en kan erger voorkomen.

87′ Breugelmans en Dufour combineren zich weer door het Geelse centrum, wederom Belkouch ligt vervolgens in de weg, een sterke match van de doelman vanavond.

83′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans wordt aangespeeld met een diepe bal en legt vervolgens breed op de inkomende Dufour. Belkouch zit er eerst nog goed tussen, maar is vervolgens kansloos op de tweede poging van Dufour, via de deklat trapt hij hard binnen.

81′ Nu kiest Vansimpsen ervoor om breed te leggen, Dufour mag uithalen, maar trapt over.

78′ Twee toch wel redelijk grote kansen na elkaar voor Vansimpsen. Eerst trapt hij centraal op de benen van Belkouch, om vervolgens even later uit een moeilijkere hoek wederom op de doelman te trappen.

74′ DOELPUNT DESSEL! Vansimpsen ontvangt centraal en speelt meteen door op Breugelmans. Met een harde schuiver in de verre hoek laat hij Belkouch kansloos.

71′ Geerinckx en Oilil worden vervangen door Bosmans en Mbayi.

66′ Vansimpsen haalt schuin voor het doel hard uit, maar recht op Belkouch af.

64′ Breugelmans en Vanhaen komen in de ploeg voor Goor en Boulaouali.

64′ DOELPUNT DESSEL! Dufour kan een voorzet vanaf rechts naar het doel toe draaien, Boulaouali staat helemaal alleen aan de tweede paal en kan ongehinderd binnen koppen.

55′ Tweede geel en dus rood voor Hoebregs. Geel moet verder met 10.

51′ Gele kaart voor Hoebregs (Geel)

47′ DOELPUNT DESSEL! Haddouchi staat schuin voor het doel en pakt uit met een prachtige knal in de verste hoek.

46′ Bij de thuisploeg is Lumanza in de ploeg gekomen voor Yangassa. Bij Dessel zijn Engelen, Ghislain, Vansimpsen en Thijskens in de ploeg gekomen voor Haagen, Mathei, Verbeek en Cerigioni.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Geel.

44′ Uit een vrije trap van Blanker staat Yangassa centraal volledig vrij, zijn kopbal mist de vervolgens de richting en gaat ver over.

40′ Een schot van Oilil mist kracht en rolt naast het doel van Kustermans.

38′ De eerste kans voor Dessel uit open spel. Mathei heeft vanaf rechts een goede voorzet in huis. De hoek voor Boulaouali is uiteindelijk te moeilijk en Belkouch kan redden.

29′ Een schot van Mathei gaat maar net naast het doel.

28′ Janssens wordt vervangen door Borahsasar.

20′ Mbuta probeert het van heel ver, zonder resultaat.

18′ Dessel komt de laatste paar minuten wat meer opzetten, maar weet vooralsnog geen grip te krijgen op een fel jagend en spelend Geel.

14′ Uit een hoekschop van Dufour trapt Haagen op doel, zijn poging is te zacht en Mbuta kan voor de lijn wegwerken.

4′ De thuisploeg neemt de voorsprong. Janssens straft een slecht Desselse pass af en trapt de bal alleen voor Kustermans mooi in de hoek.

1′ Bij Geel nog een wijziging voor de aftrap. Mac Donald moet met rugklachten de match laten passeren, Janssens is zijn vervanger.

1′ We zijn aan de eerste helft begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.