Einde match in Dessel. We beginnen de competitie met een mooie 4 op 6 na een meer dan verdiende zege tegen Winkel Sport!

90′ Mede door de blessurebehandeling van Haagen krijgen we er 6 minuten extra tijd bij.

90′ Bijna maakt Peeters zijn eerste officiële doelpunt voor Dessel. Hij speelt zich centraal vrij en ziet zijn schot maar net over de deklat vliegen.

88′ Breugelmans wordt onder luid applaus vanaf de tribunes vervangen door Peeters.

81′ Uit de hoekschop die volgt kopt een van de bezoekers via Haagen over het doel. Haagen houdt hier een flinke hoofdblessure aan over en moet na enkele minuten oponthoud vervangen worden. Hij wordt vervangen door Vanhaen.

77′ De bezoekers maken hier bijna de aansluitingstreffer. Amini wordt op rechts vrij gespeeld en ziet het doelpunt al binnen vallen. Dat is buiten Kustermans gerekend, de doelman pakt uit met een straffe redding en zorgt ervoor dat het ‘maar’ een hoekschop wordt.

75′ Beide ploegen wisselen een keer. Bij Dessel wordt Cinti vervangen door Ghislain. De bezoekers brengen Waeghe in de ploeg voor Voskanian.

72′ Amini slalomt zich behendig tussen enkele verdedigers door en kan met zijn linker uithalen, hij raakt de bal verkeerd en zijn schot gaat ver naast.

65′ De bezoekers doen iets terug. Uit een vrije trap kopt Dauchy eerst op Kustermans, in de rebound trapt hij wel binnen.

60′ DOELPUNT DESSEL! De eerste goede aanval van Desselse zijde in de tweede helft is meteen raak! Versmissen behoudt goed de rust en stuurt Breugelmans het straatje in, hij trapt laag en hard onder de doelman door binnen!

56′ Gele kaart voor Sols (Dessel)

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij de bezoekers is Pupe in de kleedkamer achter gebleven, hij wordt vervangen door Reuse.

Rust in Dessel.

44′ Uit de daaropvolgende hoekschop komt de afvallende bal voor de voeten van Voskanian. Zijn schot gaat hoog over.

43′ Een schot van Kudimbana gaat via een Dessels been richting het doel. Het is uiteindelijk Haagen die de bal van de lijn kan koppen.

31′ Dit had de 3-0 moeten zijn. Via Breugelmans komt de bal bij Boujouh die vrijwel meteen voorgeeft. De bal komt bij de tweede paal perfect op het hoofd van Cheprassov. De spits wil vervolgens de bal met het hoofd richting de verre hoek sturen, maar kopt centimeters naast de paal.

30′ Debouver met een schot, geen probleem voor Kustermans.

26′ Beyens probeert het met een schot, maar hij raakt de bal compleet verkeerd.

13′ Hoge bal op Debouver, hij wordt vervolgens net genoeg gehinderd, zodat zijn schot in de handen van Kustermans hobbelt.

9′ Bijna staat het hier binnen de 10 minuten al op 3-0. Cerigioni wordt diep gestuurd en geeft hard en laag voor. Breugelmans werkt aan de eerste paal binnen, maar Cerigioni wordt op dat moment helaas afgevlagd voor buitenspel.

7′ DOELPUNT DESSEL! Het begin wordt alsmaar mooier! Versmissen speelt een sterke openingsfase en probeert het met een schot van net buiten de grote baklijn. Zijn schot lijkt tussen een aantal verdedigers te stranden, het lijkt Cerigioni te zijn die de bal het laatste raakt, maar via de Desselse bank horen we dat het uiteindelijk toch Versmissen is die het doelpunt op zijn naam mag bijschrijven!

3′ DOELPUNT DESSEL! Wat een prachtig begin voor het vele publiek dat afgekomen is door de jeugdvoorstelling die vandaag voor de match. Cerigioni geeft van de rechterkant voor, de bal wordt niet goed verwerkt door de bezoekende verdediging en Cheprassov kan uit de draai binnen trappen!

2′ Schot in de korte hoek, Kustermans redt met de voeten.

1′ Amini krijgt aardig wat ruimte en gaat 1 op 1 met Haagen. De verdediger kiest goed positie en kan de poging blokken.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.