Afgelopen. De tweede helft stond Dessel veel stabieler en kon het zich, ondanks de vroege tegengoal, veel beter staande houden. Helaas viel er aanvallend niet veel te rapen vanavond, maar we gaan het positieve van de tweede helft onthouden.

77′ Een voorzet vanaf rechts komt tot bij Hauge, Geladé heeft geen problemen met zijn kopbal.

73′ Hauge kan tussen enkele Desselaars trappen, Geladé kan redden. In de rebound kan diezelfde Hauge nogmaals trappen maar nu eindigt zijn poging op de paal.

73′ Owusu, Depoitre en Fofana worden vervangen door Odjidja, Salah en Cuypers.

70′ Mekkaoui en Peeters komen in de ploeg voor Breugelmans en Cerigioni.

70′ Depoitre draait zich vrij, zijn schot wordt gekraakt.

69′ Breugelmans troeft Owusu af en kan de bal voor het doel brengen, helaas staat er niemand van Dessel op de goede plek.

62′ Plaatsbal van Hjulsager maar Geladé kan redden.

61′ Hoekschop van Castro-Montes, De Sart kopt naast.

49′ De bezoekers beginnen ook een stuk scherper aan de tweede helft. Hjulsager, net in het veld, kan op aangeven van Castro-Montes de 0-5 via Geladé tegen de netten trappen.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Beide ploegen wisselen twee maal. Bij Dessel komen Geukens en Goor in de ploeg voor Swerten en Kolen. Bij Gent zijn Ngadeu en Hong vervangen door Okumu en Hjulsager.

Rust in Dessel. Het krachtsverschil is duidelijk. De bezoekers zijn vanaf minuut 1 de betere ploeg en Dessel heeft daar vooralsnog weinig tegenin te brengen. Hopelijk kunnen we in de tweede helft iets meer creëren.

40′ Wederom Depoitre met een poging, Geladé kan zich opnieuw onderscheiden en werkt de bal in hoekschop.

38′ Slecht uitverdedigen van Dessel en Depoitre kan centraal trappen, Geladé komt goed zijn doel uit en blokt de poging.

26′ Voorzet van Fofana, Hong kopt maar net naast.

24′ Dessel krijgt de hoekschop niet weggewerkt en Depoitre zet zijn zware voet ertegen, 0-4.

23′ Castro-Montes mag aanleggen voor een vrije trap, Geladé haalt de bal uit de bovenhoek en duwt in hoekschop.

20′ Daar is de 0-3. Dessel was heel even gevaarlijk met enkele corners, maar kon daar niets uit halen. Even later is het Hong die te gemakkelijk erdoor mag en hij rond alleen voor Geladé beheerst af.

7′ Dit is niet de start waar we op gehoopt hadden. Verdediger Van Daele wordt het straatje in gestuurd en maakt alleen voor Geladé de tweede bezoekende treffer.

1′ De bezoekers pakken al de voorsprong, Hong wordt centraal vrijgespeeld en kan gemakkelijk binnen trappen.

1′ We zijn aan de match begonnen.