Afgelopen. Een veel gretiger Hoogstraten was voetballend misschien niet heel veel beter maar troeft onze ploeg af en we kunnen het niet eens onverdiend noemen. Een slechte match van Dessel, veel meer kunnen we er niet van maken.

90′ Simons komt in de ploeg voor Lauwers.

88′ Gele kaart voor Budts (Hoogstraten)

86′ Bevers wordt vervangen door Bastiaensen.

84′ Budts komt in de ploeg voor Brandt.

77′ Colman komt in de ploeg voor Vanhaen.

77′ Wederom Lauwers, nu gaat zijn lob over het doel.

75′ Milts trapt naast.

74′ Voorzet van Bevers, Lauwers kopt over.

72′ Bijna zet Loshi de bordjes weer gelijk. Hij ontvangt de bal en trapt meteen, de bal vliegt richting de verste bovenhoek en gaat maar net naast.

70′ Loshi komt in de ploeg voor Geukens.

70′ Meeuwis zet zich achter de bal en trapt rustig binnen. Een domme fout en een vermijdbaar doelpunt.

69′ Smolders begaat een fout op Bevers en de arbiter kan niet anders dan naar de stip wijzen.

67′ DOELPUNT DESSEL! Een aanval opgezet door Vandebrouck, via Versmissen en Kasmi komt de bal bij Vanhaen, de middenvelder haalt uit en ziet zijn bal langs de paal binnen gaan.

66′ Gele kaart voor Milts (Hoogstraten)

65′ Een slap rollertje van Brandt wordt door Ghislain voor de lijn weggewerkt.

61′ De bezoekers pakken een voorsprong. En dat heeft een slap Dessel volledig aan zichzelf te danken. Hoekschop van Milts. Havermans kan vol-le-dig vrij koppen en ziet de bal in de verre hoek binnen vallen.

60′ Gele kaart voor Haagen (Dessel)

56′ Coeckelbergs wordt vervangen door Vandebrouck.

54′ Geladé moet ons hier recht houden. Een schot van Milts wijkt af en lijkt over de doelman te vallen. Geladé heeft echter andere plannen en werkt de bal met zijn vingertoppen tegen de deklat, een geweldige redding!

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Dessel. De bezoekers zijn véél feller en scherper dan een zwak Dessel. Toch zijn de twee beste kansen voor Dessel. Twee keer kan er een speler alleen op de doelman af, toch levert dit geen doelpunten op. De tweede helft zal het spel véél beter moeten en moeten de kansen wél afgemaakt worden.

45′ Osei-Berkoe onderschept op eigen helft en kan vrijwel alleen op het doel af, het is drie Desselaars tegenover één verdediger. De aanvaller wacht telang met een keuze maken en de verdediger kan nog afblokken.

43′ Milts gaat achter de vrije trap staan en de bal vliegt richting bovenhoek en lijkt erin te gaan, dit is buiten Geladé om gerekend die een prachtige redding uit zijn handschoen tovert en de bal uit diezelfde bovenhoek haalt.

42′ Gele kaart voor Versmissen (Dessel)

40′ Een afgeslagen hoekschop valt in de voeten van Bevers, zijn schot gaat ver naast.

35′ Haagen kan zijn hoofd tegen de bal zetten, Kustermans kan rustig vangen.

34′ Bevers trapt van afstand, Geladé duikt de bal uit de hoek.

32′ De ploeg lijkt wakker geschoten. Nu is het Ghislain met een strakke voorzet, er kan helaas niemand zijn voet tegen zetten.

31′ Dessel krijgt zijn eerste kans in de schoot geworpen. Een misverstand bij de bezoekers achterin en Geukens kan alleen op Kustermans af. De voormalig Dessel doelman staat zijn mannetje en kan redding brengen op het schot van Geukens.

20′ De bezoekers zijn de betere ploeg in de eerste 20 minuten. Dessel maakt té veel fouten en speelt zichzelf zo uit de match.

11′ Vrije trap van de bezoekers, de kopbal gaat maar net over.

8′ Een schot van Vermeeren zeilt over. Hoogstraten begint veel feller aan de match, Dessel is vooralsnog te slordig.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.