De arbiter fluit voor het einde. In een hele leuke match voetbal was Dessel na het eerste kwartier veruit de betere ploeg en had het hier altijd de winst moeten pakken, helaas werden er teveel kansen gemist en moeten we met een gelijkspel genoegen nemen. De prestatie zelf en het spel in vooral de tweede helft is wel iets om trots op te zijn. Na een moeilijke match afgelopen woensdag en een 0-3 achterstand vanavond wist de ploeg zich prachtig en zeer verdiend terug te knokken!

90′ Dessel mist hier dé kans op de winnende treffer. Ghislain glipt door de buitenspelval heen en kan alleen voor de doelman breed leggen op Haagen, zijn breedte pass is niet goed en zo missen we een opgelegde kans op de winst.

90′ De bezoekers krijgen nog een hoekschop diep in blessuretijd, maar Geladé plukt de bal perfect uit de lucht. Het zal niet lang meer zijn.

90′ Bij de bezoekers komt Kocur in de ploeg voor Ackx.

90′ DOELPUNT DESSEL! Dit is gerechtigheid. Dessel verdient de overwinning vanavond, maar we krijgen nu in ieder geval de gelijkmaker. Cheprassov speelt door op Ghislain die goed het overzicht behoudt en breed geeft op Haagen, de verdediger kan binnen duwen.

83′ Bij de bezoekers worden Atteri en Vandewalle vervangen door Akhtakhanov en Buysse

82′ Gele kaart voor Verbeek (Dessel)

81′ Een hoekschop komt voor de voeten van Geukens, zijn schot zeilt maar net naast. Cheprassov probeerde er ook zijn hoofd nog tegen te zetten, maar geraakte niet bij de bal.

78′ Kolen en Goor worden vervangen door Van Beylen en Coeckelbergs.

76′ Hier had het gelijk moeten staan. Een mooie Desselse aanval wordt door Geukens breed gelegd tot bij Ghislain, hij trapt hard richting het doel maar Dhoest kan nog met de voeten redden. Er is vanavond maar één ploeg die verdient om te winnen en dat is Dessel. Laten we hopen dat ze dit veldoverwicht nog kunnen omzetten in meer doelpunten.

74′ DOELPUNT DESSEL! Eindelijk lijkt het eens mee te zitten. Vrij snel wordt de bal veroverd en kan Dessel er aan de rechterkant vandoor, Ghislain zet voor en Boujouh trapt binnen!

72′ DOELPUNT DESSEL! Een voorzet van Goor lijkt een prooi voor Dhoest, maar net de bal hem bereikt probeert Cheprassov de bal nog erin te werken, hij mist de bal maar daardoor mist Dhoest hem ook. Aan de tweede paal staat Ghislain paraat om binnen te trappen!

68′ Versmissen kan doorlopen en vrij uithalen, hij trapt ruim over. Dessel is veruit de betere ploeg, maar de score is fors in het voordeel van de bezoekers, die veel efficiënter zijn met de paar kansen die ze gekregen hebben.

68′ De bezoekers komen voor het eerst echt in de buurt van het doel en de 0-3 ligt erin. Van Den Bossche kan te gemakkelijk door de verdediging heen en trapt in de verre hoek binnen.

66′ Bij de bezoekers worden Mariën en Neyts vervangen door Van Walle en Van Den Bossche.

64′ Dessel komt scherp uit de kleedkamers en is veruit de betere ploeg in deze tweede helft. De kansen waren er al en blijven komen, nu moeten ze nog afgemaakt worden.

61′ Peeters wordt vervangen door Geukens.

60′ Een onderschepte bal komt voor de voeten van Ghislain, zijn schot wordt door Dhoest in twee tijden gepakt.

59′ Gele kaart voor Bailly (Knokke)

57′ Cerigioni wordt diep gestuurd door Cheprassov. De middenvelder ziet Ghislain aan de tweede paal vrij in komen lopen, maar zijn pass is net te scherp. In de volgende aanval komt de bal op het hoofd van Cheprassov, zijn kopbal mist de kracht en is geen probleem voor Dhoest.

54′ Dessel morst hier met de kansen. Boujouh speelt zich vrij en lepelt de bal goed over Dhoest heen richting Ghislain, de aanvaller staat vrij en kopt in eerste instantie op de deklat, de rebound kopt hij op de vuisten van de doelman. Dat Dessel de 0 nog op het bord heeft staan heeft het vanavond alleen maar aan zichzelf te danken.

48′ Twee pogingen van Dessel kort na elkaar. Eerst kan Dhoest nog met de voet redden. Even later speelt Peeters een aantal tegenstanders voorbij, maar trapt hij hoog over.

46′ Cerigioni legt van afstand aan en trapt een halve meter naast.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel. De ploeg is minstens de evenknie van de bezoekers, maar staat door twee vroege treffers toch op een dubbele achterstand. De kansen zijn er, de bal wil er tot nu toe gewoon niet in gaan.

44′ Mariën trapt uit een afgeslagen hoekschop over het doel.

34′ Peeters mag aanleggen voor een vrije trap. Hij trapt naar de hoek, Dhoest kan weg boksen.

32′ Het zit dan ook niet mee. Cheprassov raakt de bal verkeerd, de rebound wordt door Peeters voorbij Dhoest getrapt en vervolgens van de lijn gehaald.

31′ Weer een kans die er net niet in gaat. Verbeek legt breed, Cerigioni lijkt binnen te trappen maar de bal draait net langs de verkeerde kant van de paal.

30′ Dessel vecht zich terug in de match, Boujouh legt aan van grote afstand en trapt maar net naast.

27′ Peeters ontvangt de bal net buiten de grote rechthoek. Zijn schot gaat maar net naast.

23′ Een afgeslagen hoekschop valt voor de voeten van Cerigioni, zijn schot gaat hoog over.

19′ Cerigioni wordt alleen voor de doelman gezet, maar staat helaas nipt buitenspel.

16′ Versmissen met een slimme pass op Cheprassov, de hoek is moeilijk en de aanvaller trapt op Dhoest.

11′ Opnieuw een doelpunt voor de bezoekers, Vandewalle zet zich achter een vrije trap en plaatst de bal mooi in de bovenhoek.

7′ Gele kaart voor Pierre (Knokke)

5′ De bezoekers pakken de voorsprong. Na een aanval van links geeft Vandewalle het laatste zetje.

1′ Pierre trapt in de handen van Geladé.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.