Afgelopen, op naar de volgende ronde!

88′ DOELPUNT DESSEL! Dit is er een uit het boekje. Cheprassov maakt een zuivere hattrick vanavond. Nu is het jongeling Geukens die vanaf rechts een perfecte voorzet geeft waar Cheprassov alleen nog maar zijn voet tegen hoeft te zetten!

87′ Geukens rommelt zich tussen een aantal verdedigers door, zijn schot is geen probleem voor Petron.

84′ Geukens komt in het veld voor Cinti.

84′ Gele kaart voor Kaminairis (Mons)

78′ DOELPUNT DESSEL! De score blijft maar oplopen. Versmissen zet een uitbraak in gang met een crosspass richting de ingevallen Peeters en via hem komt de bal bij Boujouh, hij zet ineens voor en bij de tweede paal kan wederom Cheprassov binnen lopen!

75′ Een slordigheidje achterin bij Dessel en Loemba staat ineens in kansrijke positie. Verbeek loopt echter goed mee terug en gooit zich voor de bal.

74′ Sols en Breugelmans worden vervangen door Haddouchi en Peeters. De bezoekers wisselen ook meteen, Traore wordt vervangen door El Araichi.

73′ Cheprassov kan er met de bal vandoor, maar hij kiest voor het schot dat in de handen van Petron rolt. Hier had meer ingezeten.

68′ DOELPUNT DESSEL! Dessel is de tweede helft rustig begonnen, maar voert het tempo langzaamaan weer wat op. Versmissen verovert de bal en gaat ermee richting achterlijn, hij legt vervolgens terug op Cheprassov die hard de vierde tegen de touwen kan glijden.

63′ Mathei wordt na een uur heel goed voetbal vervangen door Cheprassov. Bij de bezoekers wordt Angeli vervangen door Drouven.

52′ Doelman Petron kan zich even onderscheiden, in een kort tijdsbestek redt hij bekwaam op schoten van Breugelmans en Cinti.

49′ Vrijwel meteen na rust zijn de bezoekers aan hun derde wissel toe. Lépicier moet geblesseerd van het veld en wordt vervangen door Bachy.

46′ Bij de bezoekers is in de rust gewisseld, Kabeya en Dubois zijn vervangen door Kalonji en Ait Oudhia.

46′ De bezoekers hebben de tweede helft op gang getrapt.

Rust in Dessel.

44′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans wordt onderuit geschopt, maar de arbiter geeft goed voordeel en Cinti is er met de bal vandoor, hij komt alleen voor de doelman en trapt rustig in de hoek binnen.

41′ Cinti komt vanop rechts naar binnen en trapt richting verre hoek, Petron duwt in hoekschop.

40′ De bezoekers zijn op een vrije trap na eigenlijk nog niet gevaarlijk geweest. Ze hebben wel enkele hoekschoppen kunnen trappen en enkele voorzetten mogen geven, maar deze kwamen niet in de buurt van het Desselse doel.

36′ Dessels combineert er met momenten lustig op los vanmiddag. Nu zijn het Breugelmans, Mathei en Cinti die zich met speels gemak door de bezoekende verdediging spelen. Cinti trapt uiteindelijk op de doelman, maar staat hierbij ook buitenspel.

34′ Bijna valt hier de 3-0. Breugelmans stuurt nu Boujouh de diepte in, zijn voorzet wordt nog door een verdediger aangeraakt en de doelman kan vervolgens redden op de poging van Mathei.

31′ Een schot van Cinti wordt van richting veranderd en verdwijnt naast het doel.

26′ Via Mathei en Versmissen wordt Breugelmans wederom diep gestuurd. Zijn turbo staat aan, maar hij vertrok net iets te vroeg en wordt afgevlagd voor buitenspel.

23′ DOELPUNT DESSEL! Een vrije trap van achteruit van Haagen wordt he-le-maal verkeerd ingeschat door de bezoekers en Mathei kan er met de bal centraal vandoor. Hij werkt over de doelman heen binnen en verdubbelt zo de voorsprong!

20′ Breugelmans en Boujouh vinden elkaar goed aan de linkerkant. Breugelmans wordt op die manier na zijn doelpunt al een aantal keer mooi in stelling gebracht, maar helaas komt daar nog geen direct gevaar vanaf.

17′ Vanhaen zoekt Breugelmans met een diepe bal, maar drukt te scherp af.

12′ Wederom Cinti op rechts, nu geeft hij af, maar het schot van Sols mist de juiste richting.

12′ Cinti komt er goed door op rechts, zijn voorzet bereikt geen Desselaar.

11′ Angeli krult de bal maar net naast, dat scheelde niet veel.

10′ Vrije trap voor de bezoekers op een gevaarlijke plek. Enkele meters buiten de grote baklijn.

6′ Loemba komt naar binnen en probeert het met zijn linker, de bal hobbelt enkele meters naast.

3′ Verbeek is er op rechts door en probeert Mathei te bereiken, die centraal staat te wachten. Op het laatste moment kan een verdediger de bal nog afblokken.

1′ DOELPUNT DESSEL! Vrijwel meteen na de aftrap wordt Breugelmans diep gestuurd door een lange bal van Lenaerts. Jari komt alleen voor de doelman, houdt een verdediger van zich af en puntert langs de doelman binnen!

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.