Afgelopen. Dessel verdiende hier absoluut een gelijkmaker, maar het mocht wederom niet zo zijn.

90′ Een hoge voorzet van Boujouh wordt weggekopt in de voeten van de aanstormende Smet, zijn schot gaat een halve meter over.

90′ Diep in blessuretijd komt Ciranni in Garcia.

85′ Er zit hier zeker meer in voor Dessel, maar het beloont zichzelf nog niet in een goede tweede helft.

81′ Na commentaar op een hoekschop die Dessel krijgt deelt de arbiter gele kaarten uit aan de trainer van Moeskroen, ook een ander staflid op de bank krijgt een gele kaart.

78′ Olinga wordt vervangen door Antonov.

76′ Breugelmans, die al op een gele kaart staat, wordt vervangen door Demba.

71′ Spahiu probeert een strafschop te versieren, maar de arbiter heeft hem door. Hij krijgt een gele kaart voor zijn duik.

70′ De vrije trap die volgt wordt voor Mohamed prachtig ingetrapt en sterft in schoonheid op de paal.

70′ Nu maakt Breugelmans een overtreding op de rand van het strafschopgebied. Breugelmans heeft al geel op zak, dus gelukkig laat hij het bij een vrije trap.

67′ Gele kaart voor Moutawakil.

66′ Dit was dé kans voor Dessel. Jutten wordt door Breugelmans diep gestuurd en kan alleen op Vasic af. Jutten wil de bal in de verre hoek krullen, maar de doelman heeft het door en redt met de voet.

63′ Een hoekschop voor de bezoekers wordt bij de eerste paal over het doel gekopt.

60′ Ippolito gaat eraf, Spahiu komt erop voor de bezoekers. Hij heeft dit seizoen nog  niet gespeeld, maar is normaal toch wel een basisklant. Misschien toch een teken dat de bezoekende trainer er niet gerust op is.

59′ De vrij trap die volgt levert helaas niets op.

58′ Eerder kreeg Breugelmans een gele kaart voor het wegtrappen van de bal, nu doet Godeau hetzelfde en krijgt hij geen geel. Van Durmen krijgt die gele kaart wel voor een fout op het middenveld.

55′ Dessel begint stormachtig aan de tweede helft en dat is ook nodig met een kleine achterstand. Nu wordt er wat gas terug genomen en heeft Moeskroen de bal weer regelmatig in het bezit.

52′ Meteen hierna een goede Desselse aanval. Breugelmans zet vanaf links voor, Vansimpsen kan bij de eerste paal net niet bij de bal.

51′ Smet zetelt zich achter de bal, maar trapt een meter over het doel. Toch wel jammer, hier lag een grote mogelijkheid om gelijk te maken.

50′ Vrije trap na een fout op Janssens, de bal ligt op 16 meter van het doel. De bal ligt centraal, een goede mogelijkheid voor Dessel.

48′ Na wederom slordig Dessels balverlies komt de bal bij Garcia terecht, zijn schot wordt door Kustermans in hoekschop getikt.

47′ Gele kaart voor Wimmer.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Zoals gezegd is Vansimpsen in de ploeg gekomen, hij vervangt Alaerts.

In de rust wordt er door Vansimpsen stevig warmgelopen, hij zal na rust in de ploeg gaan komen.

Rust in Dessel.

42′ Boya met een vrije trap, maar Kustermans kan ineens pakken.

37′ Dessel speelt helemaal geen slechte match, maar er wordt té veel balverlies geleden. Passen die niet aankomen en ballen op de kaats die niet zuiver genoeg zijn. Dat moet eruit als je een kans wil maken vanavond.

34′ Breugelmans wordt onterecht voor buitenspel terug gefloten, vervolgens trapt hij de bal nog richting en het doel en krijgt hij hiervoor een gele kaart.

32′ Moutawakil met een goede recuperatie en even zo goede pass naar Jutten, zijn schot gaat helaas ruim over het doel.

29′ Een afgeslagen hoekschop van de bezoekers komt terecht bij Mohamed, zijn schot uit de tweede lijn is geen probleem voor Kustermans.

25′ Eerste serieuze aanval van Desselse zijde, Jutten bereikt Janssens die van een meter of 20 naast het doel trapt.

24′ De bezoekers lijken een dubbele voorsprong te pakken na slordig balverlies aan Desselse zijde. Boya kan alleen op Kustermans af en legt breed op Olinga. Hij trapt de bal binnen, maar doet dit terwijl hij buitenspel staat en dus gaat het doelpunt niet door.

22′ Op een voorzet van Boujouh trapt Smet tegen Vasic aan, hij doet dit wel vanuit buitenspel positie.

20′ Er gebeurt momenteel niet zoveel, de bezoekers hebben nog steeds het meeste balbezit en Dessel probeert op de tegenaanval erdoor te komen. Een tweede hoekschop levert voor Dessel ook niets op.

11′ De bezoekers pakken een voorsprong. Olinga wordt diep weggestoken, Haagen raakt zijn schuiver nog aan en Kustermans is kansloos. De bal rolt in de verre hoek binnen.

9′ Na een rustige studieronde, waarin het meeste balbezit voor de bezoekers was, is de eerste poging van Van Durmen. Hij raakt de bal verkeerd en trapt over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen voor de match van vanavond.

70776821_436373287085727_1657226226516885504_n