Afgelopen! Een zwaarbevochten, maar zéér verdiende zege voor Dessel! En het ziet er naar uit dat we voor de eindronde terug mogen komen gezien de tussenstanden op de andere velden, maar daar gaan we nu nog geen zekerheid over kunnen geven.

90′ Bij de bezoekers komt El Harrak in de ploeg voor Brrou.

90′ Hét hoogtepunt van de match. In blessuretijd krijgt Dessel icoon een zeer verdiende publiekswissel. Hij wordt onder een daverend applaus vervangen door Geladé. Merci Wim!

85′ Nog 5 minuten plus blessuretijd. Dessel heeft het lastig op het moment. Hopelijk kan de ploeg nog even doorzetten en dit vasthouden.

82′ Even een chaotisch moment voor het Desselse doel. Een hoekschop wordt opnieuw voor het doel gebracht en Kustermans moet met een prachtige en stijlvolle duik uitpakken om een kopbal van R. Wilmots uit het doel te houden. Het is hier nog verre van gespeeld.

79′ De bezoekers brengen het verschil weert terug tot één. Perseo ontvangt een lange bal op links en kan in de korte hoek binnen trappen.

78′ Cheprassov is er vandaar met enkele ploegmaats, de bezoekende verdediging staat goed waardoor de aanvaller zelf gaat en op de vuisten van Thomé trapt.

74′ Een mooie snelle aanval van de bezoekers, Verbeek moet aan de tweede paal in hoekschop werken voor dat de bal binnen gelopen kan worden.

72′ De bal wordt breed gespeeld op Cheprassov, de aanvaller trapt op de vuisten van Thomé.

69′ Manfredi trapt hoog over.

68′ Gerits met een laag schot richting de verre hoek, Kustermans kan met een uiterste krachtsinspanning in hoekschop duwen. Met goedkeuring van zijn persoonlijke supportersgroep, die op de tribunes hier de doelman luidkeels toezingen.

65′ Bij de bezoekers komt Legear in de ploeg voor Thuys.

65′ DOELPUNT DESSEL! Een mooi ingestudeerd nummertje. Vanhaen met de hoekschop laag naar Versmissen die laat lopen voor Cheprassov, de aanvaller is scherp en trapt hard en laag binnen!

56′ Musset trapt in buitenspelpositie naast. Dessel heeft nog steeds de voorsprong, maar moet wel uitkijken dat het hier zichzelf niet moeilijk gaat maken, de bezoekers geloven er nog alleszins in.

53′ Een mooie Desselse aanval over meerdere schijven eindigt bij Coeckelbergs, de jongeling wil de bal nog breed leggen maar deze kan onderschept worden door Bonemme.

51′ De bezoekers doen iets terug. Een hoekschop wordt in eerste instantie nog door Kustermans gekeerd, maar de bal blijft vlak voor de lijn hangen, Musset is het meest fortuinlijk en kan van dicht op het doel binnen trappen.

47′ Cheprassov probeert het met aan artistieke poging na een afgeweken. Hij kan niet genoeg kracht achter de bal zetten en Thomé kan vangen.

46′ We zijn begonnen aan de tweede helft. Bij Dessel is Coeckelbergs in de ploeg gekomen voor Geukens.

Rust in Dessel.

45′ Een vrije trap voor de bezoekers eindigt in de Desselse muur, maar daar komt de bal tegen een arm. Hierdoor krijgen de bezoekers een vrije trap op de grote baklijn, schuin voor het doel, deze trappen ze over.

39′ DOELPUNT DESSEL! Ghislain wil de bal van de rechterkant voorzetten waarna een bezoekende verdediger weg lijkt te kunnen werken. Hij mist de bal echter volledig waardoor Geukens centraal vrij komt en hard binnen kan trappen!

37′ DOELPUNT DESSEL! De voorsprong wordt vrijwel meteen weer op het bord gezet. Een hoekschop van de rechterkant wordt door Haagen via de handen van Thomé binnen gekopt!

35′ De bezoekers komen op gelijke hoogte. Perseo maakt aan de zijlijn een duidelijke handsbal, maar de hautain fluitende arbiter Vanboven laat het gaan. De aanval gaat verder waarna Haagen een bal weg wil werken en hem ongelukkig via de deklat in het eigen doel werkt. Hier wordt Dessel bestolen door de arbiter Vanboven.

30′ Een vrije trap van de linkerzijde wordt door Lenaerts naast gekopt.

28′ DOELPUNT DESSEL! Cheprassov herovert de bal vrijwel meteen hierna en kan Cerigioni diep sturen, Cerigioni blijft vervolgens rustig en schuift hem vanaf een meter of 18 in de verre hoek binnen!

28′ Verbeek steekt Ghislain diep weg, Thomé komt goed zijn doel uit en kan van de voeten van de aanvaller plukken.

26′ Ghislain probeert het van heel ver, hij kan Thomé niet in de problemen brengen.

22′ Cerigioni legt terug op Versmissen die zijn schot maar net naast ziet gaan.

15′ We zijn bezig aan een iets langere studieronde. Beide ploegen proberen het wel, maar zijn nog te slordig. Laten we hopen dat Dessel wat scherper kan worden en aanvallend wat meer kan gaan brengen.

8′ Een lange bal op Brrou, hij trapt vanuit een moeilijke hoek in het zijnet.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.