Afgelopen. Dessel doet goede zaken en stijgt door deze overwinning vanavond naar de tweede plek in het klassement!

87′ Demba mag ook nog een paar minuten mee pakken vanavond. Hij komt in de ploeg voor Ghislain.

85′ De bezoekers trappen nog een voorzet naar de tweede paal. Daar staat Vanweerts vrij, maar hij kan de bal niet in het doel glijden, zijn poging gaat over het doel.

81′ Dessel laat het nu na om nog verder uit te lopen. Een lange bal van Kustermans wordt doorgekopt door Versmissen en Mathei kan op Bouzian af. Hij kapt zijn man goed uit, maar zijn schot gaat vervolgens naast de paal.

77′ De bezoekers voeren opnieuw een dubbele wissel door. Yagan en Claes worden vervangen door Bogaerts en Vanweerts.

76′ Mathei komt van de linkerflank naar binnen en heeft enkele afspeelmogelijkheden, hij kiest ervoor om zelf te trappen en zijn poging rolt in de handen van Bouzian.

73′ Uitblinker Breugelmans krijgt een applausvervanging, hij wordt vervangen door Geukens.

63′ Beide ploegen voeren een dubbele wissel door. Bij de bezoekers komen Coenen en Matterne in de ploeg voor Singh en Kempeneers. Bij Dessel zijn Cheprassov en Haddouchi vervangen door Mathei en Cinti.

61′ De bezoekers maken er de laatste 10 minuten een fouten festival van achterin. Wederom is het Breugelmans die daardoor gevaarlijk kan worden. Zijn schot lijkt geen probleem voor Bouzian, maar de doelman heeft er toch nog de nodige moeite mee en kan in twee tijden pakken.

57′ DOELPUNT DESSEL! Dessel is vanavond een zeer effectief. De derde kans, derde keer Breugelmans die hem binnen trapt. Een diepe bal vanuit het middenveld lijkt bij een verdediger te stranden, Vos mist zijn onderschepping echter volledig waardoor Breugelmans er met de bal doorheen is. Hij komt nog wel een verdediger tegen, maar ook die kan hem niet afstoppen, zijn droge knal gaat in de verre hoek binnen.

51′ DOELPUNT DESSEL! Boujouh slingert een bal vanaf links richting de tweede paal. De verdediger gaat onder de bal door en Ghislain had hier al op gerekend. Raakt hij de bal nog verkeerd, zijn poging tot schot komt wel terecht bij Breugelmans die zijn tweede in de verre hoek binnen trapt.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel.

44′ DOELPUNT DESSEL! Een afgeslagen hoekschop lijkt eerst nog tegen een bezoekende arm te komen. De arbiter wuift dit nog weg, maar Breugelmans blijft scherp en schiet de bal vervolgens al vallend in de korte hoek binnen!

30′ We hebben tot nu toe enkele kleine kansen kunnen noteren, maar zeker nog niets dat in de buurt van een doelpunt kwam. Het balbezit tussen beide ploegen is ook wel ongeveer gelijk en er zit op dit moment nog niet veel niveauverschil tussen beide ploegen. Een gelijke stand, meer specifiek een 0-0, valt op dit moment zeker te verdedigen.

24′ Yagan trapt op de vuisten van Kustermans.

23′ Een schot van Versmissen wordt gekraakt, in de rebound probeert Ghislain het ineens maar mist hij de bal en zijn poging gaat naast.

19′ Haagen probeert het van afstand met zijn mindere rechter. Zijn poging komt niet in de buurt van het doel.

16′ Op hoekschop van Yagan kopt Mputu ruim over.

14′ De match begint rustig en we kunnen nog geen kansen noteren tot dusver. Breugelmans is er nu wel vandoor en kan kiezen tussen Cheprassov en Ghislain, zijn pass komt tussen de twee in de voeten van een verdediger.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.