De arbiter fluit ook meteen af voor het einde van de match. De potjes koken nog even over bij enkele stafleden van beide ploegen en er ontstaan nog enkele opstootjes, waar Desselse maar ook vooral enkele Boomse stafleden zich laten uitlokken en we zagen er een van Boom ook die zich tot meer liet uitlokken dan alleen duwen en bij een reactie dan toch heel snel ervandoor ging. Dat is allemaal nergens voor nodig mannen.

90′ Uit de allerlaatste bal van de match scoort de thuisploeg de winnende treffer. Geudens kan centraal de bal hard en hoog binnen trappen.

90′ Gele kaart voor Verbeek (Dessel)

90′ Ghislain is er vandoor op rechts. In plaats van dat hij de bal breed geeft trapt hij ineens vanuit een moeilijke hoek. De bal eindigt in het zijnet. Dessel had hier op enkele minuten blessuretijd 3 wenkende kansen, maar

90′ Sula ontvangt de bal aan de tweede paal en heeft een schotkans, hij trapt wild over.

90′ In korte tijd werkt Dessel 2 counters om zeep. Waar ze twee maal met 3 aanvallers tegen één verdediger een overtalsituatie hebben, wordt twee maal de verkeerde keuze gemaakt in de laatste bal.

90′ Demba komt in de ploeg voor Boujouh.

89′ Vrije trap van links voor de thuisploeg. Materrese komt goed ingelopen en kopt over.

84′ Gele kaart voor Geudens (Boom)

82′ De doelman van Boom roept om een bal naar zich toe te laten rollen, Cheprassov had het door en is voor de doelman bij de bal en wordt naar de grond gewerkt. Normaal zou je hier toch een strafschop voor kunnen geven, de arbiter doet het niet.

79′ Een kopbal van Cheprassov gaat via de buitenkant van de paal buiten.

76′ Bij Boom wordt Abaz vervangen door Peeters.

75′ Peeters gaat achter de vrije trap staan en trapt naast.

73′ Meteen is de Desselse spits belangrijk. Hij wordt door Peeters diep gestuurd. Hij houdt Medelinskas van zich af, de Boomse verdediger trekt aan de noodrem. Vrije trap voor Dessel en een rode kaart voor Medelinskas.

73′ Diezelfde Maesen wordt vervangen door Cheprassov.

72′ Een hoekschop van Boujouh wordt door Maesen aan de tweede paal maar net naast gekopt.

72′ Bij de thuisploeg wordt uitblinker Lukebakio vervangen door Bantu.

72′ Cerigioni en Geukens combineren er even lustig op los. Geukens trapt op doel, Laverge duwt in hoekschop.

69′ Laverge werkt een Desselse hoekschop met de vuisten goed weg. Cerigioni probeert de afvallende bal ineens te trappen, hij trapt hoog over.

67′ Een voorzet vanaf links komt tot aan Lukebakio aan de tweede paal, zijn kopbal gaat gaat richting de verste hoek maar net naast.

64′ Een kopbal van diezelfde L. Polizzi brengt Geladé niet in de problemen.

64′ L. Polizzi komt na een goede combinatie alleen voor Geladé. De doelman pakt uit met een goede redding, Polizzi stond overigens ook buitenspel.

58′ Bij de thuisploeg komt Matarrese in het veld voor Arrivas.

50′ Een Boomse hoekschop valt op het hoofd van Sula, hij kopt over.

49′ DOELPUNT DESSEL! De hoekschop wordt door Maesen doorgekopt tot aan Geukens, de jongeling kopt een de tweede paal knap binnen!

48′ Geudens werkt de bal niet goed weg, Ghislain trapt vervolgens op de benen van de doelman.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Boom. De thuisploeg laat zien het net iets meer te willen dan Dessel, ze staan dan ook terecht op voorsprong.

43′ Gele kaart voor Van Den Steen (Boom)

41′ De thuisploeg pakt terecht de voorsprong. Lukebakio wordt aangespeeld aan de rechterkant. Hij komt al heel de match naar binnen, naar zijn linkervoet, maar mag toch te gemakkelijk naar diezelfde linker draaien. Vervolgens trapt hij hem wel prachtig in de verste bovenhoek binnen.

41′ Sula trapt in de handen van Geladé.

32′ Gele kaart voor Boujouh (Dessel)

29′ Kapitein Lenaerts moet ook gekwetst van het veld, Hij wordt vervangen door Peeters. Versmissen krijgt de band om zijn arm en gaat ook centraal achterin spelen.

27′ Na dat de match even op en neer ging zonder noemenswaardige momenten, krijgt de thuisploeg nu een vrije trap op een gevaarlijke plek. F. Polizzi zet zich achter de bal en krult hem naar de bovenhoek, Geladé pakt uit met een knappe redding en duwt in hoekschop.

14′ Sula krijgt de bal met een gelukje mee, hij trapt vervolgens naast. Boom begint feller en scherper aan de match.

12′ Indraaidende vrije trap van Sula, Lukebakio kopt over.

9′ De eerste Desselse kans is voor Lenaerts. De verdediger zet zijn voet tegen een hoekschop van Boujouh, maar trapt over het doel.

4′ Nzinga is erdoor, maar stuit op een attente Geladé, die goed zijn doel uit gekomen is.

3′ Lukebakio komt van rechts naar binnen en trapt naar de verre hoek. Geladé gooit er een mooie showduik uit, maar de bal gaat uiteindelijk hoog over en naast.

1′ Een voorzet van Lukebakio eindigt via Verbeek in de handen van Geladé.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.