Afgelopen. Een simpele overwinning voor

85′ Kamara komt van links naar binnen en heeft een hard schot in huis, Gelade pakt uit met een stijlvolle save.

82′ Achterin komt Dessel niet of nauwelijks in de problemen. De verdediging staat goed en daarachter valt Gelade op door zijn scherpte en coaching. In een match waarin hij niet veel te doen heeft, laat hij zien klaar te zijn voor de concurrentiestrijd in het doel.

80′ Een afgeweken schot van Vanhaen is geen probleem voor Raeymakers.

78′ Breugelmans staat aan het eind van een mooie een keer raken aanval. Hij staat alleen voor de doelman, maar die kan met de voet redden. In de rebound trapt Vansimpsen de bal hoog over de duisternis in.

76′ Bagattini komt in het veld voor Verbeek.

70′ Gele kaart voor Okafor. Hij is waarschijnlijk in de rust ingevallen, iets dat we even gemist hebben.

68′ Uit een hoekschop van Breugelmans probeert Haagen het ineens met zijn rechter, ver over het doel.

65′ DOELPUNT DESSEL! Ghislain is on fire vandaag. Hij rent weer de gehele rechterflank af en zet vanaf de achterlijn hard voor, Vansimpsen staat bij de eerste paal paraat en werkt de bal binnen.

64′ Bij de thuisploeg komen N’Zo, Scheveneeks, Wellens en Leysen voor Dierckx, Van Tillo, Loenders en Gielis.

60′ DOELPUNT DESSEL! Verbeek verlengde een inspeelpass van Kamagate tot bij Boulaouali. Youssef frommelt zich vervolgens met bal aan de voet voorbij een verdediger en trapt in de verre hoek binnen.

59′ Gele kaart voor Mertens.

57′ Mertens loopt met bal aan de voet het middenveld in. Hij wil Gelade met een boogbal van heel ver verrassen, maar zijn poging gaat over de lat.

53′ Ghislain wordt goed diep gestuurd. Hij speelt de doelman uit en trapt binnen, maar doet dit terwijl hij buitenspel staat.

49′ Dierckx met het eerste moment van de tweede helft. Hij kapt randje 16 goed naar binnen en trapt maar net langs de v

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Na de rust zal Thijskens zometeen vervangen worden doo

De arbiter fluit voor de rust.

34′ DOELPUNT DESSEL! Een misverstand achterin bij de thuisploeg en Vansimpsen reageert het snelste. Hij legt van de achterlijn terug, waar wederom Breugelmans de doelpuntenmaker van dienst is.

32′ DOELPUNT DESSEL! Vlak nadat we over het tempo beginnen zet Ghislain aan over de rechterflank, hij komt zijn directe tegenstander voorbij en geeft centraal voor, waar Breugelmans klaar staat en simpel kan binnen tikken.

30′ De eerste helft van deze eerste helft speelde Dessel goed en liep het snel uit, maar de laatste 5 minuten gaat het tempo omlaag en wordt het spel slordiger.

27′ Haagen laat Dierckx bij een lange bal uit zijn rug weglopen. Dierckx krijgt de bal wel voorbij Gelade, maar Kamagate loopt goed mee en kan ruim voor de lijn wegwerken.

24′ Nu probeert Haagen het van een meter of 30, zijn schot gaat nu hoog over het doel.

22′ Uit de hoekschop die volgt kopt Haagen maar net over het doel.

22′ Breugelmans wordt net een crosspass goed aangespeeld en gaat op doel af, Van Tillo kan zijn poging op het laatste moment afblokken.

18′ DOELPUNT DESSEL! Thijskens kan Vansimpsen ook door het midden in alle vrijheid diep sturen. Dessel krijgt daar wederom een vrijbrief om op doel te trappen. De doelman kan het schot van Vansimpsen nog keren, maar in de rebound schiet Boulaouali zijn tweede binnen.

13′ Kamagate gaat in duel iets te gemakkelijk liggen en bij het protesteren zwaait hij met zijn armen richting de arbiter, waardoor een tegenstander ongelukkig ten val komt. De arbiter voelt het moment totaal niet aan en geeft direct een gele kaart aan Kamagate.

11′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans stuur centraal Verbeek weg, Jens komt alleen voor de doelman en trapt simpel in de hoek binnen.

10′ Een vrije trap van Breugelmans eindigt in de muur. Vrijwel meteen hierna is een afstandspoging van Kamagate geen probleem voor De Bisschop.

2′ DOELPUNT DESSEL! Ghislain kan vanop de achterlijn strak voorgeven, Boulaouali tikt bij de tweede paal binnen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.