Na een kleine drie minuten blessuretijd fluit de arbiter voor het einde. Dessel was de betere ploeg, maar vergeet zichzelf te belonen.

90′ We zitten inmiddels in blessuretijd. Kan Dessel nog de winst pakken, of moet de ploeg genoegen nemen met een gelijkspel.

87′ El Harrak wordt vervangen door Sylla.

84′ Dessel stapelt nu de hoekschoppen op. Hier komt nog geen concreet gevaar uit, maar de ploeg drukt nu wel door voor die voorsprong.

80′ DOELPUNT DESSEL! Kasmi zet zich achter de bal en trapt prachtig in de bovenhoek binnen. De bezoekers moeten nu bovendien met 10 verder natuurlijk.

79′ M. Wilmots haalt een bal van Verbeek van de lijn met zijn arm en de arbiter fluit direct. Rode kaart voor de bezoeker en een strafschop voor Dessel.

77′ Konneh wervelt sinds zijn invalbeurt over de linkerflank. Nu is hij zijn tegenstanders te snel af en legt hij terug. Het schot dat volgt wordt geblokt. Ook de daaropvolgende actie wordt afgeblokt.

72′ Cascio met een poging van buiten de grote rechthoek, hij trapt over. Dessel is desondanks nog steeds de betere ploeg, het maakt alleen én de kansen niet af én is te slordig in het veldspel.

66′ Konneh meteen met een goede actie en strakke voorzet. De doelman moet lossen, maar bij Dessel staat niemand klaar om binnen te duwen.

64′ Ghislain wordt vervangen door Konneh.

63′ De bezoekers denken door een prachtige kopbal van Cascio hun voorsprong te verdubbelen. De lijnrechter vlagt voor buitenspel en dus gaat het feestje niet door.

60′ Ingestudeerde hoekschop, Smolders kan trappen maar voor Dessel valt de bal niet goed en kan hij ergens tussen enkele spelers worden afgeblokt.

58′ Een diepe bal van de bezoekers, Geladé komt zijn doel uit maar wordt voorbij gespeeld. Uiteindelijk is het Verbeek met een geweldige verdedigende actie die kan voorkomen dat een van de bezoekende aanvallers in een leeg doel binnen schuift.

53′ Cerigioni wordt het straatje ingestuurd. Zijn poging eindigt op de voet van Cremer. Dit zijn wel de kansen waar je meer mee moet doen.

48′ Een schot van Musset mist het doel.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel.

42′ De bezoekers komen onverdiend op voorsprong. Een voorzet van rechts schiet tussen een aantal benen door en blijft op de doellijn liggen. Omolo is het meest gelukkig en kan binnen werken.

39′ Hoge voorzet van Versmissen, Osei-Berkoe vanuit een moeilijke hoek maar hij mist het doel.

34′ Sols verslikt zich in de bal, Cascio pikt op en probeert het van afstand, wederom hoog over.

16′ Ghislain is er doorheen, maar kan centraal geen medespeler vinden.

10′ Cascio met een loopactie, zijn schot gaat hoog over.

1′ Voorzet van Kasmi. Cerigioni kan net niet bij de bal.

1′ We zijn eraan begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.