Afgelopen! Dessel wint de topper tegen Patro en weet de voorsprong aan kop zo nog iets verder uit te breiden!

90′ Gele kaart voor Mombongo (Patro)

90′ Ook trainer Stijnen (Patro) krijgt een gele kaart, omdat hij het veld in loopt om een bal mee te geven aan één van zijn spelers.

90′ Gele kaart voor Boujouh (Dessel) en voor trainer Lunenburg (Dessel) voor het wegtrappen van de bal.

88′ Bij de bezoekers komt Brouwers in de ploeg voor Massengo.

87′ Cheprassov wordt vervangen door Geukens.

85′ Gele kaart voor Breugelmans (Dessel)

83′ Hier kwam Bamona nog maar eens dicht bij de gelijkmaker. Zijn poging eindigt op de paal.

82′ Een schot van Arenate eindigt in de handen van Kustermans.

81′ Vanhaen wordt vervangen door Haagen.

76′ Beide ploegen wisselen gelijktijdig. Bij Dessel komt Cinti in de ploeg voor Cerigioni en bij de bezoekers wordt Mustoe vervangen door powerhouse Mombongo.

71′ Wederom slordig Dessels balverlies en Bounou die de bal bij Bamona bezorgt. De aanvaller probeert het met een schot maar raakt de bal verkeerd.

64′ Patro voert de druk op. Dit levert nog niet veel direct doelgevaar op, maar de Desselse verdediging wordt wel met momenten onder druk gezet.

60′ Een schot van Bounou brengt Kustermans niet in de problemen.

58′ Het spel lijkt weer wat feller te worden. Dessel wil natuurlijk de voorsprong verdedigen, Patro wil ten koste van alles die opening forceren.

56′ Napoleone wordt vervangen door Arenate.

54′ Boujouh met een strakke bal langs de zijlijn richting Breugelmans, hij speelt op zijn beurt Renson uit en trapt maar net naast.

52′ Wederom een fout achterin bij Dessel, Bamona pikt op en probeert het uit een moeilijke hoek, zijn schot mist de juiste richting.

46′ Kustermans slaat een hoekschop in de voeten van Gueroui, hij probeert het ineens maar zijn schot gaat naast.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel.

44′ Bamona profiteert van een fout bij Dessel achterin, hij omspeelt Kustermans en biedt de bal op een presenteerblaadje aan voor Napoleone, Lenaerts kan zijn poging op de lijn nog afblokken en houdt zo een ‘gemaakt doelpunt’ tegen. Dit had de gelijkmaker moeten zijn.

38′ Bijna staat vrijwel meteen de gelijke stand op het bord. Uiteindelijk is het Sula die de bal met het hoofd naar de verste hoek lijkt te verlengen, Kustermans kan met een uiterste krachtsinspanning in hoekschop duwen.

34′ DOELPUNT DESSEL! Een hoekschop van Boujouh wordt bij de eerste paal in een duel nog van richting veranderd, waardoor Belin de bal niet kan klemmen. Vanhaen staat vervolgens op de goede plek en trapt de rebound tegen de touwen!

29′ Breugelmans op Cerigioni, hij trapt uit de draai maar net naast.

28′ Napoleone probeert het van afstand, in de handen van Kustermans.

27′ Nadat Bounou voor Patro een fout van Verbeek niet af weet te straffen, probeert Versmissen het aan de overkant met een schot. Te zacht en geen probleem voor de bezoekende defensie.

26′ Gele kaart voor Vanhaen (Dessel)

17′ Schot van Breugelmans recht op Belin. De doelman lijkt zich op de bal te verkijken, maar pakt in twee tijden.

10′ Een stevig begin met enkele flinke ingrepen en ook al een snelle gele kaart voor de bezoekers, dat gaat niet de laatste zijn vermoeden we hier op de tribune.

6′ Gele kaart voor Sula (Patro)

1′ Bamona met een schot, ruim naast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.