Afgelopen. Dessel heeft behoudens de gemiste strafschop nog enkele kansen en mogelijkheden gehad in de tweede helft, maar ook op de counter kwamen ze enkele keren goed weg dat de scherpte bij de thuisploeg ontbrak. We kunnen deze overwinning van Dender dan ook wel een verdiende noemen. Aan de inzit ligt het niet, maar het ontbreken van enkele sleutelspelers en het geluk dat de bal net niet voor de goede voet valt is er teveel aan bij de ploeg op dit moment.

90′ Gele kaart voor Gies (Dender)

90′ Cinti met een vrije trap, hij trapt op de bovenkant van de deklat.

90′ Gele kaart voor Rowell (Dender)

84′ Ngongo komt in de ploeg voor Valcke. Valcke (Dender) krijgt nog geel omdat hij volgens de arbiter te traag het veld verlaat.

79′ Vanhaen wordt vervangen door Cinti.

77′ Maesen controleert, kan draaien en trappen. Hij trapt op de voeten van Gies.

75′ Rowell komt in de ploeg voor Casagolda.

70′ Vanhaen met een goede bal op Cerigioni, hij staat te dicht op Gies en trapt tegen de doelman aan.

68′ Demba wordt vervangen door Cheprassov.

65′ Bij Dender wordt meteen ingegrepen. M’Barki wordt vervangen door Vanbelle.

65′ Ghislain zet zich achter de bal, trapt hem hard naar de hoek maar doelman Gies pakt uit met een goede redding.

64′ Dessel krijgt een strafschop en Dender een rode kaart. Maesen wordt onderuit getrokken op het moment dat hij wil trappen. Ragolle is de dader en krijgt tot verbazing van de meeste mensen een rode kaart, waar geel voldoende was geweest. Ook Smet krijgt nog geel na protest bij de arbiter.

61′ De voorsprong wordt verdubbeld, M’Barki kan diep worden gestuurd en de verdediging wordt koud gepakt. De aanvaller geeft goed naar de tweede paal waar Valcke de bal maar binnen hoeft te lopen.

58′ Voorzet van Van Oudenhove, de kopbal van Casagolda mist de juiste richting.

53′ Gele kaart voor Haagen (Dessel)

52′ Geladé krijgt een ziekenhuisbal teruggespeeld en kan daar niet veel mee doen, zijn trap valt in de voeten van Casagolda, die vervolgens weer in de handen van Geladé trapt.

47′ De thuisploeg komt meteen na de rust weer op voorsprong. Een bal wordt aan de rechterkant naar voren getrapt. Valcke geeft heel hoog voor, Casagolda wint het duel centraal en kopt binnen.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

De arbiter fluit voor de rust. Dender is de betere ploeg, maar ze maken de kansen niet af. Dessel kan er een aantal keer uitkomen en weet op één van deze uitbraken op gelijke hoogte te komen.

40′ M’Barki is een kwelgeest aan de linkerkant, hij komt nu naar binnen en trapt hard naar de korte hoek, Geladé duwt met een goede redding in hoekschop.

37′ DOELPUNT DESSEL! Een lange bal wordt doorgekopt op Cerigioni, hij is er centraal doorheen en trapt laag en hard voorbij Gies binnen!

35′ Gele kaart voor Vanhaen (Dessel)

27′ M’Barki komt naar binnen en geeft een goede lange bal naar de tweede paal. Smet kan de bal richting doel glijden, maar Geladé pakt uit met een mooie redding.

24′ M’Barki met de goede actie, zijn bal breed op Hens komt via het veld wat omhoog waardoor laatstgenoemde over trapt.

20′ Een hoekschop valt voor de voeten van Borry, hij trapt over.

17′ De thuisploeg pakt de voorsprong. Hens ontvangt de bal en staat helemaal vrij, en als je iets niet moet doen is het hem vrij laten staan met de bal aan zijn voeten. Hij haalt uit van een meter of 25 en trapt de bal prachtig in de bovenhoek.

17′ Cerigioni wordt van de linkerkant aangespeeld, loopt zijn man voorbij, maar kan met zijn voorzet niemand bereiken.

13′ De thuisploeg met twee hele grote kansen na elkaar. Eerst trapt Van Oudenhove op Geladé, vervolgens komt M’Barki met de rebound naar binnen en trapt hij naast.

9′ Dender heeft het meeste balbezit. Dessel komt er toch een aantal keer aardig uit. Eerst raakt Demba de bal verkeerd en even later trapt Versmissen ruim naast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.