Afgelopen. De thuisploeg pakt een verdiende overwinning in een match waarin ze zich toch vooral onderscheiden door wangedrag en aanstellerij gecombineerd met enorm hautain gedrag zowel binnen als buiten de lijnen. Dat heeft een goede ploeg als Gent helemaal niet nodig.

90′ Gele kaart voor Smolders (Dessel) en Stevens (Gent) na wederom een moment dat door de thuisploeg aangegrepen wordt om ruzie te zoeken.

88′ De thuisploeg lijkt hier de 4-1 binnen te trappen, maar de lijnrechter geeft buitenspel en dus gaat het feestje niet door.

82′ Nadat Cheprassov zijn lichaam goed gebruikt kan Osei-Berkoe er alleen vandoor. Een van de verdedigers maakt het hem nog moeilijk en de aanvaller trapt uiteindelijk recht op de doelman.

80′ Pedro is in de ploeg gekomen voor Vanhaen.

79′ Milla herovert de bal en kan uit een lastige hoek alleen op Geladé af, zijn schot eindigt in het zijnet.

78′ Vrijwel meteen mag de ingevallen Geukens het proberen. Hij trapt in de handen van de doelman.

78′ Een moegestreden Ghislain wordt vervangen door Geukens.

76′ DOELPUNT DESSEL! Haagen stuurt Cheprassov de diepte in, de spits staat volledig vrij en houdt perfect het overzicht en geeft breed op de meegelopen Versmissen. De middenvelder kan in een leeg doel zijn 4de van het seizoen binnen trappen.

65′ Na een lichte fout van onze kant zijn de poppen wederom aan het dansen bij de thuisploeg. Als een stel dolle honden springen spelers op de situatie af en is het op de bank ook weer raak. In het tumult dat volgt krijgen zowel een van onze assistenten en een van de stafleden op de Gentse bank een gele kaart. De ploeg staat terecht voor, maar buiten dat valt het opgefokte gedrag misschien nog wel het meeste op vanavond.

65′ Vandebrouck en Cheprassov zijn in de ploeg gekomen voor Colman en Cavus.

64′ Gele kaart voor Versmissen (Dessel)

62′ Bijna meteen na de aftrap is het weer raak voor de beloften van Gent. Nadat Dessel de bal verliest aan het strafschopgebied van Gent is de thuisploeg er razendsnel vandoor. Via Pardo ontvangt wederom Igbokwe de bal en hij kan in de verre hoek afwerken.

61′ De thuisploeg verdubbelt de voorsprong. Igbokwe kan erdoor over links en is iedereen te snel af, hij kan vanuit een moeilijke hoek de bal uiteindelijk binnen werken.

58′ Goede bal van Van Beylen op Colman. De aanvaller legt vervolgens goed terug op Versmissen die zijn schot hoog over ziet gaan.

57′ Een schot van Kasmi gaat ver naast.

56′ Een artistieke poging van Milla gaat hoog over.

55′ Schot van Caliskan, Geladé met de goede redding. Dessel heeft het even moeilijk nu.

52′ Gele kaart voor Colman na een van die staaltjes theater van aanvoerder Van Daele, die zich al een aantal keer op deze manier liet gelden.

51′ Het spel heeft nu al enkele keren stil gelegen vanwege theater van de thuisploeg. Ja er worden soms fouten gemaakt, maar bij de bank van de thuisploeg springen ze al recht met enorm veel misbaar als een speler door een zuchtje wind geraakt is. Een ploeg die echt wel goed kan spelen, maar enkele spelers en stafleden die meedoen voor een Academy Award dit jaar.

49′ Igbokwe met een goede actie en dito schot, Geladé duwt in hoekschop.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

We gaan met een kleine achterstand de rust in.

42′ Caliskan met de actie en een schot van een meter of 18, Geladé gaat gestrekt en kan redding brengen.

36′ Een lage voorzet van Versmissen eindigt via een verdediger terug bij hem, vervolgens probeert hij het ineens met links maar gaat de bal een meter naast.

28′ Schot van Igbokwe, Geladé klemt ineens.

27′ Vrij snel hierna kan Dessel weer gevaarlijk worden, Colman kan de doelman voorbij spelen en probeert vanaf de achterlijn terug te leggen op Ghislain, Van Daele kan er nog net zijn voet tussen krijgen.

25′ De thuisploeg komt op voorsprong. Van Daele stuurt Igbokwe de diepte in, zijn voorzet wordt centraal geblokt maar blijft ook hangen, Milla is het meest alert en kan binnen trappen.

18′ Colman probeert het van afstand, hij trapt naast.

15′ Een schot van Milla mist kracht en rolt richting Geladé.

13′ Dessel kan er snel uit. Osei-Berkoe bezorgt tot bij Colman, de aanvaller mist de bal en de doelman kan rapen.

6′ Na een Desselse hoekschop kan de thuisploeg eruit en is het 5 aanvallers tegenover 2 verdedigers. Uiteindelijk houdt Ghislain goed het oog op de bal en kan hij het gevaar eruit halen.

5′ Osei-Berkoe zit er goed tussen en via Colman komt de bal tot bij Kasmi, zijn schot kan worden afgeblokt.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.