Afgelopen. Dessel had deze match altijd moeten winnen tegen een hele matige ploeg, maar speelde zelf gewoon niet goed genoeg. De kansen werden niet afgemaakt en de doelpunten vielen veel te gemakkelijk, er was telkens iemand die in alle vrijheid binnen kon trappen. Als je dit soort fouten blijft maken dan ga je moeilijk een match winnen. Het zal echt veel beter moeten.

90′ Vits ziet er weer niet best uit bij een hoge bal. De rebound valt voor de voeten van Versmissen, hij raakt de bal niet goed en trapt over.

90′ De 90 minuten zijn voorbij. Er zullen hooguit een paar minuten blessuretijd zijn vermoeden we, Dessel moet nu echt wel even aan gaan zetten.

87′ Heel veel druk van Dessel op het moment, maar de bal valt steeds net niet goed en echte kansen komen er ook niet uit voort.

83′ Coeckelbergs komt in de ploeg voor Goor.

80′ Gele kaart voor Smolders (Dessel)

79′ DOELPUNT DESSEL! Voorzet van rechts van Mekkaoui, doelman Vits zit volledig mis en Peeters kan binnen duwen.

78′ Geukens wordt vervangen door Peeters.

70′ Bourdouxhe komt in de ploeg voor Mmaee.

68′ Gele kaart voor trainer Demets (Rupel Boom)

64′ Cerigioni komt in een moeilijke hoek alleen voor de doelman, hij kan uiteindelijk weinig gevaar creëren. 70’s

62′ Dessel maakt het zichzelf alsmaar moeilijker. Mmaee kan nu vanuit het middenveld alleen op de doelman af en trapt hem hard in de verste bovenhoek binnen. Niemand die hem oppikt of dekt, of met de aanvaller mee loopt. Als je zulke fouten maakt ga je een match moeilijk kunnen winnen.

59′ Mwenda wordt vervangen door Buyl.

55′ Mekkaoui en Cerigioni komen in de ploeg voor Vanhaen en Cheprassov.

51′ Gele kaart voor Van Den Broek (Rupel Boom)

50′ Ingestudeerde hoekschop, Thuys probeert het ineens maar mist zijn schot.

49′ Weer hetzelfde recept voor de thuisploeg. Doorkomen over de rechterflank, voorzet naar de tweede paal. Nu kan Ghislain nog net in hoekschop werken voor er weer iemand vrij binnen kan trappen.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust. Er is weinig aan de hand tot vlak voor rust, maar Dessel brengt zichzelf weer in moeilijkheden door een momentje van onachtzaamheid.

45′ De thuisploeg pakt de voorsprong. Dessel staat niet op te letten, Neral zet van rechts voor en aan de tweede paal kan Gadji volledig vrij binnen trappen. Het is niet voor het eerste dat er aan de tweede paal iemand vrij kan trappen vanavond, nu wordt dat door de thuisploeg ook afgestraft.

40′ Gadji probeert het van afstand, de bal gaat een halve meter over het doel.

30′ Een rommelige fase voor het Boomse doel, maar geen enkele Desselaar kan goed afdrukken.

27′ Aydouni met een goede actie en voorzet, aan de tweede paal moet Thuys eigenlijk scoren maar pakt Geladé uit met een mooie redding.

25′ Een schot van Geukens wordt door Vits in hoekschup geduwd.

25′ Voorzet van Goor, Breugelmans trapt aan de tweede paal hoog over.

2′ Vanhaen probeert het met rechts, Vits duwt in hoekschop.

1′ Dessel heeft de match op gang getrapt.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.