Afgelopen. Dessel verzuimt hier om goede zaken te doen, en ondanks de onsportieve houding van de tegenstander, moeten we concluderen dat we dit puntenverlies volledig aan onszelf te danken hebben. Er waren kansen om de 3 punten in eigen huis te houden, maar deze werden niet benut. Het was gewoon niet goed genoeg vanavond.

90′ Gele kaart voor Maesen (Dessel) een die uitgelokt werd door Libbrecht. Helaas trapt de arbiter er vanavond iets te vaak in.

90′ Eindelijk een gele kaart voor Goblet (Mandel)

85′ Dessel krijgt ook een aantal hoekschoppen in deze tweede helft. Maar ze vallen of over iedereen heen, of in de handen van Goblet, hier moet de ploeg ook meer mee doen.

83′ Peeters komt in de ploeg voor Cerigioni.

81′ Nog een kleine 10 minuten en blessuretijd. De match is weer een beetje stilgevallen, Dessel gaat echt moeten aanzetten wil het hier geen puntenverlies lijden.

80′ Kumbi wordt vervangen door Santens.

79′ Gele kaart voor Libbrecht (Mandel)

74′ Beide ploegen wisselen. Bij de bezoekers worden Ferber en Jalloh vervangen door Tsague en Dhondt. Bij Dessel komt Maesen in de ploeg voor Cheprassov.

73′ Goblet is al sinds het begin van de tweede helft tijd aan het winnen. Iets waar de arbiter niet tegen optreed tot nu toe.

72′ Ghislain met een goede voorzet, Geukens met een hele grote kopkans, maar hij kopt de bal naast.

64′ Dessel lijkt er aanvallend iets meer vaart achter te zetten, hopelijk gaat dit ook iets opleveren.

63′ Cheprassov met een schot, maar te weinig kracht erachter om Goblet te verrassen.

63′ Een afgeweken voorzet wordt door Versmissen ineens getrapt, via een verdediger gaat de bal naast.

62′ Boujouh met de voorzet van links, Versmissen kopt net naast.

60′ Dessel brengt niet genoeg op het moment. De ploeg heeft wel veruit het meeste balbezit, maar kan daaruit nog niet gevaarlijk worden. De bezoekers loeren ook in de tweede helft op fouten bij Dessel, die zijn er zeker wel, maar ze kunnen hier niet van profiteren.

59′ Cinti wordt vervangen door Geukens.

48′ Een schot van Chayebi gaat ruim naast.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel. Meer dan een gelijkspel verdient de ploeg op dit moment nog niet. Teveel slordigheden en de tegendoelpunten worden gewoon weggegeven. In de tweede helft zal het beter moeten om hier een overwinning te halen.

41′ Een hard schot van Cheprassov wordt door Goblet gekeerd, Cerigioni kan net niet bij de rebound.

32′ Bijna een minuut later staan de bezoekers weer op voorsprong. Slordig balverlies op het middenveld en de bal gaat meteen diep naar Jalloh, alleen voor Kustermans trapt hij naast.

31′ Een misverstand bij Dessel en het staat alweer gelijk. Kustermans wil een doeltrap spelen naar Haagen, maar die staat met zijn rug naar de doelman. De bal kan daar onderschept worden door Jalloh. Hij speelt vervolgens breed op Kumbi die in een vrijwel leeg doel kan binnen schuiven.

30′ DOELPUNT DESSEL! Ghislain wordt met een slim balletje diep gestuurd en alleen voor de doelman blijft hij kalm en wipt hij de bal heel subtiel over de vallende Goblet heen. Een hele fraaie treffer!

28′ Gele kaart voor Kamy (Mandel)

25′ Gele kaart voor Cheprassov (Dessel)

22′ DOELPUNT DESSEL! Dessel is ervandoor en Cinti wordt op links diep gestuurd. Zijn goede voorzet wordt door Cheprassov nog net aangeraakt waardoor doelman Goblet er niet aan kan, hierdoor valt de bal voor de voeten van Ghislain, die de bal goed binnen trapt!

19′ Gele kaart voor Hervieu (Mandel)

19′ Uit die hoekschop valt de bal in de kluts voor de voeten van een van de bezoekende spelers, zijn poging wordt door Verbeek van de lijn gehaald.

18′ Kumbi wordt weer diep gestuurd en speelt met geluk Lenaerts voorbij. Kustermans kan met het lichaam nog in hoekschop werken. Dessel moet hier uit gaan kijken dat het niet op een grotere achterstand komt.

15′ Dessel is in het eerste kwartier nog niet gevaarlijk kunnen worden, de bezoekers zijn lichtelijk de bovenliggende partij en spelen alsof ze niets te verliezen hebben. Dessel heeft het daar tot nu toe heel moeilijk mee.

10′ De bezoekers komen op voorsprong. Een voorzet van rechts wordt door Lenaerts in zijn eigen doel gewerkt.

4′ Kumbi probeert het van afstand, de bal schuift in de handen van Kustermans.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.