Afgelopen. Dessel had het heel even moeilijk in de tweede helft maar loopt uiteindelijk in de slotfase vrij gemakkelijk uit naar een ruime overwinning.

90′ Nadat Dessel tevergeefs nog twee maal om een strafschop vraagt probeert Kasmi het nog van afstand, Laverge kan redding brengen.

89′ Peeters gaat zelf achter de vrije trap staan, hij ziet zijn poging over het doel gaan.

88′ Bliek haalt de doorgebroken Peeters neer buiten het strafschopgebied en wordt door de arbiter met een rode kaart van het veld gestuurd.

87′ Voorzet van Peeters, Kolen kopt naast.

85′ Dolet en Monden komen bij de bezoekers in de ploeg voor Bourdouxhe en Bah.

83′ Uitblinker Loshi en Vanhaen worden vervangen door Cheprassov en Peeters.

82′ DOELPUNT DESSEL! Wederom staat Loshi aan de basis van dit doelpunt. Nu stuurt de aanvaller Ghislain de diepte in. De doelman probeert hem van zijn stuk te brengen maar Ghislain lepelt de bal enig mooi over de doelman binnen!

79′ DOELPUNT DESSEL! Loshi werkt samen met Versmissen en is Gadji te slim af op het middenveld. Hij heeft vervolgens een sublieme pass in huis op Osei-Berkoe. Alleen voor de doelman trapt de aanvaller heel mooi zijn tweede van de avond binnen!

75′ Dessel is tot nu toe de betere ploeg maar lijkt het momentum een beetje uit handen te geven aan een opportunistisch spelend Boom. Nog een kwartier scherp blijven en die overwinning binnen halen mannen!

73′ Voorzet van Scarantino, Geladé bokst weg voor Bah binnen kan koppen.

72′ In de tegenstoot is Dessel eruit met 3 aanvallers tegen 2 verdedigers. Versmissen speelt Kasmi aan, zijn eerste poging eindigt op de voet van Laverge, in de rebound trapt hij maar centimeters naast.

71′ Cavus verliest de bal vlak voor het Desselse strafschopgebied en Verkerken pikt op. Zijn ploegmaat(s) staan in betere positie maar de verdediger probeert het zelf en dwingt Geladé tot een goede redding.

68′ Bah ontvangt en speelt zich goed vrij, hij trapt hard richting de korte hoek maar Geladé pareert de poging. Dessel krijgt zijn kansen en is de betere ploeg, maar de bezoekers blijven hopen op die ene goede individuele actie.

66′ Weer Kasmi die aan de basis staat van een kans. Hij speelt diep op Loshi die op zijn beurt goed terug legt op Ghislain. De, na de wissel van Goor, aanvaller ziet zijn poging over gaan.

64′ Beide ploegen wisselen op het zelfde moment. Bij Dessel komt Goor in de plaats van Swerten, bij de bezoekers komt Lukebakio in de ploeg voor Traore.

63′ Verkerken combineert zich door de Desselse verdediging maar stuit op een attente Geladé.

62′ Geukens wordt vervangen door Cavus.

61′ Kasmi probeert het eens van afstand, hij raakt de bal niet helemaal goed en trapt naast.

50′ Dessel start goed aan de tweede helft. Nu is het Ghislain die met Geukens combineert en scherp voorzet. Loshi probeert aan de eerste paal binnen te tikken maar via een verdediger gaat de bal in hoekschop.

46′ Gele kaart voor Sylla (Boom)

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij de bezoekers is Akbas vervangen door Sylla.

We gaan met een kleine voorsprong rusten.

45′ Hoekschop voor de bezoekers, ze hebben een variant in gedachten en spelen hem ineens op Gadji op 25 meter van het doel, de intenties zijn goed, het schot gaat heel ver naast.

40′ Een voorzet van Geukens wordt nog van richting veranderd, aan de eerste paal kopt een bedrijvige Loshi voorlangs.

33′ Gele kaart voor Akbas (Boom)

32′ Traore ontvangt op 18 meter van het doel en drukt af. Geladé duwt in hoekschop maar er is inmiddels ook al gefloten voor buitenspel.

22′ DOELPUNT DESSEL! Dessel bouwt rustig op en via Kasmi komt de bal tot bij Ghislain, vandaag rechter verdediger maar hij komt geregeld mee naar voren. Nu levert hij een voorzet af die voor het doel langs gaat, de verdediging staat te slapen en Osei-Berkoe trapt hem goed binnen aan de tweede paal.

16′ Osei-Berkoe met de voorzet, Laverge kan rapen.

14′ Versmissen lepelt de bal over de verdediging heen, Osei-Berkoe met de goede loopactie en hij kan alleen op de doelman af. De aanvaller laat de bal van zijn voet schieten en Laverge kan tussen komen. In de herneming verovert Dessel de bal al snel en is het Vanhaen die over trapt.

8′ Vrijwel meteen na de aftrap staat het alweer gelijk. Balverlies op het Desselse middenveld zorgt ervoor dat Mmaee zich via Traore alleen voor de doelman kan zetten en in de verste hoek afwerkt.

7′ DOELPUNT DESSEL! Kasmi zet de aanval op en speelt Geukens in de diepte aan. De jongeling heeft het overzicht en speelt terug op de mee opgekomen Kasmi die binnen trapt. Zijn 7de van het seizoen alweer in minder dan een half seizoen vanaf het middenveld.

4′ Kasmi op Loshi, de verdediger die gevolgd is zit goed dwars en de bal valt in de handen van Laverge.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.