Afgelopen. Het klinkt heel raar, maar ondanks deze flinke nederlaag was Dessel veel en veel beter, het maakt alleen de vele kansen niet af en wordt op misschien 6 momenten van de thuisploeg 4x koud gepakt. Efficiëntie noemt men dat.

90′ Voorzet Konneh, Haagen kopt terug en Dhoest pakt uit met een goede redding op een kopbal van Vanhaen. Even later trapt Osei-Berkoe hoog over.

88′ Dessel gooit iedereen naar voren bij een hoekschop en krijgt een counter om de oren. De voorzet van Aabbou wordt in hoekschop gewerkt.

86′ Het is ongelofelijk maar waar. Knokke komt er voor de derde keer doorheen in deze tweede helft en het is boeken toe. Wederom Sula trapt alleen voor de doelman binnen.

83′ Kasmi en Versmissen worden vervangen door Vanhaen en Geukens. Bij de thuisploeg wordt Lemoine vervangen door Jalloh

79′ Twee maal draait Swerten er een hoekschop bijna ineens in. Eerst duwt de doelman in hoekschop en meteen hierna haalt Samyn van de lijn. De derde hoekschop gaat via enkele verdedigers maar net naast.

76′ Voorzet van Swerten, Haagen kopt over.

75′ Nog een kwartier. Dessel domineert deze pot, maar moet nog vol aan de bak om er iets uit te halen aan de kust.

72′ Beide ploegen wisselen. Loshi komt voor Ghislain. Aabbou komt voor Mfumu.

70′ Mfumu met de actie, Van Den Bossche mist zijn schot volledig.

67′ Haagen kopt in de handen van de doelman.

64′ Het scenario van de eerste helft herhaalt zichzelf. De eerste fatsoenlijke kans zit erin. Mfumu op Sula die over de doelman binnen stift.

62′ Mariën wordt vervangen door Van Den Bossche.

60′ Een schot van Kasmi gaat over.

59′ Cavus wordt vervangen door Verbeek.

57′ Voorzet van links, Mfumu kopt ongevaarlijk over.

54′ DOELPUNT DESSEL! Ghislain speelt in, de bal wordt uiteindelijk terug gelegd tot bij Kasmi. Zijn schot wordt nog licht aangeraakt en vliegt binnen!

50′ Een schot van Osei-Berkoe gaat maar net over.

49′ Een ingestudeerde hoekschop wordt door Smolders ingetrapt. Via een verdediger en de doelman, die het zelf niet doorgeeft, wordt de bal van de lijn gehaald.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

We gaan rusten met een onverdiende achterstand. Dessel heeft volledige controle, maar wordt twee keer koud gepakt en moet achtervolgen.

45′ Tweede keer dat de thuisploeg echt gevaarlijk kan worden en ze verdubbelen de voorsprong. Diepe bal op Sula, hij omspeelt Gelade en schuift binnen.

31′ Konneh is zijn tegenstander te slim af, vanuit een moeilijke hoek trapt hij in het zijnet.

27′ Tegen de verhouding in komt de thuisploeg op voorsprong. Mfumu gaat over de linkerflank en kan centraal voorgeven, Sula staat daar vogeltje vrij en kan simpel binnen werken.

22′ Kasmi speelt naar Ghislain, hij kapt naar binnen en trapt maar Dhoest duikt de bal uit het doel, in de rebound trapt Sols kort op het doel naast. Hij kreeg de bal net verkeerd op de voet.

20′ Voorzet van Sula, Mariën trapt hoog over.

3′ Kasmi diep op Ghislain, hij legt breed op Versmissen aan de tweede paal, de middenvelder schiet voor een grotendeels open doel naast. Deze had erin gemoeten.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.