Afgelopen. Knokke pakt hier de drie punten en blijft zo in het spoor van leider Lommel.

90′ De Cuyper wordt vervangen door Mputu.

90′ Gele kaart voor Dhondt.

88′ Peers komt in de ploeg voor Vosters, extra kopkracht voorin voor de laatste minuten.

79′ De bezoekers pakken wederom de voorsprong. De Cuyper kan voorzetten vanaf rechts en Savaete kan bij de tweede paal vrij inkoppen. Een voorsprong waar misschien wel iets voor valt te zeggen, maar die van iets minder glans voorzien wordt door enkele bezoekende ‘fanatiekelingen’ op de tribune. Die menen dreigende taal te moeten gebruiken richting een steward van Dessel. Dit vanwege het feit dat deze steward enkele opmerkingen plaatsten over hetgeen er voor hem gezegd wordt, jammer dat deze mannen zich niet kunnen gedragen.

76′ Yagan ontvangt de bal op links na een foutje van Buysse. Hij speelt diezelfde Buysse voorbij, trekt naar binnen en trapt. Zijn schot komt uiteindelijk ongevaarlijk in de handen van Verlinden.

70′ Gele kaart voor Tilburgs.

67′ Buysse krijgt de bal rechts in het strafschopgebied aangespeeld, maar moet met zijn mindere rechter trappen en de bal gaat dan ook ver over het doel.

66′ Gele kaart voor Mestdagh.

64′ Gele kaart voor Staelens.

62′ Een hoekschop voor de bezoekers. Van De Water kan koppen, maar zijn poging gaat naast.

55′ Yagan krijgt de bal op links aangespeeld. Hij ziet geen mogelijkheid om zijn tegenstander voorbij te gaan en legt terug op Baeten, zijn schot gaat over het doel.

50′ Lenaerts met een eerste mogelijkheid voor Dessel. Zijn kopbal mist richting en gaat naast het doel.

46′ De tweede helft is begonnen.

Rust in Dessel. 

43′ Bijna scoort Vosters een werkelijk schitterend doelpunt. Hij komt van links naar binnen en ontvangt de bal in zijn voeten, in zijn dribbel gaat hij 3 man voorbij en trapt richting het doel. Verlinden kan nog net in hoekschop duwen.

38′ Weer de paal geraakt door een van de bezoekers. Via de kluts komt de bal voor de voeten van Dhondt, zijn poging gaat ook via de buitenkant van de paal naast het doel.

24′ De Cuyper met een diepe bal op Vandewalle, hij neemt de bal goed mee en werkt ook goed af, maar treft de buitenkant van de paal.

17′ DOELPUNT DESSEL! Yagan speelt de bal op rechts het strafschopgebied in richting Baeten. Hij draait zich vrij en trapt schitterend met een curve binnen in de verste bovenhoek!

13′ Jutten raakt, op het eerste zicht, vrij ernstig geblesseerd bij het voorgeven van de bal aan de rechterkant. Hij moet er ook meteen af en wordt vervangen door Gerits

6′ Knokke neemt de leiding. Een hoekschop wordt niet goed verwerkt door Dessel, uiteindelijk komt de bal via DHondt terecht bij Staelens, die met een acrobatiek hoogstandje de bal in de verre hoek krijgt.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanmiddag:

32169218_10214859973109473_5285193863181369344_n.jpg