Afgelopen! In een match waar een gelijke stand misschien meer conform de match was geweest pakt Dessel in de slotminuten de overwinning! Als je op deze manier op wilskracht nog een overwinning uit het vuur kan slepen in de slotfase dan mag je daar als jonge ploeg heel trots op zijn!

90′ Uit een hoekschop kan Englebert nog op doel trappen, maar Kustermans staat paraat en kan in twee tijden pakken!

88′ DOELPUNT DESSEL! Een hoekschop van de linkerkant schiet door tot een de tweede paal, Breugelmans staat perfect opgesteld en kan die handen van Van Aerschot binnen trappen!

85′ Bij de bezoekers is Quadtflieg in de ploeg gekomen voor Meddour. Heist gaat wat aanvallender spelen en hopen zo een overwinning te kunnen forceren.

77′ Bij Dessel wordt Mathei vervangen door Colman, die hiermee zijn debuut maakt in de eerste ploeg!

75′ Gele kaart voor Sols (Dessel)

70′ Orye zet zich achter de bal. Hij wacht tot Kustermans een hoek kiest en trapt rustig in de andere binnen.

69′ Bamona slalomt zich voorbij enkele Desselse verdedigers en wordt vervolgens gehaakt door Versmissen, de arbiter kan niet anders dan voor een strafschop fluiten en Versmissen een gele kaart geven.

68′ Een voorzet van Breugelmans wordt maar net gemist door iedereen voor het Heistse doel.

62′ Doelpuntenmaker Gilis wordt ook meteen vervangen door Jutten.

62′ Heist maakt de aansluitingstreffer. Gilis heeft centraal een vrije schotkans. Kustermans lijkt de bal te kunnen pakken, maar ziet hem uiteindelijk heel ongelukkig via zijn handen het doel in gaan.

57′ Boujouh schiet een vrije trap heel hard over het doel.

55′ Gele kaart voor Englebert (Heist)

53′ Bij de bezoekers wordt Carrasco vervangen door Troonbeeckx.

53′ Voorzet van Breugelmans, Mathei glijdt de bal naast.

47′ DOELPUNT DESSEL! Dessel begint goed aan de tweede helft en zet Heist meteen onder druk. Boujouh ontvangt de bal aan de linkerkant, draait weg van zijn directe tegenstander en trapt in de verre hoek binnen!

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel is Cerigioni in de kleedkamers achter gebleven, voor hem is Peeters in de ploeg gekomen.

Rust in Dessel.

41′ In het protesteren na dit doelpunt krijgen zowel doelman Van Aerschot en Carrasco van Heist een gele kaart.

41′ DOELPUNT DESSEL! Sols legt een bal in de grote rechthoek richting Ghislain. Hij kan de bal klaar leggen en Mathei tikt de bal voorbij Van Aerschot binnen!

28′ Orye gebruikt zijn tegenstander als draaischijf en heeft een vrije schotkans. Hij kan de hoek niet vinden, maar dwingt Kustermans alsnog tot een goede redding.

17′ Een schot van Benhamou eindigt in de handen van Kustermans.

10′ Niet lang na de aftrap is het opnieuw Breugelmans met een kans. De aanvaller komt tussen enkele Heistse verdedigers vrij en probeert met een lob de doelman te verschalken, de bal is helaas nog in het bereik van Van Aerschot en hij kan naar de zijkant duwen.

9′ DOELPUNT DESSEL! Een voorzet vanop links wordt door de bezoekende verdediging in de voeten van Breugelmans gekopt, Jari twijfelt niet en trapt in de korte hoek binnen!

7′ Bamona wordt op rechts aangespeeld, snelt zijn tegenstander voorbij en geeft hard en laag voor. Gelukkig voor Dessel kan er geen bezoeker bij de scherpe voorzet komen.

7′ Een nieuwe hoekschop wordt door Kustermans weggewerkt, een Heistse aanvaller kan even later trappen, maar vindt wederom Kustermans op zijn pad.

4′ De bezoekers pakken een snelle voorsprong. Een hoekschop wordt ingekopt en van de lijn gehaald door een Desselse verdediger, maar in de rebound kan Orye binnen trappen.

1′ Een schot van Boujouh wordt weggebokst door Van Aerschot.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.