Afgelopen! Dit is absoluut een gewonnen punt. Vorige week zat het tegen, deze week zat het mee en pakken we een zéér waardevol punt!

85′ Een schot van Badibanga mist de juiste richting.

84′ Pedro met een actie en opportunistische poging, de bal rolt naast.

84′ Gele kaart voor Ghislain (Dessel)

82′ Gele kaart voor Goor (Dessel)

81′ Een schot van Kasmi gaat hoog over.

79′ Corneillie lijkt hier vrij voor de keeper te kunnen trappen na een slim balletje ban Fiore, maar hij staat buitenspel. De bal ging er overigens ook niet in want Geladé pakte wederom uit met een goede redding.

76′ Een schot van Gobitaka gaat hoog over. Dessel heeft in de tweede helft vrij weinig te vertellen en komt al enkele keren heel goed weg.

74′ Cerigioni en Konneh worden vervangen door Pedro en Colman.

74′ Een voorzet/schot van de linkerkant waait gevaarlijk richting het doel, Geladé kan met de vingertoppen redding brengen.

72′ Gobitaka komt in de ploeg voor Francotte.

65′ Bangoura, Azevedo en Pau worden vervangen door Lambo, Franco en Badibanga.

65′ Een schot van Cerigioni gaat voorlangs.

63′ Gele kaart voor Fiore (La Louviere)

62′ Debutant Vandebrouck en Vanhaen worden vervangen door Goor en Coeckelbergs.

62′ Het is echt een wonder dat het hier nog 0-0 staat. Nu valt een afgeblokte bal voor Francotte, die met zijn geplaatste poging de paal raakt.

58′ De bezoekers zijn nadrukkelijk op zoek naar een doelpunt en missen hier wederom een grote kans. Een schot van Azevedo kan door Geladé niet goed worden verwerkt, Liongola trapt de rebound op onbegrijpelijke manier naast.

57′ Dessel lijkt er gevaarlijk uit te kunnen nu via Kasmi. Hij heeft een mooie pass in gedachten maar deze levert balverlies op. In de hieropvolgende aanval kan Soumare breed leggen voor Bangoura, hij staat buitenspel en dus komt Dessel hier goed weg.

56′ Nu is het de aartsvlugge Soumare die op rechts door kan, hij wijkt iets te ver uit naar de zijkant en Geladé kan redding brengen.

52′ Dessel speelt met vuur. Weer een bal vanaf rechts die voor kan komen, Kolen kan niet wegwerken en wonder boven wonder kan niemand de bal in de kluts binnen werken.

50′ De bezoekers komen er nu iets te gemakkelijk doorheen. Geladé let op en kan redden met de voet voor dat een bal vanaf rechts voor het doel gebracht kan worden.

49′ Voorzet van Liongola, Azevedo tikt de bal ruim over.

Rust in Dessel.

45′ Schot van Azevedo, goede redding van Geladé.

44′ De bezoekers hebben na het half uur de match in handen genomen. Dessel is nu vooral aan het tegenhouden en hoopt met deze gelijke stand de rust te halen.

42′ Een schot van Vanzo gaat over het doel.

40′ Voorzet van rechts. Bangoura probeert het met een mooie hakbal maar ziet de bal net over gaan.

37′ Versmissen met de vroege voorzet, Konneh komt goed voor zijn man maar kan niet controleren.

34′ Verbeek heeft nog teveel last na een fout in het begin van de match. Hij wordt vervangen door Osei-Berkoe. Ghislain schuift daarmee een linie terug en gaat rechts achterin spelen.

32′ Vanzo met de trap na een ingestudeerde corner, via een verdediger naast.

31′ Diepe bal en Soumare is iedereen te snel af. Hij probeert het in de korte hoek, maar om Geladé te verschalken moet de poging dan wel iets beter zijn, de doelman duwt in hoekschop.

27′ Hierna zijn het weer de bezoekers die gevaarlijk worden. Eerst met een schot van Bangoura dat maar net over gaat en even later een schot van afstand op de vuisten van Geladé, Haagen doet de rest en werkt weg.

26′ Na een slim duwtje van Ghislain kan Cerigioni er alleen vandoor. Konneh staat vrij aan de tweede paal, Corneillie staat er nog tussen waardoor de pass van Cerigioni zijn ploegmaat niet bereikt.

25′ Fiore probeert het weer van afstand, ook nu is zijn schot niet gevaarlijk.

21′ Een schot van Fiore gaat hoog over. Deze match kan echt alle kanten op. Beide ploegen krijgen toch al enkele mooie kansen.

19′ Dessel laat zich niet onbetuigd maar kan niet afwerken, nu wordt Ghislain het straatje ingestuurd maar komt Herman goed zijn doel uit, de doelman kan afblokken.

18′ Pau probeert het van afstand, Geladé duikt voor de zekerheid maar ziet de bal naast gaan.

15′ De wedstrijd gaat op en neer, nu zijn het de bezoekers met een mooie kans. Lage voorzet van de rechterkant, Soumare komt goed inlopen en trapt maar net naast.

14′ Vanhaen onderschept en speelt de bal via Konneh naar Kasmi, hij gooit de bal ineens voor het doel waar Cerigioni vrij staat maar de aanvaller kan net niet controleren.

13′ Fiore met de vrije trap, Calant kopt maar net naast.

10′ Voorzet van Konneh, Versmissen laat de bal eerst botsen en probeert het dan ineens maar ziet zijn poging naast gaan.

6′ Op pass van Vanhaen lijkt Ghislain er weer doorheen. Hij wordt nog gehinderd door een verdediger en kan niet afwerken.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.