Afgelopen! een verdiende overwinning van onze jongens in Seraing!

90′ Al Badaoui probeert het ook van afstand, zijn poging mist het doel ruim.

88′ Vansimpsen, met ook vandaag weer zijn doelpuntje meegepikt, wordt vervangen door Rosario.

84′ Breugelmans, ook vandaag weer belangrijk, wordt onder luid applaus van de meegereisde supporters vervangen door Njengo.

81′ Dessel speelt met vijf man van achter nu en hoopt op de counter om het af te maken. Yagan kan in duel met Pierrot richting het doel en probeert binnen te schuiven, Mignon pakt goed.

79′ Jutten wordt vervangen door Ofori.

77′ Kustermans redt hier de meubelen. Eerst verwerkt hij een goede voorzet van Cascio goed en vervolgens heeft hij een goede redding in huis op de inzet van Hanrez.

75′ Gueye heeft op een voorzet van rechts iets moois in gedachten, maar kan de ‘Ronaldo’ in zich niet boven halen. Zijn mooie poging gaat ruim over.

74′ Jutten met een poging van afstand, Mignon heeft er moeite mee en moet in hoekschop verwerken.

Opmerkelijk toch wel. Bij Seraing lopen nog enkele spelers warm, ondanks dat de ploeg al 3 maal gewisseld heeft..

72′ Gele kaart voor Vansimpsen.

70′ Deville wordt vervangen door Impagnatiello.

69′ Dessel heeft nu veelvuldig balbezit, en via een aantal schuiven en kaatsen over links komt de bal bij Yagan terecht. Hij probeert met zijn rechter naar de verre hoek te krullen, maar dit mislukt en de bal gaat ruim naast en over.

65′ Lahssaini wordt met zijn tweede geel en dus rood van het veld gestuurd.

62′ Choukri en Mouhli worden vervangen door Al Badaoui en Faye.

53′ Wederom wordt Breugelmans diep gestuurd op links, een recept dat blijft werken, dit keer kan Mignon zijn schot/voorzet blokken.

49′ DOELPUNT DESSEL! Baeten met een goede actie en dito diepe bal op Breugelmans, hij is Pierrot te snel af en kan voorgeven, Vansimpsen staat klaar om de bal binnen te werken!

46′ De tweede helft is begonnen.

Rust in Seraing. Een voorsprong had er zeker ingezeten, maar is er nog niet van gekomen.

45′ Cascio probeert een vrije trap van afstand ineens, ondanks de lastige bots kan Kustermans zonder problemen pakken.

38′ Na een lange periode van spel zonder kansen over en weer eindelijk weereens gevaar voor het doel. Via Vansimpsen kan Breugelmans terug leggen, Jutten wordt het te lastig gemaakt en zijn schot mist richting en kracht.

31′ Gele kaart voor Lahssaini.

16′ Weer een grote kans voor Dessel. Breugelmans over links, legt goed breed. Vansimpsen kan intrappen van randje strafschopgebied, maar twijfelt te lang en Faye kan blokken. Aan de overkant de bezoekers via Choukri de bal naar Gueye, zijn poging komt op het dak van het doel terecht.

15′ Jutten met een poging van afstand, ruim over het doel.

12′ Gerits heeft de bal op rechts en geeft een goede crosspass over de verdediging heen, Breugelmans kan net niet goed uithalen en Mignon kan pakken.

9′ Gueye wordt weggestoken en alleen voor Kustermans gezet, met een goede reflex kan hij de bal nog naast het doel verwerken. Dit was dan weer een enorme kans voor de thuisploeg!

1′ Meteen al een reuzenkans voor Dessel. Vanaf de aftrap wordt een lange bal van Dessel niet goed weggewerkt en komt hij voor de voeten van Breugelmans. Hij kan vanaf een meter of 16 centraal vrij uithalen, maar zijn inzet is niet zuiver genoeg en kan gepakt worden.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

30232835_10214676529363494_1232900710_o.jpg