Afgelopen. Dessel verliest wederom in eigen huis en maakt het zo alsmaar moeilijker voor zichzelf. Voetnoot is nog wel dat de bezoekers met een enorm onsportieve actie afsluiten en hiermee bij zichzelf te rade mogen gaan. Dat je wint en dit viert dat snapt iedereen, maar dat je een doelpunt op een dergelijke manier maakt en ook nog dat uitbundig durft te vieren dat is ronduit schandalig te noemen. Minpunten voor de bezoekers van Ninove.

90′ In de nasleep hiervan krijgen doelman Geladé, Romero zelf en invaller Kamneng Djoum een gele kaart. Waar vooral de spits van de bezoekers hier goed mee weg komt.

90′ De bezoekers beslissen de match. Dessel heeft iedereen naar voren bij een hoekschop. De bal valt erdoor en Romero Gomez kan alleen op een leeg doel af. Hij zet de 1-3 op het bord op enorm onsportieve wijze. Hij legt de bal stil op de lijn om op de grond te gaan liggen en met het hoofd binnen te koppen. Een actie waar de arbiter strenger tegen op mag treden aangezien dit alle grenzen van sportiviteit weg vaagt.

88′ Dessel heeft een klein wonder nodig om niet puntloos van het veld te stappen vanavond.

87′ Nzembele wordt vervangen door Kamneng Djoum.

86′ Een vrije trap van Vanhaen wordt aangeraakt en gaat naast.

83′ Goor wordt vervangen door Sols.

81′ Gele kaart voor Bael (Ninove)

80′ Bael zet zich door over links, zijn voorzet wordt aan de tweede paal gemist door Nzembele. Dit was ook een grote kans.

77′ Swerten en Geukens worden vervangen door Cavus en Van Hout.

74′ Gele kaart voor L. Polizzi (Ninove)

72′ De bezoekers komen weer op voorsprong. De buitenspelval mislukt omdat de achterlijn niet op een lijn staat. Op rechts kan er een bezoeker vandoor. Hij kan veel te gemakkelijk de voorzet geven en Romero Gomez staat centraal helemaal vrij en legt binnen.

69′ Gele kaart voor Geukens (Dessel)

68′ Peeters komt in de ploeg voor Cerigioni.

68′ Gele kaart voor Smolders (Dessel)

67′ Dessel zet iets meer aan, schoten van Geukens en Mekkaoui kunnen nog worden afgeblokt.

59′ Gele kaart voor Osei-Berkoe (Dessel)

55′ De bezoekers zijn door hun veldspelers op de bank heen. Ntambue wordt vervangen door Polizzi.

55′ Ntambue kapt zich goed vrij, zijn schot gaat over en naast.

50′ Uit een moeilijke hoek trapt Tshimanga tegen de paal, de rebound wordt door Hertveldt ruim naast getrapt.

48′ DOELPUNT DESSEL! Een voorzet van Mekkaoui blijft hangen in het pak, Osei-Berkoe pikt op en ramt de bal tegen de netten!

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel is Mekkaoui in de ploeg gekomen voor Versmissen. Bij de bezoekers is De Backer vervangen door De Wannemaeker.

Rust in Dessel. Cheprassov had een levensgrote kans aan de voet en had de ploeg op voorsprong moeten zetten, hij deed dat niet en aan de andere kant lag de bal er enkele minuten later wél in. Het zal in de tweede helft echt beter moeten.

43′ Slordig balverlies van Dessel en de bezoekers zijn weg. Voorzet van rechts, Nzembele tikt over, maar doet dit vanuit buitenspel positie.

37′ Osei-Berkoe neemt mee en probeert het met een stevig schot, hij trapt hoog over.

30′ Tshimanga probeert het nog eens van afstand, nu gaat de bal ver naast.

27′ Een schot van Tshimanga wordt van richting veranderd en gaat in hoekschop.

23′ Dessel komt al op achterstand. Voorzet vanaf rechts en de ingevallen Nzembele kan te gemakkelijk voor zijn man binnen trappen.

20′ Bij de bezoekers moet Straetman van het veld, hij wordt vervangen door Nzembele.

19′ Cheprassov wordt aangespeeld door Geukens, de aanvaller speelt zich goed vrij maar trapt vervolgens recht op de doelman. Dit had altijd een doelpunt moeten zijn.

11′ Vrije trap van Geenens, Geladé pakt in twee tijden.

11′ Gele kaart voor Haagen (Dessel)

5′ Lange bal vanaf rechts, Gomez raakt de bal verkeerd.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.