Afgelopen! Wat een enorme weelde, we sluiten een perfecte avond af met een 8, ja echt, 8-0 overwinning!

86′ Boons pikt de bal op en trapt met links, op de vuisten van Joossens.

81′ Boons gaat nu alleen op de doelman af, Joossens kan nog redding brengen op zijn schot. De rebound valt voor de voeten van Versmissen maar die trapt hoog over.

78′ De bezoekers proberen het nog eens van afstand, in de handen van Geladé.

77′ GOALLL! Osei-Berkoe profileert zich nu als aangever. Hij steekt Coeckelbergs weg die alleen voor de doelman ook kalm blijft en rustig binnen schuift.

75′ Sols en Milts gaan onder een flink, en verdiend, applaus naar de kant. Zij worden vervangen door Baelus en Coeckelbergs.

75′ Milts heeft de avond van zijn leven, hij blijft strooien met schitterende ballen. Nu steekt hij diep op Osei-Berkoe, zijn schot gaat over.

72′ Nzila mag iets te gemakkelijk draaien en trappen, hij plaatst de bal in de veilige handen van Geladé.

70′ Een afgeweken schot van de bezoekers gaat niet ver naast. Uit de hoekschop die volgt wordt een afvallende bal ineens getrapt, deze gaat richting de hoekvlag.

69′ Gele kaart voor Lemaire (Cappellen)

67′ Vandersmissen, Owusu en Kolen worden vervangen door Boons, Dillen en Vandebrouck.

67′ Kolen denkt uit een hoekschop binnen te kunnen kopen via de paal, maar er wordt in duel een fout gemaakt op Joossens.

64′ Milts met een goede voorzet, Osei-Berkoe raakt de bal verkeerd en trapt naast.

61′ GOALLL! Op de hoekschop die daarop volgt heeft Milts een variant in gedachten. Hij legt klaar voor Vandersmissen die zijn schot via een bezoekend been in doel ziet gaan!

60′ De vrije trap die volgt wordt door Milts, via de muur, over getrapt.

59′ Gele kaart voor Cranshoff (Cappellen)

56′ Gallery play in Dessel, wie had dat gedacht. Voorzet van rechts en Milts probeert het met een omhaal, helaas gaat deze over het doel. Het publiek kan dit vanavond goed waarderen en trakteert op een applaus.

52′ GOALLL! We zijn goed begonnen aan de tweede helft en Owusu maakt zijn hattrick compleet. Milts legt de bal goed over de verdediging en Owusu laat zijn spitseninstinct zien door eerst uit te stellen en vervolgens goed voorbij Joossens binnen te schuiven!

51′ Michiels legt klaar voor Osei-Berkoe, zijn poging met links mist het doel.

50′ Osei-Berkoe met een lage schuiver op de benen van Joossens.

48′ Ook Da Silva probeert het van afstand, ook over het doel.

47′ Milts van afstand, hoog over.

46′ Bijna is het 6. Voorzet van Milts en Owusu kan in twee tijden niet voorbij Joossens trappen.

46´ We zijn aan de tweede helft begonnen, bij de bezoekers komen na de rust De Schutter, El Madani, Nzila-Goma en Da Silva in de ploeg.

We gaan met een zeer ruime en verdiende voorsprong de kleedkamers opzoeken!

41′ GOALLL! We zijn net klaar met typen en de volgende ligt alweer in het mandje. Owusu stuurt Versmissen diep en zijn pass wordt door Osei-Berkoe afgewerkt.

38′ GOALLL! Nog maar eens een bal over de verdediging naar dit keer Sols, Owusu loopt goed mee, onze aanvoerder heeft dat gezien en legt breed voor William die wederom binnen kan trappen!

36′ Slordig balverlies van de bezoekers. Versmissen probeert het ineens van ver, Joossens kan simpel pakken.

31′ GOALLL! We snijden héél makkelijk door de bezoekende verdediging heen. Nu is het Vandersmissen die alleen op de doelman af mag en goed afwerkt!

21′ GOALLL! Nu is Milts de aangever, hij kan van in de middencirkel met een goede pass Owusu alleen op de doelman afsturen. Alleen voor Joossens blijft Owusu kalm en trapt hij beheerst binnen!

16′ GOALLL! Kolen met een lange bal van achteruit op Milts. Hij is iedereen te snel af, speelt de doelman voorbij en schuift in een leeg doel binnen!

15′ Twee maal kort na elkaar verschijnt Owusu alleen voor de doelman, hij stond in beide gevallen wel buitenspel. Als we daar iets zorgvuldiger zijn liggen er achter de bezoekende verdediging genoeg mogelijkheden.

13′ Lemoine probeert het van afstand, in de handen van Geladé.

12′ Gele kaart voor De Kuyffer (Cappellen)

10´ Een voorzet van Milts is net te scherp voor Osei-Berkoe.

2´ Vandersmissen komt het strafschopgebied binnen en trapt via de vingertoppen van Joossens over.

1´ We zijn aan de match begonnen.