Afgelopen. Het was even billen knijpen, maar we hebben uiteindelijk de overwinning van het veld mee kunnen nemen.

90′ We zitten inmiddels in blessuretijd. Kan Dessel stand houden in deze laatste paar minuten.

89′ Wederom een vrije trap op een gevaarlijke plek voor de bezoekers. Cavus krijgt een gele kaart voor de overtreding.

86′ Beide ploegen wisselen op hetzelfde moment. Bij de bezoekers komt Jobe voor Bouchentouf en bij Dessel wordt Breugelmans vervangen door Demba.

85′ De bezoekers kunnen er nog niet van profiteren, maar Dessel speelt in de tweede helft heel slordig. Er komt op een goede 5 a 10 minuten rond het uur na weinig gevaar van Desselse zijde. Er wordt veel balverlies geleden en de keuzes zijn vaak verkeerd. Het blijft uitkijken dat de bal dan niet een keer verkeerd valt in de slotfase.

80′ Ghislain wordt vervangen door Cinti.

77′ Crame wordt vervangen door Ntumba.

76′ Haagen legt terug, Versmissen trapt over.

75′ Hier krijgt Dessel een hoekschop, waar het misschien wel een strafschop had moeten krijgen. Ghislain lijkt onderuit te worden gelopen, maar de arbiter zegt dat de bal gespeeld werd. Het zou ons verwonderen als dit het geval is.

70′ Dessel had even een goede fase waarin ze gevaarlijk werden, maar deze lijkt nu alweer voorbij. De bezoekers hebben geen recht op een doelpunt, maar zolang je dat tweede doelpunt zelf niet maakt is de match natuurlijk nog lang niet beslist.

67′ Bouchentouf zet zich achter de bal en plaatst hem centraal onder de deklat, Kustermans kan in hoekschop duwen.

67′ De arbiter fluit wel heel gemakkelijk voor aangeschoten hands en de bezoekers krijgen zo een vrije trap op een gevaarlijke plek.

65′ Dessel rijgt de kansen nu aan een. Eerst trapt Breugelmans op de vuisten van de doelman, even later trapt Geukens over het doel.

63′ Breugelmans kan zijn schot niet laag houden.

61′ Ben Sliman wordt vervangen door Maene.

61′ Een voorzet van Breugelmans schiet door, Ghislain staat aan de tweede paal en trapt naast.

54′ Breugelmans met een schot, hij mist kracht en richting om het Fuakuingi lastig te maken.

53′ Aydouni staat achter de bal en mikt een halve meter over het doel.

52′ De bezoekers lieten in de eerste helft helemaal niets zien, maar komen scherper de kleedkamer uit in het begin van deze tweede helft. Nu krijgen ze een vrije trap op een gevaarlijke plek.

50′ Nkou moest het veld uit voor een behandeling en kwam zonder toestemming terug het veld in. Hij krijgt daar een gele kaart voor van de arbiter.

50′ Bouchentouf op zijn beurt met een prachtig schot, Kustermans kan hem uit de bovenhoek halen en in hoekschop duwen.

49′ Een verre inworp wordt weggekopt in de voeten van Vanhaen. Hij heeft met zijn linker een prachtig schot in petto, maar deze vliegt helaas net naast de verkeerde kant van de paal.

46′ Mooie combinatie tussen Breugelmans en Geukens, Breugelmans vervolgens met een voorzet richting tweede paal die net te scherp is voor de inglijdende Ghislain.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel.

45′ Aydouni probeert het van afstand met een vrije trap, hij trapt hoog over.

36′ Er ligt veel ruimte bij de bezoekers achterin. Dessel speelt het te slordig uit en kan er nog te weinig gebruik van maken.

34′ Sakhi met een vrije trap ineens op doel, geen probleem voor Kustermans.

28′ Na een vuile tackle van de bezoekers, zeker niet de eerste, krijgt Mukala uiteindelijk geel.

25′ Kustermans kan een hoekschop van de rechterkant naar de zijkant duwen voor deze gevaarlijk wordt.

21′ Geukens met een schot, hij mist het doel.

20′ De bezoekers blinken tot nu toe vooral uit in het om kaarten vragen bij vrijwel elke situatie.

17′ Sols wordt uiteindelijk vervangen door Geukens.

16′ Sols raakt bij dit doelpunt wel geblesseerd door wild inkomen van een van de bezoekers, hij gaat zometeen dan ook vervangen worden.

13′ DOELPUNT DESSEL! Sols onderschept de bal en stuurt Ghislain weg over rechts, de bezoekers staan verkeerd en Ghislain kan breed leggen op opnieuw Sols die in komt lopen en binnen kan duwen.

10′ Het begin van de match is heel rommelig. Veel balverlies aan beide kanten en nog geen kansen te noteren.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.