Afgelopen. We nemen een punt mee terug naar Dessel.

90′ Boons komt in de ploeg voor Osei-Berkoe (Dessel)

90′ Milts krijgt een vrije trap niet voorbij de muur, de rebound komt bij Versmissen die goed afwerkt, maar ook buitenspel staat.

85′ Radelet gaat onder een voorzet door, Versmissen kan zijn hoofd er niet goed tegen krijgen.

84′ Gele kaart voor Opoku (OHL B)

82′ Bulut komt in de ploeg voor Mboko (OHL B)

81′ Kasmi wordt meteen vervangen door Coeckelbergs (Dessel)

80′ GOALLL! Kasmi zet zich achter de bal, Radelet zit er nog aan maar ziet de bal via de paal tergend langzaam in het doel gaan.

79′ En nu krijgt Dessel wél een strafschop. Versmissen speelt vanaf de flank goed door op Michiels. De middenvelder wordt onderuit gehaald en nu gaat de bal wel op de stip.

76′ Radelet moet wederom redding brengen op een schot van Milts. In de herneming moet Breugelmans tussenkomen voor dat Owusu kan trappen.

74′ Osei-Berkoe nu met een bal op Milts, zijn poging wordt door Radelet gepakt.

72′ Hier liet Dessel even een paar mooie combinaties zien. Kasmi probeert met een slim balletje over de verdediging iemand te bereiken, maar ondanks dat de doelman in eerste instantie moet lossen kan er geen Desselaar bij.

71′ Kolen ging even met een kwetsuur naar de grond en wordt dan ook vervangen door Van Beylen.

68′ Owusu ontvangt de bal en lijkt zijn met zijn schot een Leuvense arm te raken. De arbiter wuift ook dit moment weg.

66′ Van De Ven wordt vervangen door Eugene (OHL B)

65′ Nadat Dessel eerst een kansrijke situatie niet goed uitspeelt, is het in de omschakeling Agyapong die zijn schot volledig mist.

63′ Agyapong speelt diep op Mboko, de aanvaller draait zich goed vrij maar Kolen kan op het laatste moment zijn schot afblokken.

62′ Gele kaart voor Sturbaut (OHL B)

60′ Het spel gaat op en neer. Dessel heeft de ruimte om er nog iets van te maken, maar in de omschakeling blijft de thuisploeg dreigend.

58′ Gilis probeert het eens van afstand, via een Dessels lichaam gaat de bal naast.

56′ Dessel begint iets meer van zich af te bijten. Milts wordt de diepte ingestuurd, hij legt breed op Owusu die vanuit een moeilijke hoek de paal raakt.

55´ Gele kaart voor Breugelmans (OHL B)

54´ Agyapong trapt in de handen van Geladé.

50´ Een poging van Kasmi gaat naast.

46´ We zijn aan de tweede helft begonnen. Bij de thuisploeg is Parmentier vervangen door Agyapong.

We gaan met een kleine achterstand rusten.

45′ Hier had Dessel een vrije trap (en in dat geval de tegenstander rood), of misschien zelfs een strafschop, moeten krijgen. Osei-Berkoe speelt zich vrij en wordt als doorgebroken speler neergehaald, de arbiter laat doorspelen. Een foute beslissing en bepalend voor de match tot nu toe.

40′ De thuisploeg kan omschakelen en krijgt iets teveel ruimte. Opoku legt breed voor Deconinck, zijn schot gaat een meter naast.

38′ Een schot van Van De Ven wordt geblokt, in de rebound kan Geladé met een snelle tussenkomst voorkomen dat Mboko binnen trapt.

37´ Gele kaart voor Gilis (OHL B)

34´ Milts van afstand, in de handen van Radelet.

33′ Van De Ven trapt van een meter of 18, Geladé gaat goed plat en klemt de bal.

30′ Van De Ven glipt door de buitenspelval en kan Gilis bedienen. Geladé moet met een geweldige reflex ingrijpen en zorgt ervoor dat de score hetzelfde blijft.

28′ Mboko op Gilis, zijn schot gaat ruim naast.

27′ Hoekschop van Milts, de doelman zit mis maar Owusu kan zijn hoofd net niet genoeg tegen de bal zetten.

25′ Versmissen met de dieptebal op Kasmi, net te scherp en de doelman kan onderscheppen. We laten ons aanvallend steeds meer zien, nu moet de laatste bal nog nét iets beter zijn.

22´ Vrijwel meteen hierna komt de thuisploeg op voorsprong. Deconinck mag iets te gemakkelijk trappen en werkt in de verste hoek af.

21´ De eerste mogelijkheid voor Dessel komt er via Milts, zijn pass kan geen teamgenoot bereiken. We hebben het niet gemakkelijk tot dusver vanmiddag.

13´ Geladé komt goed uit zijn doel en werkt de bal weg. Gilis trapt de rebound van heel ver ook ver over. De thuisploeg heeft tot nu toe het meeste balbezit en speelt de bal rustig rond, zonder kansen vooralsnog.

1´ We zijn aan de match begonnen.