Afgelopen. Dessel pakt hier meer dan verdiend de drie punten!
90′ Olongo had hier zijn invalbeurt kunnen bekronen met een doelpunt. Demba is zijn tegenstander wederom te snel af en legt goed breed. Olongo zet zijn voet ertegen, maar de bal rolt net naast het doel.
86′ Vansimpsen wordt, eveneens onder luid applaus, vervangen door Olongo.
85′ De bezoekers houden nu open huis voor Dessel. Nu is het Lenaerts die uit een hoekschop op doel kopt. De doelman kan nog redden en daarna wordt de bal door een bezoekende verdediger van de lijn gered.
84′ Demba is bezig aan een goede invalbeurt. Hij geeft ditmaal goed diep op Versmissen. Vervolgens wil Lennert de bal breed leggen op Vansimpsen, maar een bezoekende verdediger kan nog maar net in hoekschop glijden.
83′ Jutten wordt onder oorverdovend applaus vervangen door Versmissen.
82′ DOELPUNT DESSEL! Een counter uit het boekje! Visé verprutst voor de zoveelste keer een hoekschop en Dessel kan er via Breugelmans uit. Hij geeft diep op de bezoekende helft de bal centraal mee aan Jutten, Jutten pakt de bal vervolgens ineens goed mee en trapt al even zo goed binnen!
79′ Debefve en Manfredi worden vervangen door Kasmi en Sawaneh.
79′ Dit is een voorsprong die gelijk staat met het wedstrijdbeeld, eigenlijk is één doelpunt verschil nog te weinig.
74′ DOELPUNT DESSEL! Eindelijk gaat er een bal in! Demba snelt zijn man op rechts voorbij en geeft goed voor, Jutten torent boven zijn direct tegenstander uit en kopt via de paal binnen!
71′ Een voorzet van Smet gaat aan de tweede paal voorbij en wordt door Breugelmans terug voor het doel gebracht, Jutten kan helaas net niet met zijn hoofd bij de bal.
68′ Na slordig Dessels balverlies is het uiteindelijk Manfredi die in de handen van Kustermans trapt. Hier moeten we wel voor oppassen, want de enige manier waarop de bezoekers gevaar kunnen stichten vandaag is door onze eigen fouten.
66′ Janssens wordt vervangen door Demba. Janssens speelt geen slechte match, maar gezien hij al op geel staat is dit geen onverstandige wissel. Dit voordat de bezoekers het in hun hoofd halen hem een tweede geel aan te smeren.
64′ Gerits is een enorm sympathiek persoon en we zien hem in Dessel allemaal graag, maar had hier rood moeten krijgen na het neerhalen van een doorgebroken Breugelmans. De arbiter is mild en geeft maar geel aan Gerits. (Vise)
63′ Vansimpsen trapt op de benen van Jaa, maar doet dit wederom vanuit buitenspel positie.
62′ We zijn nog steeds hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft, maar we komen te weinig door de handbalverdediging van de bezoekers heen.
61′ Gele kaart voor Janssens. (Dessel)
59′ Karate Kid Said wordt vervangen door Nakhid.
58′ Een afgeslagen bal valt centraal voor Janssens. Hij had eigenlijk meer tijd, maar trapt ineens naast.
52′ Gele kaart voor Debefve. (Visé) Visé ontpopt zich in deze match als een ware ‘schopploeg’. Er worden meer spelers geraakt dan ballen.
47′ Een schot van wederom Jutten wordt geblokt, in de rebound staat Vansimpsen buitenspel.
46′ De aanvallende intenties van Dessel zijn meteen duidelijk, een poging van Jutten gaat nog wel ver naast.
46′ De tweede helft is begonnen.
Rust in Dessel.
42′ Dufour steekt diep op Breugelmans, iets te hard en de doelman kan rapen.
39′ Gele kaart voor Manfredi. (Visé)
38′ Lenaerts speelt een vrije trap in op Breugelmans. Hij draait zich heel goed vrij en kan ongehinderd trappen van een meter of 18, maar zijn schot is te gehaast en mist richting.
33′ Prachtige Desselse aanval. Smet bereikt Janssens, hij geeft terug aan Smet met een mooie hakbal. Het schot van Smet gaat vervolgens via de vingertoppen van Jaa naast het doel.
32′ De bezoekers begonnen fel, maar beperken zich nu tot de bal hard en lang naar voren trappen. In de hoop dat een van de aanvallend ingestelde spelers erachter loopt.
29′ Janssens krijgt de bal op rechts en zet zijn tegenstander aan de kant met een mooie voetbeweging, zijn schot gaat helaas een meter voorlangs.
28′ Dessel heeft de overhand, maar er gaat bij beide ploegen nog veel mis.
23′ Moutawakil met een goede bal over de verdediging heen. Vansimpsen controleert goed, maar staat buitenspel.
22′ Uit de hoekschop die volgt maakt Haagen zich goed vrij, hij kopt vervolgens op de doelman.
21′ Een hoekschop schiet door naar de tweede paal waar Breugelmans al staat te wachten, maar Nézer kan net op tijd wegtrappen.
19′ Eindelijk een gele kaart voor Said (Visé), na een trappende beweging die dit keer gelukkig wél bestraft wordt.
16′ Een match waarin Dessel veel balbezit heeft, maar de bezoekers er op eigen helft scherp opzitten. kansen zijn er tot nu toe nog niet voor Dessel.
12′ Een voorzet van op links wordt door Sambu terug voor het doel gebracht, Kustermans plukt hem ineens.
11′ Nu is het wederom Said met een natrappende beweging, de arbiter wil er niet aan.
10′ Said versiert met een belachelijke valpartij een vrije trap aan de zijlijn. Hij geeft deze zelf voor richting het doel, Celestine trapt maar net naast.
8′ Dufour kan met bal naar voren lopen en wordt niet gehinderd, dus probeert hij het van afstand. Zijn schot zwaait af en gaat ver naast.
1′ We zijn aan de match begonnen.
De samenstellingen van beide ploegen voor vanavond.

71853543_389150595068852_6156553435169685504_n