De arbiter fluit even later voor het einde. Een geflatteerde nederlaag in een match waarin Dessel misschien toch wel een gelijkspel verdiende, en de match dood gedaan werd door een gigantische flater van de arbiter in blessuretijd. De ploeg heeft er alles aan gedaan en het Desselse publiek een leuke en goede match laten zien. Meer van dat de komende 5 matchen mannen!

Na dit laatste doelpunt zijn er nog bestuursleden en aanhang van de bezoekers die zich menen te moeten misdragen op de tribune, verbaal dan wel. De hele match verliep prima en sportief, maar enkele van deze mannen gaan nu de grote meneer proberen uit te hangen met denigrerende uitspraken over Dessel in vergelijking met ‘het grote’ Dender. Een fors minpunt aan deze verder leuke match. Je mag meer respect en professionaliteit verwachten van medewerkers en aanhang van een zogenaamde ‘profclub’.

90′ De bezoekers beslissen de match, maar doen dit met zeer grote dank aan de arbiter. Er wordt voor een fout gefloten die er geen was en de vrije trap wordt op een ruime afstand van de vermeende fout direct genomen. De arbiter laat doorgaan en M’Barki kan alleen voor Geladé afwerken.

90′ Mfumu worstelt zich goed langs enkele Desselaars, legt goed breed op M’Barki, maar die stuit alleen voor de doelman op een attente Geladé, met een goede save duwt hij in hoekschop.

90′ We zitten inmiddels in blessuretijd. Het spel heeft enkele keren stilgeleden, dus we verwachten er wel wat minuten bij nog.

86′ Bij de bezoekers worden De Bodt en Valcke vervangen door Barrezeele en Mfumu.

84′ Een schot van Ghislain valt in de handen van Gies.

81′ Verbeek wordt vervangen door Maesen. Een aanvallend wissel om zo hopelijk nog iets te forceren in het slot van de wedstrijd.

80′ Hens raakt de bal verkeerd op het hoofd en kan zo niet gevaarlijk worden.

75′ Cinti komt in het veld voor Peeters.

74′ De bezoekers maken de 1-2. Er was niet veel aan de hand voor Dessel, ondanks een licht overwicht voor de bezoekers. Door een van richting veranderd schot van M’Barki staan de bezoekers ineens op voorsprong.

70′ M’Barki komt in de ploeg voor Rowell.

60′ Gele kaart voor Van Oudenhove (Dender)

59′ Gele kaart voor Lenaerts (Dessel)

58′ Valcke is er weer vandoor op de flank. De Desselse verdedigers krijgen met momenten geen vat op de snelle aanvaller. Hij legt terug op de inlopende Hens, met zijn linker trapt hij maar net over.

53′ Gele kaart voor Verbeek (Dessel)

50′ Op hoekschop van Boujouh kan Lenaerts net niet goed genoeg bij de bal.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust na een hele vermakelijke eerste helft.

44′ Cerigioni is scherper dan Rowell en kan er met de bal vandoor, hij trapt hem breed op Goor die op zijn beurt maar net naast trapt.

42′ Peeters wordt diep gestuurd door Versmissen, de bezoekende verdediger hindert hem net genoeg waardoor hij de bal niet voorbij Gies kan tikken.

32′ Dessel doet zeker niet onder voor de bezoekers, nu is het Ghislain die Boujouh weg kan steken met een scherpe pass. De hoek is moeilijk en Boujouh trapt de bal in het zijnet.

28′ Het is een leuke match tot nu toe, met kansen over en weer. Nu een goede combinatie over de linkerkant voor Dessel, Cerigioni legt breed voor Cheprassov en de spits trapt naast.

27′ Door een misverstand achterin bij Dender kan Cerigioni er met de bal vandoor. Helaas is zijn controle niet optimaal, waardoor Gies tussen kan komen.

26′ Hens trapt richting verre hoek, de bal gaat maar net naast.

25′ Twee hele grote kansen voor de bezoekers kort na elkaar. Eerst is het Valcke met een goede actie die terug legt voor Van Oudenhove, de middenvelder trapt in kansrijke positie over. Even later is het wederom Valcke die diep gestuurd wordt, Geladé kan op deze poging redding brengen.

21′ Uit een hoekschop kopt Borry ver naast.

16′ De voorsprong heeft niet lang op het bord gestaan. Hens legt een voorzet vanaf links breed op De Bodt en hij kan de gelijkmaker aantekenen.

15′ Een inworp wordt ineens naar Cheprassov gegooid, hij probeert het met een halve omhaal maar trapt naast.

13′ DOELPUNT DESSEL! Boujouh zet zich achter de bal en stuurt Gies de verkeerde hoek in, de voorsprong staat al vroeg op het bord!

12′ Goor kan na een hoge bal door de bezoekende verdediging dribbelen en wordt onderuit gehaald, strafschop voor Dessel.

6′ Gele kaart voor Goor (Dessel)

4′ Hens met een schot, ruim naast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.