Afgelopen! Dessel wint hier zeer onverdiend van een sterk Lommel, maar helpt zo wel Knokke aan de leidersplek.

90+?’ Valcke krijgt de bal met een gelukje in zijn voeten, maar trapt in het zijnet.

90+?’ Yagan wordt vervangen door Peers.

90′ Op de counter wordt Vansimpsen nog eens weggestuurd. Hij speelt de bal te ver voor zich uit en Clepkens kan nog redden.

90′ De Bruyn met een vrije trap op de witte lijn van het strafschopgebied, waar we eerlijk moeten zijn en de handsbal voorafgaand in het strafschopgebied was. Zijn vrije trap gaat echter over het doel.

88′ Gele kaarten voor Gaethofs en Lenaerts.

87′ Scheelen komt vanaf links naar binnen en probeert de verre hoek te bereiken. Kustermans verwerkt naar de zijkant.

84′ DOELPUNT DESSEL! EEN WERELDGOAL VAN KEVIN JANSSENS! Waar iedereen had verwacht dat hij Rosario diep zou sturen, probeert hij het zelf en trapt hij hem vanaf zijn eigen helft over de kansloze Clepkens heen in het lege doel. Dit is een doelpunt dat de wereld over gaat!

83′ Gaethofs komt in de ploeg voor Gueroui.

83′ Gele kaart voor Rosario, waar hij eigenlijk de vrije trap mee had moeten krijgen.

79′ DOELPUNT DESSEL! Deze valt echt vanuit het niets. Janssens krijgt een vrije trap terug in zijn voeten en slingert de bal nog maar eens voor de pot, waar Haagen bij de tweede paal klaar staat om binnen te koppen. Een onverdiende gelijkmaker, maar daar zal niemand in Dessel (en Knokke) om malen.

77′ Een heel zwak Dessel wordt momenteel overklast door een heel sterk Lommel. De Bruyn speelt 2 man voorbij aan de linkerkant en probeert de bal naar de verre hoek te sturen, Kustermans kan nog net redden.

76′ Wederom dom Dessels balverlies op eigen helft. De Bruyn pikt op en heeft een mooie stift in gedachten, deze eindigt op het dak van het doel.

70′ Janssens verliest de bal op het middenveld en Sula is alleen door op Kustermans. Hij trapt echter recht op de vuisten van de doelman. In de rebound trapt Valcke nogmaals in zijn handen, dit maal klemvast.

66′ Vermijl wordt vervangen door Valcke.

64′ Brebels met een poging van afstand, maar raakt de bal verkeerd en deze rolt ruim naast het doel langs.

60′ Rosario wordt vlak over de middellijn diep gestuurd door een goede pass van Yagan. Hij is doorgebroken en wordt door Santermans duidelijk in de rug geduwd, maar Deckers weigert hiervoor te fluiten. Misschien omdat hij anders geen keus heeft dan de bezoekende verdediger van het veld te moeten sturen, maar dit mag nooit een reden zijn om niet te fluiten.

58′ Goede kans voor Dessel. Yagan wordt aangespeeld door Rosario, draait naar binnen en vindt de vuisten van Clepkens. In de rebound trapt Rosario ver over het doel.

55′ Ofori wordt vervangen door Rosario.

54′ Meteen hierna een levensgrote kans voor Lommel. Cauwenberg kan door op links en zet voor, De Bruyn tikt vlak voor het doel over.

53′ Sula maakt geen fout en trapt Lommel op voorsprong.

52′ Strafschop voor Lommel. Sula lijkt in de grond te trappen, maar krijgt van de arbiter alsnog een strafschop.

47′ Uit deze hoekschop een uitbraak van Lommel, Gueroui probeert het aan de linkerkant met een geplaatste bal, maar raakt hem verkeerd en de bal gaat ver naast.

46′ Baeten dringt aan de linkerkant het strafschopgebied in. Hij wil de bal voorkrijgen, maar Clepkens kan in hoekschop verwerken.

46′ De tweede helft is begonnen. Bij de bezoekers is Sula in de ploeg gekomen voor de gekwetste Vermeiren.

Rust. De kansen waren voornamelijk voor de bezoekers, maar zij waren niet scherp voor het doel en dus gaan we doelpuntloos de rust in.

43′ Vermeiren wint een ‘duel’ met Kustermans en ontfutselt hem de bal, maar besluit vanuit een moeilijke hoek in het zijnet.

42′ Scheelen probeert het ineens vanuit een vrije trap. Een goede poging, maar net naast het doel.

38′ Lommelse voorzet vanaf links. Scheelen kan koppen, maar Kustermans duwt in hoekschop.

32′ Gueroui met wederom een poging van afstand, dit keer met links, maar raakt de bal verkeerd en hij zeilt naast het doel langs.

30′ Brebels komt door over rechts en legt goed terug op Scheelen. hij kan centraal voor het doel vrij trappen, maar trapt geheel vrijstaand over het doel heen.

24′ Gueroui kan centraal opstomen en uithalen, hij trapt echter in de grond en zijn poging rolt in de handen van Kustermans.

12′ Een laag schot van Yagan wordt geblokt, in de rebound trapt Baeten schuin voor het doel hoog over.

8′ De Bruyn stuurt Scheelen diep, met zijn mindere rechter trapt hij op doel maar kan Kustermans redding brengen.

5′ Yagan probeert het ineens uit een vrije trap van de zijkant, maar trapt over het doel.

1′ De eerste kans is meteen voor de bezoekers. Voorzet vanaf rechts en Vermeiren trapt centraal voor het doel de bal over.

1′ We zijn eraan begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanmiddag:

32313729_10214881337803577_6534932189862166528_n