Afgelopen in Deinze. Een tweede helft waarin Deinze het nog enigzins probeerde, maar waarin het spelniveau nóg lager lag dan in de eerste helft. Het is maar goed dat we hier gratis binnen zijn gekomen.

89′ Brulmans met een poging van afstand, ook een hele afstand over het doel heen.

86′ Gele kaart voor Janssens.

82′ Gele kaart voor Tilburgs.

81′ Mezine wordt vervangen door Janssens.

81′ Dessel countert zich er nu uit. Rosario wordt diep gestuurd, maar met een verdediger aan zijn zijde lepelt bij de bal over.

78′ Vansimpsen wordt vervangen door Rosario.

Voor een match waarin het niveau vrij laag ligt, worden er veel fouten gemaakt.

72′ Directe rode kaart voor Gerits, in hetzelfde moment krijgt een speler van Deinze geel, we kunnen zo gauw even niet zien wie dit was.

68′ Lallemand wordt vervangen door Romero Gomez.

62′ Na een hoekschop aan de rechterkant kan Lievens in het strafschopgebied uithalen, Kustermans kan keren en Lenaerts kan wegwerken.

58′ Brulmans met een poging van op afstand, recht op Kustermans af.

50′ Voorzet vanop rechts van Lallemand, bij de tweede paal kopt Mertens over het doel.

46′ De tweede helft is begonnen. Breugelmans is vervangen door Janssens.

Rust in Deinze. Een onderhoudende eerste helft met weinig goed spel en tempo. Op dit tempo zijn we optijd terug thuis voor een mitraillette.

44′ Gele kaart voor Sols. 

42′ Brulmans met een vrije trap centraal niet ver van het doel, hij trapt hem richting de hoek van Kustermans, die dan ook met de vuisten kan keren.

36′ Gele kaart voor Gerits.

34′ Deinze dit keer met een kans(je). Via de een-twee komt er van rechts een voorzet op het hoofd van Mezine, zijn kopbal mist richting en gaat zowel over als naast het doel.

29′ Grootste kans tot nu toe is voor Dessel. Smet ontvangt de bal rond de middellijn en stuurt Vansimpsen diep langs de zijlijn, Vansimpsen komt naar binnen en haalt centraal goed uit met zijn linker. Vandenbergh kan nog net in hoekschop tikken.

23′ Gele kaart voor Mezine.

17′ Vosters kan een hoge voorzet niet goed verwerken en Mertens probeert het vanuit een moeilijke hoek met een volley, ver over het doel.

6′ Lallemand krijgt de bal in het strafschopgebied aangespeeld. Hij probeert het met een listig schot in de korte hoek, maar via Kustermans en de paal verdwijnt de bal buiten.

4′ Breugelmans wordt op randje buitenspel diep gestoken op links. Hij probeert Vansimpsen in het midden te bereiken, maar zijn voorzet kan nog net geblokt worden door een verdediger van Deinze.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

31959530_10214824898352626_1032883117213351936_n.jpg