Afgelopen! Een verdiende overwinning voor de thuisploeg!

90′ Gele kaart voor Goossens.

90′ Gele kaart voor Van Walle.

89′ Een leuke aanval wordt door Janssens bij Vansimpsen bezorgd, hij op zijn beurt gunt Janssens weer zijn kans, maar zijn inzet is te slap en kan makkelijk gepakt worden door Vandenberghe.

85′ Een voorzet van de rechterkant bij Dessel wordt door Haagen net naast het doel gekopt.

81′ Balverlies op de eigen achterlijn zorgt ervoor dat Van Walle de bal voor kan geven, Lallemand controleert en trapt via de paal de (aansluitings/ere?)treffer binnen voor de bezoekers.

74′ Tilburgs en Vosters worden met zeer luid en zeer verdiend applaus vervangen door Janssens en Ofori.

74′ De bel wordt op het middenveld veroverd en door Jutten breed gespeeld op Yagan, hij legt vervolgens breed op de meegelopen Jutten, die vervolgens hoog over het doel trapt.

71′ Sols wordt vervangen door Van Walle.

68′ Bijna elke keer als Dessel naar voren gaat wordt het gevaarlijk. Yagan gaat achter een diepe bal aan, kapt een verdediger uit en trapt richting de tweede paal. Jutten kan met een uiterste inspanning de bal nog net toucheren, maar heeft de pech dat zijn inzet via beide palen terug het veld in rolt.

63′ Jutten komt in de ploeg voor de geblesseerd geraakte Baeten.

62′ Challouk wordt vervangen door De Smul.

58′ Volgende kans voor de thuisploeg. Vansimpsen krijgt een bal ingespeeld van Smet en krijgt hem met de nodige moeite onder controle, legt terug op Baeten. Het schot van Baeten gaat maar net langs de verkeerde kant van de paal.

55′ Bijna was het weer raak, een voorzet/schot van Yagan van de rechterkant wordt net gemist door de inglijdende Vansimpsen.

54′ DOELPUNT DESSEL! Gerits ontvangt de bal rechts van het doel op de rand van het strafschopgebied, draait naar het doel toe en haalt heerlijk uit in de verste bovenhoek, een prachtig doelpunt!

53′ Challouk van afstand met iets dat het midden houdt tussen een schot en een voorzet, Kustermans kan simpel vangen.

50′ Eerste mogelijkheid voor de thuisploeg. Smet zet voor vanaf rechts, Vansimpsen kan bij de eerste paal zijn hoofd niet goed tegen de bal zetten en kopt ruim naast.

46′ Lallemand is in de ploeg gekomen voor Brulmans.

46′ De tweede helft is begonnen.

Rust in Dessel. Een verdiende voorsprong voor een sterk spelende thuisploeg!

42′ Wederom een goede Desselse aanval. Vansimpsen speelt Yagan in op rechts, zijn voorzet wordt door Breugelmans naast gekopt. Dessel staat hier een hele sterke eerste helft te spelen!

40′ Na langdurig balbezit van de thuisploeg komt de bal uiteindelijk terecht bij Smet aan de rechterkant. Hij geeft ineens voor, Yagan staat vrij voor de eerste paal en probeert met een subtiele voetbeweging de doelman te verrassen. De bal gaat helaas echter in het zijnet.

32′ DOELPUNT DESSEL! Breugelmans wordt weer over links weggestuurd, je zou denken dat tegenstanders dat onderhand wel door hebben? Hij haalt de achterlijn en legt de bal laag terug, Vansimpsen staat op de goede plek en schiet via de benen van de doelman binnen!

We zien twee ploegen die het veld op zijn gestapt met de bedoeling om voetbal te spelen. Dat maakt voor een, met momenten ondanks de nog niet talrijk aanwezige kansen, aangename match om naar te kijken.

17′ Vosters heeft er zin in vandaag, zijn zoveelste rush naar voren gevolgd door een perfecte voorzet. Baeten verschijnt centraal vrij voor het doel, maar mist de bal volledig.

12′ Een hoekschop van Brulmans wordt door Mezine goed ingekopt, Gerits kan van de lijn halen.

7′ DOELPUNT DESSEL! Een mooie aanval, met het nodige geluk, komt via Vosters voor het doel terecht, Baeten kan doortikken en Vansimpsen kan alleen voor de doelman beheerst binnen schuiven!

6′ Mezine met een poging van buiten het strafschopgebied, Kustermans kan keren.

2′ Een een-twee op rechts van Yagan en Gerits komt via eerstgenoemde terecht bij Breugelmans. Zijn schot gaat over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

30768969_10214722917563170_2141003884_o