Afgelopen. Dessel ondergaat een pijnlijke avond in Luik. We kunnen ons alleen maar excuseren aan de meegereisde supporters voor deze wanvertoning.

82′ Osei-Berkoe wordt vervangen door Coeckelbergs.

81′ Een, het moet gezegd worden, prachtige aanval van Luikse kant komt terecht bij D’Ostilio die hard in de verste hoek binnen trapt. Dessel wordt vernederd vanavond in Luik.

71′ Lambot wordt vervangen door Van Den Ackerveken.

71′ Voorzet van Loemba, Mouchamps kan veel te gemakkelijk aan de tweede paal binnen trappen.

70′ Mouchamps trapt in de handen van Geladé.

68′ Een schot van Prudhomme gaat enkele meters naast.

62′ Loshi en Cerigioni worden vervangen door Cheprassov en Peeters.

61′ Bij de thuisploeg worden Perbet en Bruggeman vervangen door Loemba en Prudhomme.

60′ Dessel wordt bijna zoek gespeeld voor de vijfde. Perbet combineert goed met Mouhli, maar Smolders kan nog wegwerken voor de spits zijn tweede binnen trapt.

57′ Het wordt een pijnlijke uitslag. Geladé keert in eerste instantie nog een kopbal van Perbet, de rebound van Bruggeman kan hij niet meer redden.

55′ Mputu en Cavelier worden vervangen door Mouhli en Mouchamps.

51′ Het wordt vrij snel al 3-0. Op rechts kan te gemakkelijk een voorzet gegeven worden, Perbet staat centraal vrij en die hoef je zo een kans niet twee keer te geven. Geladé zit er nog aan maar de goaltjesdief prikt in de verste hoek binnen.

48′ Vanhaen probeert het eens van afstand, hij produceert een afzwaaier.

46′ Gevaarlijke voorzet van Bruggeman, niemand kan er zijn voet tegen krijgen.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen, bij Dessel komen Swerten en Geukens in de ploeg voor Kolen en Versmissen.

Rust in Luik. Dessel begint rampzalig aan de match en staat al na ruim 5 minuten met 2-0 achter. Hierna heeft Dessel wel enkele mogelijkheden gehad om tegen te prikken, maar is Luik de betere ploeg en hebben zij het spel in handen. Hopen op beterschap in de tweede helft.

45′ Voorzet van Nyssen, Bruggeman kopt over.

44′ Een vrije trap van Reuten eindigt in de handen van Geladé.

40′ Een schot van Bruggeman gaat over.

33′ Gele kaart voor Kolen (Dessel)

31′ Bijna doet Geladé de thuisploeg een doelpunt cadeau. Hij trapt buiten zijn doelgebied tegen Mputu aan, die kan tot bij Perbet brengen, de ervaren topschutter lepelt de bal richting het doel maar treft de deklat.

19′ Onderschepping op het middenveld en Dessel is er vandoor. Loshi zet zich goed door en legt mooi breed op Mekkaoui, zijn schuiver gaat maar net naast de verste paal.

16′ Dessel kan er een keer uit komen en Goor probeert een afvallende bal ineens op doel te trappen, hij raakt de bal verkeerd en kan geen gevaar stichten.

6′ Dessel begint rampzalig aan de match. Over links kan er een Luikse speler doorstomen, niet voor het eerst in deze beginfase, hij geeft voor en dit keer trapt Cavelier hem zelf bewust goed en hard binnen.

4′ De thuisploeg komt al op voorsprong. Een voorzet van Perbet kan niet goed worden weggewerkt. Waar een Desselse verdediger de bal weg wil werken trapt hij hem tegen Cavelier aan en rolt de bal langzaam het doel in.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.