Afgelopen. De tweede helft was duidelijk voor de thuisploeg en dus een terechte overwinning voor Lommel.

90′ Baeten kan het nogeens proberen van een meter of 20. Net naast het doel.

80′ Rosario komt in de ploeg voor Yagan.

78′ Azevedo komt in de ploeg voor Sula.

76′ Scheelen komt in de ploeg voor Valcke.

75′ Kustermans kan in eerste instantie nog redden, maar in de rebound trapt Sula alsnog binnen.

74′ Strafschop voor de thuisploeg. Kustermans verspeelt op heel knullige manier de bal, waardoor Haagen geen andere keus heeft dan Sula onderuit te werken ten koste van een strafschop en gele kaart.

70′ Gele kaart voor Smet.

68′ Janssens ontvangt de bal en draait een aantal keer om zijn as heen. voor bij besluit te trappen. In de handen van Clepkens.

66′ De Bruyn komt in de ploeg voor Vermijl.

66′ Gele kaart voor Swers.

62′ Gele kaart voor Gueroui.

61′ Lommel pakt een ruimere voorsprong. Na heel dom balverlies van Yagan kan Lommel eruit komen. Uiteindelijk kan Sula trappen van net buiten het strafschopgebied, het schot lijkt houdbaar, maar rolt onder het lichaam van Kustermans door binnen.

53′ Een voorzet van Gerits wordt slecht weggewerkt door de thuisploeg, Vosters komt aanlopen en neemt hem van afstand ineens op de slof maar trapt naast het doel.

50′ De vrije trap die volgt van Henkens wordt door Kustermans in hoekschop verwerkt.

49′ Gele kaart voor Tilburgs.

47′ Hoekschop van de thuisploeg, de bal wordt door Lenaerts weggekopt. Hij komt uiteindelijk terecht bij Gaethofs die het ineens probeert, ruim naast het doel.

46′ Gueroui met een kopbal uit een vrije trap, Kustermans kan vangen met de nodige show.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Lommel. In tegenstelling tot zondag is Dessel nu niet veel minder dan de thuisploeg en zijn er toch ook zeker kansen te zien, maar gaan we toch met een achterstand rusten.

45′ Gerits pikt de bal op de rand van het strafschopgebied op, zijn schot uit de draai is te zwak en kan gepakt worden door Clepkens.

44′ Vermijl komt van de rechterkant naar binnen. Hij heeft wat ruimte en haalt uit, Kustermans heeft moeite met zijn poging en moet een hoekschop toe staan. Hier komt verder geen gevaar uit.

41′ Uit de hoekschop die volgt komt de bal terecht bij Yagan. Zijn voorzet wordt bij de tweede paal door Haagen terug gekopt, Janssens trapt ineens, maar raakt de bal verkeerd en deze gaat ruim naast.

40′ Een langlopende aanval van Dessel komt, onder andere door geknoei van de thuisploeg, terecht bij Gerits. Hij schuift voorbij Clepkens, maar Swers kan voor de lijn ontzetten.

38′ Yagan dit keer vanaf links, met een goede pass tussen twee verdedigers door. Baeten schuift het strafschopgebied in en trapt, Clepkens kan in twee tijden pakken.

23′ Een voorzet van Vosters vanop links gaat voorbij alles en iedereen, waarna bij de tweede paal Smet ineens trapt. Zijn poging zeilt hard voor het doel langs.

20′ Yagan speelt op rechts zijn man voorbij, zijn voorzet wordt bij de tweede paal door Baeten in de handen van Clepkens getrapt.

16′ Lommel pakt de voorsprong. Henkens verstuurt een diepe bal, bij Dessel staan ze achterin te slapen. Vermijl ontvangt, omspeelt Kustermans en werkt in het lege doel binnen.

14′ Sula komt het strafschopgebied binnen en draait naar binnen, zijn poging gaat over het doel.

14′ Vansimpsen probeert het eens van afstand, geen problemen voor Clepkens.

7′ Een vrije trap van Henkens wordt door Neven ruim naast gekopt.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De opstellingen van beide ploegen vanavond:

32787704_10214910709857860_5472673734022135808_n.jpg