Afgelopen. Na een goede eerste helft was de tweede helft wat soberder, behoudens enkele kleine kansen aan beide kanten was er niet veel opwinding meer.

86′ Van Walle wordt vervangen door Mertens.

84′ Scheyving met een poging van afstand, de bal rolt ongevaarlijk naast het doel.

83′ Scheyving komt in de ploeg voor Bael.

76′ Rosario wordt vervangen door Yagan.

70′ Tilburgs en Janssens worden vervangen door Verboven en Peers.

68′ Brulmans wordt vervangen door Libbrecht.

61′ Janssens krijgt de bal na een uitbraak bij de tweede paal, waar Romero Gomez staat te wachten. Kustermans kan zijn inzet in twee tijden pakken.

47′ Hoekschop van Janssens, Lenaerts kopt in de handen van Frans.

46′ De tweede helft is begonnen.

Rust. Dessel is de betere ploeg, maar werkt de kansen die ze krijgen niet af. Dus staat er maar een 1-1 op het scorebord.

40′ Smet ontvangt de bal weer op rechts, gaat voorbij De Walle en kan voorzetten. Vansimpsen kan net niet goed bij komen de bal en kopt over het doel.

36′ Gerits laat hier een niet te missen kans tóch liggen. Alleen voor Frans probeert hij af te werken, maar in een ultieme reflex kan Frans met zijn hand keren.

29′ Gele kaart voor De Smul.

24′ DOELPUNT DESSEL! Janssens mag een vrije trap naar het doel toe draaien, Vansimpsen kan verlengen en legt hem met zijn hoofd achter Frans in het bezoekende doel.

20′ Bael komt van de rechterkant naar binnen en trapt op doel, Kustermans kan simpel pakken.

18′ Bij de eerste de beste kans nemen de bezoekers de voorsprong. Challouk ontvangt de bal op het middenveld en mag vrij opkomen. Net buiten het strafschopgebied besluit hij vogelvrij op doel en krult hem mooi in de verste hoek.

9′ Perfecte voorzet van Smet van de rechterkant. Baeten staat centraal helemaal vrij en kopt goed in, maar Frans met een even zo goede redding voorkomt de Desselse voorsprong.

2′ Bijna kan Rosario profiteren van een fout van de bezoekende doelman. Hij twijfelt te lang om een terugspeelbal te verwerken, via het been van Rosario verdwijnt de bal maar net over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

Bij de bezoekers nog voor de aftrap een wijziging. Janssens speelt in plaats van Goossens.

De opstellingen van beide ploegen vanmiddag:

33099785_10214932356319008_1134175759066202112_n.jpg