Afgelopen. De thuisploeg had in de eerste helft een 100% kans die de winst had kunnen opleveren, maar wist deze niet te benutten. In de tweede helft was weinig tot geen doelgevaar te noteren aan beide kanten. De match was verder heel slordig en rommelig van beide kanten en een puntendeling vandaag was een redelijk correcte score naar aanleiding van het wedstrijdverloop.

90′ We zitten inmiddels in blessuretijd, er komen 2 minuten bij.

87′ Bij de thuisploeg komt Meddour in de ploeg voor Mmaee.

84′ Absisan trapt van grote afstand in de handen van Kustermans.

83′ Het verschil bij beide ploegen tussen de ballen die bij een teamgenoot aankomen en het aantal maal dat er balverlies wordt geleden zal niet groot zijn. Het is van beide kanten een slordige match.

79′ Geukens komt in de ploeg voor Cheprassov. De aanvaller speelt een sterke wedstrijd als aanspeelpunt voorin, maar wordt nu toch vervangen. Mogelijk om iets meer op de snelle uitbraak te kunnen spelen.

73′ Het gaat gelijk op tot nu toe, de thuisploeg neemt wel iets meer het initiatief over zonder gevaarlijk te worden vooralsnog.

71′ Beide ploegen wisselen tegelijkertijd. Bij de thuisploeg wordt Carrasco vervangen door Absisan. Bij Dessel komt Demba in de ploeg voor Cinti.

69′ Kustermans heeft geen problemen met een kopbal van Orye.

64′ We zitten bijna halverwege de tweede helft, maar goed voetbal zien we vooralsnog niet. Kansen blijven ook nog uit in deze tweede helft.

61′ Kopbal Vande Cauter, in de handen van Kustermans.

60′ Gele kaart voor Cerigioni (Dessel)

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

De arbiter fluit voor de rust.

42′ Na een duel zijn Cheprassov en Troonbeeckx nog wat met elkaar aan het ruziën. De arbiter lost het op door beide een waarschuwing te geven.

40′ Na het goede begin komt Dessel er nu niet meer aan te pas. De thuisploeg krijgt nu een vrije trap op een gevaarlijke plek op de punt van het strafschopgebied. Hier komt geen gevaar uit.

33′ Een hoekschop van links gaat via de rug van Orye over het doel.

32′ Dessel was de betere ploeg in het begin van de match. Speelde enkele situaties heel slordig uit en krijgt nu het deksel op de neus. Heist zet zijn voet naast die van Dessel. De thuisploeg mag nu het spel maken en aan Desselse zijde is er te vaak de keuze voor de lange bal, die valt zelden goed deze eerste helft.

30′ De thuisploeg brengt de gelijkmaker op het bord. Troonbeeckx had al eerder gelijk moeten maken, maar trapt nu een afgeslagen hoekschop van afstand fraai tegen de touwen.

27′ Meteen hierna een actie van wederom Cinti, zijn schot gaat een halve meter naast.

27′ Boujouh trapt de hoekschop op het hoofd van Cheprassov, de bal is net iets te hoog en zijn kopbal mist daardoor de nodige richting en kracht.

27′ Goede actie van Cinti aan de rechterflank. Zijn scherpe voorzet wordt door Wijns in hoekschop gewerkt voor Breugelmans binnen kan trappen.

26′ Versmissen probeert het van ver ineens, hij lijkt in de grond te trappen en mist zijn schot.

24′ Mmaee is een gevaar aan de linkerkant, met zijn snelheid heeft hij al enkele voorzetten kunnen afleveren. Nu staat Troonbeeckx centraal helemaal vrij en trapt de aanvaller op onbegrijpelijke wijze over, hier komt Dessel heel goed weg!

19′ Slordig balverlies van Vanhaen. Carrasco kan centraal met de bal vooruit en trapt via Lenaerts in hoekschop, hier komt geen gevaar uit.

15′ Mmaee kan er aan de linkerkant vandoor, hij trapt vanaf de achterlijn op Kustermans. Lenaerts trapt vervolgens in hoekschop. Uit deze hoekschop wordt de bal slecht weggewerkt en tikt Orye de bal net over het doel.

14′ DOELPUNT DESSEL! Cerigioni kan de bal veroveren en hij ziet Breugelmans al de diepte in gaan. Zijn pass is perfect en alleen voor de doelman schuift Breugelmans in de verste hoek binnen.

7′ Cheprassov probeert het met een schot, hij raakt de bal te zacht en kan de doelman niet in de problemen brengen.

1′ Cheprassov met een scherpe voorzet, net te scherp voor Breugelmans.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.