Afgelopen. Het was, vooral in de eerste helft, niet gemakkelijk. Maar na dat eerste doelpunt was de veer bij de bezoekers gebroken en is het een verdiende en ruime overwinning geworden voor Dessel.

88′ Een prachtige Desselse actie eindigt via enkele stations bij Cerigioni. De aanvaller speelt zich mooi vrij en trapt naar de verste hoek. Goblet kan met een uiterste krachtsinspanning in hoekschop duwen.

86′ Bia trapt in de handen van Geladé.

83′ Gele kaart voor Verhaest (Mandel)

82′ Kasmi wordt vervangen door Loshi.

80′ Ghislain en Sols worden vervangen door Geukens en Vanhaen. Bij de bezoekers komt Vandommele in de ploeg voor Tiboue.

78′ Dosso komt in de ploeg voor Fonkeu.

78′ De bezoekers lijken het verdedigen op te geven. Dessel kan er nu op enkele minuten tijd een aantal keer gevaarlijk uit. Nu is het een voorzet die door Sols terug kan worden gelegd op Konneh, hij heeft een mooi hakje in gedachten maar raakt de bal verkeerd.

76′ Nu is het Konneh met een bal breed op Cerigioni, het schot van de aanvaller kan op het laatste moment worden afgeblokt.

76′ Het vertrouwen zit weer een beetje terug in de ploeg. Nu een aanval die via Cerigioni en Versmissen bij Kasmi terecht komt. Zijn schot is geen probleem voor Goblet.

74′ Een hoekschop geraakt niet weg voor het Desselse doel. Uit een moeilijke hoek kan Geladé nog een poging blokken.

72′ DOELPUNT DESSEL! Kasmi draait de hoekschop scherp voor. Versmissen kopt hem prachtig in de verste hoek binnen.

70′ DOELPUNT DESSEL! Versmissen krijgt hem zo in de voeten van een tegenstander. Hij dribbelt naar voren en stuurt Ghislain de diepte in. Alleen voor de doelman stift hij de bal prachtig binnen.

66′ Camara komt in de ploeg voor Castagne.

63′ De doelman trapt de bal zo in de voeten van Kasmi. Het doel is leeg maar hij raakt de bal vervolgens verkeerd.

59′ De vrije trap die volgt wordt door Bia over getrapt.

58′ Gele kaart voor Swerten (Dessel)

56′ Voorzet van Verbeek, net te scherp voor Cerigioni.

54′ DOELPUNT DESSEL! Hopelijk zijn we nu vertrokken. Een ingreep van de bezoekers op het middenveld gooit de bal achter de bezoekende verdediging. Cerigioni is daar zijn tegenstander te slim af en zet voor, de bal wijkt nog af maar valt in de voeten van Kasmi die beheerst binnen schuift.

52′ Ghislain met een knal van afstand, Goblet haalt de bal uit de bovenhoek.

51′ Een schot van Tarfi gaat maar net naast. Dessel heeft het balbezit, de beste mogelijkheden zijn voor Mandel tot nu toe.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij Dessel is Cerigioni in de rust in de ploeg gekomen voor Osei-Berkoe.

Rust in Dessel. De ploeg heeft veruit het meeste balbezit, zoals verwacht, maar doet hier vooralsnog helemaal niets mee. Met misschien het veld als verzachtende omstandigheid, maar dan nog zal het beter moeten in de tweede helft.

45′ Voorzet van Swerten, de kopbal van Ghislain mist kracht.

45′ Ghislain kan weg over rechts, wat volgt is een voorzet/schot, maar de bal vliegt hoog over het doel. Dit typeert de eerste helft voor Dessel.

44′ Een schot van Castagne valt in de handen van Geladé.

42′ Een schot van Cisse gaat naast. Dessel speelt niet goed en levert nu ook teveel ballen in op de eigen helft. Want even later wederom balverlies waar een hoekschop voor de bezoekers uit komt.

33′ Een vrije trap van Tarfi gaat niet ver naast.

31′ Een afgeweken voorzet van Osei-Berkoe eindigt in de handen van Goblet. Het is geen echte kans, maar iets beters valt er op dit moment niet te noteren.

24′ Gele kaart voor Sols (Dessel)

22′ We zitten halverwege de eerste helft en Dessel kan nog niets forceren. Het gaat moeizaam en het enorm gladde en natte veld helpt daarin natuurlijk ook niet.

21′ Smolders met een hoge bal op Osei-Berkoe, de aanvaller kan niet controleren en ziet de bal over de achterlijn gaan.

11′ Kasmi op Versmissen, zijn volley gaat ver naast.

9′ Een poging van Kasmi gaat naast.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.