De arbiter fluit voor het einde van de match.

Dessel begint de competitie met een puntje op verplaatsing, een terecht punt gezien het beeld van de wedstrijd. De thuisploeg had zo nu en dan meer balbezit, maar Dessel toch wel lichtelijk de betere kansen. Het is uiteindelijk nog aan doelman Kustermans te danken dat we hier niet in extremis puntloos op de bus stappen, hij pakt in de laatste seconden van deze match nog uit met een tweetal geweldige reddingen en houdt zo de terechte gelijke stand op het scorebord.

90′ In extremis redt Kustermans hier een punt voor Dessel. De bal wordt vanaf links voor het doel gegooid en Gueye kopt richting de verre hoek, de doelman kan de bal met de vingertoppen keren. De rebound wordt door Brrou in de korte hoek getrapt, maar wederom Kustermans kan de bal tegenhouden.

90′ We zitten inmiddels net over de 90 minuten en Ghislain krijgt hier nog een goede mogelijkheid. Na een aantal hete standjes voor het doel van de thuisploeg, is het uiteindelijk Ghislain die naar binnen komt en met zijn linker naast trapt.

87′ Een voorzet/schot van Manfredi wordt weggebokst door Kustermans.

85′ Breugelmans wordt vervangen door Vanhaen.

85′ Uit een hoekschop kopt R. Wilmots de bal ruim naast.

84′ Ghislain probeert het vanaf rechts met een schot, hij trapt naast.

82′ Een laag hard schot van Gueye gaat richting de korte hoek, maar Kustermans is bij de pinken en ligt in diezelfde hoek.

80′ Bij de thuisploeg wordt Perseo vervangen door Panepinto. Bij Dessel komt Ghislain in de ploeg voor Cinti.

79′ Na dat Sols en enkele verdedigers van de thuisploeg de bal enkele keren naar elkaar toe koppen, probeert Sols het uiteindelijk met een schot ineens uit de lucht. Hij raakt de bal verkeerd, maar hierdoor kan Breugelmans nog uithalen, zijn poging gaat hoog over.

76′ Breugelmans wordt diep gestuurd en kan verlengen tot bij Versmissen. Hij heeft van een meter of 18 een vrije schotkans, maar raakt de bal helemaal verkeerd. Het was geen gemakkelijke bal, maar hier had de middenvelder meer mee kunnen doen.

74′ Bij de thuisploeg worden Thuys en Sangare vervangen door Cavagnera en Gueye.

73′ Gele kaart voor Gerits (Visé)

68′ Bij de thuisploeg wordt Cascio vervangen door Brrou.

65′ Gele kaart voor Breugelmans (Dessel)

56′ Een schot van Sangare gaat over de deklat.

51′ Meteen hierna volgt er in de omschakeling een voorzet vanaf recht op Sangare. Hij probeert het met een klunzig ogende omhaal, maar zijn poging gaat niet ver naast de paal.

50′ Versmissen stuurt Cerigioni diep, hij trapt op de voet van Cremer. Hij doet dit overigens wel vanuit buitenspelpositie.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Visé.

39′ Perseo speelt zich goed vrij op de achterlijn en geeft scherp voor. Sangare stond klaar om binnen te tikken, maar Verbeek gooit zich met een uiterste krachtsinspanning voor de bal en kan een doelpunt voorkomen.

32′ Nu is het oud Dessel speler Gerits die het van afstand probeert, Kustermans kan de bal naast kijken.

30′ Wederom Perseo die het probeert, nu probeert hij zijn schot richting de verre hoek te sturen, hij trapt over en naast.

26′ Een vrije trap van Perseo is geen probleem voor Kustermans.

25′ Dessel laat zich aanvallend steeds meer zien. Cheprassov houdt een verdediger goed van zich af en geeft mee aan Cerigioni. Hij speelt de bal helaas net iets te ver door en de doelman kan zijn poging blokken.

23′ Goede voorzet van Boujouh, Cinti kan de bal aan de tweede paal niet terug voor het doel krijgen.

22′ Mathei moet gekwetst het veld verlaten, hij wordt vervangen door Cheprassov.

17′ Thuys legt goed terug op M. Wilmost, het schot dat volgt gaat hoog over. Gelukkig zagen beide spelers Perseo over het hoofd, hij stond wel heel vrij op de grote baklijn.

15′ Perseo kan weg aan de linkerkant, nadat Verbeek zijn balans verliest. Zijn voorzet wordt door meerdere spelers van richting veranderd, maar uiteindelijk kan Lenaerts de bal weg krijgen.

13′ Mathei wordt aangespeeld door Versmissen, de aanvaller neemt goed mee met de borst en trapt richting doel. Cremer heeft weinig moeite met het schot.

11′ M. Wilmots wordt goed diep gestuurd, maar Kustermans komt zijn doel uit en kan weg werken.

7′ Perseo probeert het met rechts, zijn schot is geen probleem voor Kustermans.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.