Afgelopen. Een heel jong Dessel, 5 spelers uit de eigen opleiding in de basisploeg en 3 nog op de bank, was een paar maatjes te klein voor een heel goed Luik vanavond. De tweede helft was een verplicht nummertje. De thuisploeg probeerde de score nog wel verder op te drijven, maar niet meer ten koste van alles. Ook in de tweede helft had Dessel niks in te brengen en stappen we na een teleurstellende avond in Luik terug de bus in.

88′ Een voorzet van Cavelier wijkt af en wordt door Prudhomme binnen getrapt, vanuit buitenspel positie en dus blijft het 4-0

81′ Dessel komt zowaar in de buurt van het Luikse doel. Coeckelbergs met een goede actie en voorzet, Maesen kan de bal niet controleren.

78′ Colman wordt vervangen door Van Beylen.

73′ Voorzet vanaf links, niemand van de thuisploeg kan er een lichaamsdeel tegen krijgen. De tweede helft is voor de thuisploeg één grote rondo op vooral de Desselse helft.

68′ Ghislain speelt de bal in de voeten van Mouchamps, zijn schot gaat hoog over.

63′ Eén hoekschop valt voor de voeten van D’Ostilio, zijn schot gaat ruim naast

59′ Hoekschop van Reuten, Bustin kopt over.

56′ Perbet en Lambot worden vervangen door Mouchamps en Van Den Ackerveken

52′ Misverstand achterin bij Dessel, Perbet trapt te wild en de bal gaat over.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. In de rust zijn bij de thuisploeg Lallemand, Bruggeman en Mouhli vervangen door Cavelier, Prudhomme en Ronvaux.

Rust in Luik. Een heel jong Dessel speelt een slechte eerste helft en heeft helemaal niets in te brengen tegen een goed en getergd Luik.

40′ D’Ostilio kan van links een voorzet geven. Kort op het doel trapt Bruggeman hoog over.

38′ Dessel heeft het na de derde even volgehouden, maar de vierde ligt er nu toch in. Een voorzet van links wordt door Perbet in het doel getrapt.

30′ Lange bal van Bruggeman op D’Ostilio. De mee opgekomen verdediger probeert de bal in de lange hoek te trappen, Geladé kan met de voet redden.

21′ Eerste mogelijkheid voor Dessel. Colman stuurt Maesen de diepte in, hij trapt naast maar stond buitenspel en dus is er ook gefloten.

18′ Perbet speelt door op Mouhli, zijn schot gaat naast.

17′ Voorzet van Bruggeman, Geladé pakt de poging van Lallemand.

13′ Dessel begint dramatisch aan de match. Dit keer een voorzet van rechts die door Bruggeman in de verre hoek binnen gekopt wordt. Dit wordt op deze manier nog een lange avond voor Dessel.

11′ Lallemand is er alleen doorheen en trapt voorbij Geladé in de korte hoek binnen en kan zo de Luikse voorsprong verdubbelen.

9′ Een kopbal van Bruggeman eindigt in de handen van Geladé.

6′ De thuisploeg komt op voorsprong. Een schot van Perbet kan nog worden afgeblokt, in de rebound trapt Lallemand van dichtbij hard binnen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.