Afgelopen. De bezoekers maken misschien wel net iets meer aanspraak op de overwinning, maar het zit Dessel allerminst mee. De doelpunten worden net iets te gemakkelijk weggegeven, maar de arbiter zit ons ook alweer niet mee. Bij een 2-3 tussenstand hadden we zeker één en misschien wel twee strafschoppen mee moeten krijgen in enkele minuten tijd. De bezoekers hadden er ook een kunnen krijgen tien minuten voor tijd, maar dat was op een later moment in de match. De arbiter had, net als de match op Dender in de competitie, op zijn zachtst gezegd niet zijn beste match vanavond.

90′ De reguliere speeltijd zit erop. De match lijkt beslist. Dessel probeert er nog alles aan te doen, maar er is niet veel tijd meer.

86′ Dubbele wissel voor beide ploegen. Bij Dessel komen Colman en Coeckelbergs in de ploeg voor Boujouh en Cheprassov. Bij de bezoekers zijn Van Den Ackerveken en Prudhomme in de ploeg gekomen voor Lallemand en Bruggeman.

81′ De bezoekers pakken een dubbele voorsprong. Haagen wordt door Cavelier op een reglementaire manier van de bal gezet en de invaller trapt door de benen van Geladé binnen.

80′ De arbiter is in ieder geval consistent in de fouten die hij maakt. Reuten wordt nu naar de grond geduwd en ook nu wordt er niet voor een strafschop gefloten.

79′ Cavelier kapt naar binnen en trapt naast.

75′ Peeters wordt vervangen door Maesen.

75′ Een schot van Cavelier kan nog worden afgeblokt.

74′ Perbet en Mouhli worden vervangen door Ronvaux en Cavelier.

73′ Dit was dé kans voor Dessel om weer gelijk te maken. Peeters ontvangt de bal in de grote rechthoek en kan vrij trappen, hij mikt het leer naast.

71′ Mouhli gaat met kramp naar de grond. Het tempo ligt verschroeiend hoog al bijna de gehele match dus dat is ook niet zo vreemd.

69′ Cinti komt in de ploeg voor Kolen. De jonge verdediger speelde een goede eerste match na lang blessureleed.

69′ Gele kaart voor Cerigioni (Dessel)

67′ En wederom had Dessel een strafschop moeten krijgen. Een schot van Boujouh komt tegen de hand van D’Ostilio, maar de arbiter weigert wederom te fluiten. Dit is dezelfde arbiter als van de competitiematch op Dender, we herinneren ons van toen nog dat hij ook een slechte match floot en veel fouten maakte.

65′ Peeters wordt door een verdediger neergehaald in het strafschopgebied, maar de arbiter fluit er niet voor. Dit had een strafschop voor Dessel moeten opleveren.

62′ Dessel geeft tot twee keer toe een voorsprong vrijwel meteen weg en komt daarna zelfs op achterstand. En waar onze eerste goal gelukkig tot stand kwam,

61′ Luik pakt nu zelfs de voorsprong. Op een vrije trap van rechts is het Rodes die hem binnen kan trappen. Geladé zit er nog aan maar valt nu niets te verwijten.

58′ En weer meteen een doelpunt, de bezoekers weten weer gelijk te maken. Mouhli met een schot dat licht aangeraakt wordt, maar wat geen probleem lijkt voor de doelman. Geladé laat de bal toch onder zich door rollen en zo staat het weer gelijk.

57′ DOELPUNT DESSEL! Op hoekschop van Boujouh is het Haagen die krachtig in de verste hoek binnen kopt, een prachtig doelpunt!

55′ De bezoekers komen vrij snel op gelijke hoogte, te snel. Lallemand kan te makkelijk draaien en met de bal een schot uitzoeken, via een Dessels been wordt Geladé centraal geklopt. Een vergelijkbaar doelpunt als die van eerder dit seizoen in Dessel. Toen was het ook Lallemand die binnen trapte via een afgeweken bal.

53′ Reuten trapt niet ver naast.

51′ DOELPUNT DESSEL! Cheprassov trapt al vallend op doel. Via de doelman en de paal rolt de bal op de doellijn. Paniek achterin bij Luik en een bezoekende verdediger trapt de bal tegen een andere verdediger aan en via deze speler komt de bal bij Ghislain die kan binnen werken.

49′ Na een hoge bal in de grote rechthoek valt hij uiteindelijk voor de voeten van Bruggeman, zijn schot wordt gepakt door Geladé.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel.

42′ Mouchamps moet gekwetst het veld verlaten, hij wordt vervangen door Reuten.

38′ Lallemand met een schot uit de draai, geen probleem voor Geladé.

37′ Slordig balverlies van Dessel en Lallemand kan Perbet alleen voor het doel zetten. Hij twijfelt te lang en geeft nog af aan Mouchamps. De aanvaller omspeelt wil de doelman voorbij, maar de hoek is te moeilijk en hij trapt over.

33′ Er vallen weinig kansen te noteren, maar Luik is wel de betere ploeg. Ze hebben nog steeds het meeste balbezit en Dessel heeft het moeilijk om aanvallend iets te betekenen tot nu toe. Verdedigend houdt de ploeg nog goed stand.

20′ Een kopbal van Lallemand mist de juiste richting en is ongevaarlijk.

18′ Luik heeft vooralsnog het meeste balbezit en is veel op onze helft te vinden, maar op die grote kans in de 7de minuut na zijn ze nog niet dreigend kunnen worden. Concurrent Dender staat inmiddels ook voor, dus de druk zal er voor de bezoekers flink op staan.

15′ Cerigioni met een goede voorzet naar de tweede paal waar Ghislain klaar staat, D’Ostilio kan nog net in hoekschop werken.

7′ Hele grote kans voor de bezoekers. Een hoekschop wordt door Bustin naar de tweede paal gestuurd. Perbet en nog een bezoekende speler proberen met twee de bal over de lijn te krijgen, maar Verbeek lag op de doellijn en blokkeerde de bal een aantal keer en hield zo een zeker doelpunt eruit.

1′ We zijn aan de match begonnen.

Bij de bezoekers is er nog een 7de wissel, deze is de ploegafgevaardigde vergeten op het blad te zetten: Nummer 21 Loic Besson.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.