Afgelopen! Een hele belangrijke driepunter voor Dessel!

90′ We hebben 90 minuten gespeeld. Dit wordt nog enkele minuten volhouden. Hopelijk kan Dessel de overwinning over de streep trekken.

87′ Gele kaart voor Versmissen (Dessel) waar Maesen de overtreding maakte, een foutje van de arbiter.

85′ Brugmans wordt vervangen door Binnemans.

84′ Een bezoekende hoekschop wordt tot aan de tweede paal verlengd, Coomans staat klaar en kopt maar net over.

81′ Gele kaart voor Vermijl (THES)

75′ Bijna de gelijkmaker. Hulsmans kan centraal trappen, een bal die normaal geen probleem is voor Kustermans. Omdat er echter heel veel spelers tussen bal en doelman staan ziet hij de bal vrij laat komen, maar de betrouwbare sluitpost is snel bij de grond en kan alsnog pakken.

73′ Cheprassov wordt vervangen voor Maesen.

72′ DOELPUNT DESSEL! Gezien het spel is het niet gek dat het doelpunt uit een stilstaande fase valt. Boujouh slingert een hoekschop voor het doel, waar kapitein Lenaerts zich vrij worstelt en aan de eerste paal binnen trapt!

71′ Cheprassov ontvangt de bal tussen enkele verdedigers, maar weet nog een knap schot richting doel te fabriceren, via een verdediger gaat de bal maar net naast.

70′ Een mooie kans voor de bezoekers op de counter. Jeunen ontvangt de bal komt naar binnen en trapt met een knap schot laag in de korte hoek. Kustermans moet strekken, maar kan uiteindelijk pakken.

66′ Goede voorzet van Breugelmans. Cheprassov komt inlopen maar trapt hard naast.

60′ Coomans probeert een afvallende bal ineens van ver te trappen, maar raakt de bal totaal verkeerd en trapt hem over de reclameborden de duisternis in.

57′ Cheprassov lijkt centraal een grote kans te krijgen. Maar wordt achteruit getrokken voor hij zijn poging kan voltooien. Het lijkt op een strafschop, maar de spits gaat niet liggen en dan fluit de arbiter er dus ook niet voor. Enkele seconden daarvoor leek er ook al sprake van een handsbal, maar dat was vanaf de tribune lastig te beoordelen en dus ook niet met zekerheid te zeggen.

53′ Een vluchtschot van Bertaccini eindigt in de handen van Kustermans.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel na een zéér matige eerste helft.

39′ Een gekraakt schot van Ceulemans is geen probleem voor Kustermans.

32′ Eerste grote mogelijkheid voor Dessel. Cerigioni wordt op rechts weggestuurd en levert een puike voorzet af. Cheprassov denkt de bal binnen te kunnen werken aan de tweede paal, maar hij wordt nog dwars gezeten voor een bezoekende verdediger, die in hoekschop kan werken.

29′ Het eerst moment voor Dessel dat in de buurt komt van een kans. Na een Desselse aanval kan Breugelmans de bal centraal meenemen, maar zijn schot wordt geblokt door een bezoekende verdediger.

25′ Ceulemans krijgt een kopkans uit een hoekschop, maar zijn poging gaat meters over het doel.

18′ Het is tot dusver een hele slordige match met, behoudens enkele pogingen van afstand van de bezoekers, niets dat de moeite waard is om op te schrijven. Dessel zit nog niet in de match en kan nog geen vuist maken.

16′ Na slordig Dessels balverlies probeert Bertaccini het van buiten de grote baklijn. Zijn poging zeilt over.

2′ Een poging van Bertaccini mist alle richting.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.