Afgelopen. Dessel was uiteindelijk duidelijk de mindere ploeg in de tweede helft, maar toch hangt er een wrange nasmaak aan deze uiteindelijk terechte nederlaag. Met een eventuele buitenspel situatie bij het eerste doelpunt en een belachelijke strafschop in de tweede helft. We moeten ons erbij neerleggen en de focus gaat naar zondag.

89′ Coeckelbergs trapt aan de tweede paal een voorzet tegen een bezoekende verdediger aan en heel Dessel schreeuwt om hands. Dat was het uiteindelijk niet, maar het zou niet de eerste onterechte strafschop van de avond geweest zijn.

86′ Gele kaart voor Smolders (Heist)

81′ We hebben dat gemist omdat het vanuit onze positie niet te zien is. Maar het schijnt dat de 0-1 van de bezoekers ook ruim buitenspel was. Mocht dit kloppen zou dat toch extra zuur zijn.

78′ Heist heeft momenteel de overhand. Nu een voorzet van links, maar Geladé kan redden op de poging van Orye.

76′ Bij de bezoekers komen Nys, Sabhaoui en Orye komen in de ploeg voor Troonbeeckx, S. Van Aerschot en Hannach. Bij Dessel komen Cheprassov en Coeckelbergs in de ploeg voor Osei-Berkoe en Ghislain.

74′ Nu is Troonbeeckx Smolders te snel af en besluit hij in het zijnet.

73′ Dessel is het door deze situaties misschien wel even helemaal kwijt en laat de bezoekers de score verder uitbreiden. Een voorzet van links en Troonbeeckx kan in de verste hoek binnen trappen.

71′ De arbiter begint het niveau wel aardig te ontlopen. Een 100% onterechte strafschop en hierna ook enkele beslissingen in ons nadeel waarvan een aantal er toch twijfelachtig zijn. Dat gezegd hebbende valt er op de voorsprong van de bezoekers weinig af te dingen.

71′ Carrasco komt in de ploeg voor Benhamou.

67′ De onterechte strafschop wordt door S. Van Aerschot onberispelijk binnen getrapt.

66′ Vanuit het niets krijgen de bezoekers een strafschop. Geladé pakt uit met een redding en bij de rebound gebeurt er ook niks geks. Toch ziet de arbiter iets, maar wat? Zou dit een goedmaker zijn na die situatie in de eerste helft. Dat zou toch niet mogen?

65′ Versmissen wordt vervangen door Vanhaen.

61′ Troonbeeckx is de gevaarlijkste bezoeker. Nu komt hij naar binnen en trapt hij maar net naast.

60′ Versmissen met een diepe bal op Konneh, F. Van Aerschot aarzelt maar kan uiteindelijk toch tussenkomen. Heel Dessel schreeuwt om een handsbal van de doelman, maar de arbiter laat doorspelen.

55′ Gele kaart voor Swerten (Dessel)

53′ Benhamou trapt van afstand ver naast.

46′ Een voorzet van Hannach kan worden afgeblokt, Troonbeeckx kan de rebound vrij intrappen maar mist zijn schot.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel zijn Cerigioni en Verbeek vervangen door Cavus en Geukens.

Rust in Dessel. De ploeg herstelt zich enigzins en een gelijke stand is, denken wij, een correcte weergave aan de rust.

43′ DOELPUNT DESSEL! Swerten staat achter een vrije trap en hij schildert de bal met zijn linker op het hoofd van Haagen die hard in de verste hoek binnen kopt.

40′ Cerigioni wordt diep gestuurd. Hij wil trappen, maar Vande Cauter kan nog blokken.

38′ Wijns gaat gekwetst van het veld bij de bezoekers, Ulenaers is zijn vervanger.

37′ Sols met een cross pass richting de linkerflank. Konneh neemt goed aan en kan trappen, F. Van Aerschot gaat goed plat en pakt.

34′ Hannach trapt ruim over.

32′ Gele kaart voor Verbeek (Dessel)

30′ Verbeek met een te korte bal op Haagen. Troonbeeckx kan onderscheppen en alleen op het doel af. Geladé kan redding brengen. Na zijn schot wordt Troonbeeckx nog onderuit gehaald door Smolders, de arbiter ziet er geen graten in. Daar komen we misschien wel goed weg.

23′ We zitten nu halverwege de eerste helft en Dessel begint gewoonweg te slap aan deze match. Veel balverlies en te weinig grinta in het spel met én zonder bal.

21′ Slordig balverlies op het middenveld, Peers ineens met een diepe bal op Colman. De bezoekende aanvaller is Smolders te snel af en schuift onder Geladé door binnen.

19′ Colman met de deviatie op een voorzet van de linkerkant, Geladé tikt over de deklat.

17′ Gele kaart voor Hannach (Heist)

7′ Benhamou trapt uit de draai ruim naast.

4′ Troonbeeckx neemt een afgeslagen hoekschop ineens op de slof, hij raakt de bal compleet verkeerd.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.