Einde match in Hasselt.

88′ We zitten bijna aan de 90 minuten, het spel gaat op en neer zonder dat er echt iets gebeurt en de match lijkt als een nachtkaars te doven.

76′ De thuisploeg denkt iets terug te kunnen doen, maar de het doelpunt van de ingevallen Dassen gaat niet door omdat hij buitenspel staat.

66′ Kustermans wil de bal ver uitgooien, maar weet de bal tegen het achterhoofd van een tegenstander te gooien. Gelukkig voor Dessel komt hier verder geen gevaar uit.

52′ DOELPUNT DESSEL! Cinti probeert het eens van afstand en zijn knal vliegt weergaloos de bovenhoek in!

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel zijn Haagen, Versmissen en Cheprassov in de ploeg gekomen voor Mathei, Lenaerts en Vanhaen.

Rust in Hasselt.

41′ Cinti ontvangt na een fout achterin bij Hasselt. Zijn schot gaat via een verdediger maar net naast.

38′ Hasselt helpt nu zijn grootste kans tot dusver om zeep. Op rechts gaan ze goed door tot aan de achterlijn. De bal wordt ook perfect terug gelegd tot aan Maes, maar hij trapt over het doel vanaf een meter of 10.

37′ De arbiter zijn horloge doet het even niet zo goed. Hij wil ruim voor de rust al fluiten en beide ploegen naar de kleedkamers sturen, gelukkig wordt hij van beide kanten gecorrigeerd.

35′ Mathei herovert de bal op links en staat in kansrijke positie, maar hij helpt de kans vervolgens zelf om zeep doordat hij te lang wacht met een beslissing.

33′ Voorzet vanaf links, Lenaerts kan de poging van Maes nog net blokken.

30′ Haddouchi neemt een afvallende bal ineens op de slof, hij raakt hem goed, maar helaas gaat de bal naast het doel.

25′ Een mooie Desselse aanval komt via Geukens en Goor centraal voor Mathei. De aanvaller hoeft hem maar binnen te tikken, maar raakt de bal totaal verkeerd. Al is het twijfelachtig of het doelpunt geteld had, de lijnrechter had zijn vlag al in de lucht, maar de arbiter gaf ‘voordeel’ toen de doelman de bal kon rapen.

20′ DOELPUNT DESSEL! Haddouchi zet zich achter de bal, stuurt de doelman de verkeerde hoek in en trapt rustig binnen!

20′ Een lange bal van achteruit wordt door Peeters tegen een verdedigende arm getrapt. De arbiter fluit voor een strafschop.

14′ Lacroix wordt vervangen door Tarcan.

10′ Eerste kansje van de match. Deville kan er voor de thuisploeg vandoor na een foutje achterin, Kustermans kan zijn schot in twee tijden pakken.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.