Afgelopen. Dessel kon de stand helaas niet gelijk trekken en zo speelt Dender kampioen op eigen veld en promoveert de ploeg naar 1B, proficiat aan de mannen uit Denderleeuw!

90′ Mfumu wringt zich een weg tussen enkele verdedigers door, Ghislain kan zijn schot nog maar net afblokken.

87′ Hens wordt vervangen door Mfumu.

85′ Bij Dessel worden Kolen en Peeters vervangen door van Beylen en Maesen, bij de thuisploeg is Ngongo in de ploeg gekomen voor M’Barki.

82′ Cinti komt in de ploeg voor Coeckelbergs.

79′ De bal wordt van links terug gelegd door Coeckelbergs, Gies komt zijn doel uit en kan wegboksen voor Colman kan koppen.

74′ Cheprassov wordt vervangen door Colman.

74′ Een bal vanaf de rechterkant schiet door, De Bodt trapt te wild en de bal gaat hoog over.

72′ Een afgeweken schot van Peeters dat in hoekschop ging enkele minuten geleden, dat is het enige gevaar dat we van Dessel in de tweede helft kunnen noteren. Dender speelt ook niet goed, staat duidelijk onder stress maar is ondanks dat wel de betere ploeg. Het beperkt zich tot counteren en is daar tot aan de grote rechthoek gevaarlijk met de snelle en vaardige spelers die ze voorin hebben lopen.

64′ Casagolda en Rowell worden vervangen door Valcke en De Bodt.

62′ M’Barki is al heel de match dreigend, tot nu toe zonder al teveel gevaar, maar krijgt nu wel een mooie schotkans. Uit een lastige hoek kan Geladé redden en trapt Ghislain in hoekschop voor de aanstormende Van Oudenhove.

55′ Een voorzet van Peeters lijkt in de handen van Gies te vallen, maar die grabbelt en laat hem uit zijn handen vallen. Cheprassov heeft het helaas niet door en kan niet profiteren.

49′ M’Barki met een bal op Smet, zijn schot gaat in de handen van Geladé, even later ook een schot van Hens, ook in de handen van Geladé.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dender is De Backer in de rust vervangen door Van Oudenhove.

Rust in Denderleeuw. De thuisploeg heeft enigszins de bovenhand, ze hebben ook het meeste balbezit en staan verdiend voor na een gezapige eerste helft. Op het gebied van kansen houdt het nog niet over, Haagen kon nog net onderscheppen voor Casagolda klaar stond om af te werken en M’Barki raakt aan het einde van de eerste helft de deklat via doelman Geladé. Voor Dessel trapt Cerigioni in de handen van Gies en is dit de enige bal die we als kans kunnen noteren.

43′ Smet onderschept op het middenveld en kan voorwaarts. Hij levert een hele mooie steekpass af op M’Barki, die trapt via de vingertoppen van Geladé op de deklat.

36′ Coeckelbergs met een mooie actie op links, zijn voorzet eindigt in de handen van Gies.

33′ De thuisploeg heeft het meeste balbezit tot nu toe, maar buiten het doelpunt zijn beide ploegen nog niet heel gevaarlijk. We noteren enkele schoten die het doel missen en een ingreep van Haagen op het laatste moment.

31′ Een combinatie tussen Cheprassov en Coeckelbergs komt net niet bij Cerigioni en de kans is verkeken.

23′ Smet trapt hoog over.

22′ Casagolda lijkt alleen voor de doelman te kunnen trappen, Haagen gooit er nog een ultieme sliding uit en werkt in hoekschop.

21′ Ook Cerigioni trapt eens van afstand, in de handen van Gies.

20′ Hens probeert het weer met links, nu trapt hij over.

13′ De thuisploeg komt op voorsprong. Een weggekopte bal komt voor de voeten van Hens. Van een meter of 17 trapt hij met zijn linker via de paal binnen. De eerste kans vliegt meteen binnen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.