Afgelopen. Dessel heeft deze nederlaag volledig aan zichzelf te danken.

90′ Demba zet zich er nog goed voorbij op rechts en levert een goede voorzet af. Alaerts staat centraal helemaal vrij, maar mist de open kans die hij krijgt op onbegrijpelijke wijze.

90′ Oumedjeber komt in de ploeg voor Dujardin.

90′ We zitten inmiddels in blessuretijd, Dessel komt niet door de Winkelse muur heen.

84′ Munoz wordt vervangen door Obin.

84′ Het thuispubliek is aan het klagen dat de thuisploeg verder naar voren moet spelen, maar de waarheid gebied te zeggen dat ze dat niet kunnen vandaag. Als ze dat doen, dan voetbalt Dessel er simpel doorheen, er zit voor de thuisploeg dus niets anders op.

83′ Gaethofs levert een goede voorzet af, maar zowel Vansimpsen als ook Demba kunnen niet bij de bal.

80′ Een voorzet van Gaethofs is te moeilijk voor Vansimpsen, zijn kopbal gaat over het doel.

80′ Dessel speelt nu een vorm van alles of niet bijna, op de twee centrale spelers achterin na gaat bij balbezit iedereen de bezoekende helft op. 

77′ Na de wissel enkele minuten geleden speelt de thuisploeg nu nog maar met één spits, de rest zakt terug om Dessel op te vangen.

75′ Een vrije trap aan de linkerkant wordt goed voor het doel gebracht. Lenaerts komt goed ingelopen, maar kan met het hoofd net niet bij de bal komen.

74′ Waeghe wordt vervangen door Surmeli.

71′ DOELPUNT DESSEL! Gaethofs pakt uit op links met een goede scherpe voorzet, de doelman kan er niet bij en het is Demba die van dichtbij binnen frommelt.

70′ Dubbele wissel bij Dessel. Jutten en Janssens gaan eraf voor Gaethofs en Alaerts.

66′ Dit is een rare match om te volgen. Dessel heeft veel, heel veel, balbezit. Speelt absoluut geen onaardige match, maar staat wel 2-0 achter tegen een ploeg die weigert te voetballen.

65′ Wederom balverlies bij Dessel en de thuisploeg die er van wil profiteren. Lutin legt uiteindelijk terug op Waeghe, zijn schot rolt naast.

61′ Vansimpsen is er alleen door na een goed doorkoppen van Jutten. Hij maakt ook prachtig af, maar stond buitenspel en dus gaat het doelpunt wederom niet door.

56′ Breugelmans wordt vervangen door Demba.

52′ Momenteel heeft het spel heel erg veel van weg van een match Handbal. Dessel probeert zich door een muur van verdedigers te spelen, soms tot wel 7 á 8 man op rij, maar de thuisploeg geeft geen krimp en loert op de foutjes aan Desselse zijde.

49′ Goede bal naar de flank van Dufour, de voorzet van Boujouh wordt vervolgens door Breugelmans tegen een verdedigend hoofd aangeschoten.

47′ Wederom een slechte pass ligt aan de basis van een uitbraak van de thuisploeg. Waeghe kan naar het doel toe lopen en wil breed leggen op Munoz, maar Boujouh let goed op en kan wegwerken.

46′ De tweede helft is begonnen.

De arbiter fluit voor de rust na een voetballend goede eerste helft, die door enkele fouten aan Desselse zijde helaas met een dubbele achterstand afgesloten wordt.

45′ Goede scherpe voorzet van Smet. Vansimpsen kan niet bij de bal en bij de tweede paal gooien twee verdedigers zich vol overgave voor de bal zodat ook Breugelmans niet binnen kan tikken.

41′ Een mooie crosspass op Smet, zijn voorzet is helaas te ver en Jutten kan zijn hoofd er niet goed tegen krijgen.

40′ Wederom een mooie combinatie aan de zijde van Dessel. Moutawakil speelt in, Vansimpsen legt terug en Janssens moet het met zijn rechter proberen, zijn poging waait ver naast.

38′ Een prachtige Desselse aanval wordt door Vansimpsen goed teruggelegd naar Dufour, zijn poging wordt door Roef met de voet gered. Vansimpsen tikt de rebound binnen, maar deed dit vanuit buitenspelpositie.

35′ Janssens probeert het met een lage schuiver van afstand, geen kracht achter zijn poging en dus niet heel veel problemen voor Roef.

32′ Ongelofelijk maar waar, de thuisploeg komt totaal niet in het spel voor, maar neemt nu toch een dubbele voorsprong. Een slechte inspeelpass van achteruit, die je met veel spelers voor de bal nooit zo mág geven, wordt onderschept en doorgespeeld op Lutin aan de rechterkant. In eerste instantie wordt een poging nog geblokt voor de lijn, maar in de rebound staat Waeghe helemaal vrij en mag hij wederom te gemakkelijk de 2-0 binnen trappen.

28′ Een hoekschop van de linkerkant wordt door Vansimpsen richting doel getrapt, Roef kan redden.

26′ Een goede diepe bal op Breugelmans. Hij lijkt alleen door, maar Nuyts is goed gevolgd en kan alsnog blokken.

26′ Na slordig balverlies van Dessel zijn de bezoekers er snel vandoor, de poging van Munoz is geen probleem voor Kustermans.

25′ Een geblokte voorzet komt voor de voeten van Dufour, zijn schot wordt door Roef stijlvol in hoekschop geboktst.

23′ Na een mislukte hoekschop is Dessel snel in de omschakeling, maar de eindpass is niet goed en dus is de kans verkeken.

19′ Jutten probeert het van afstand, maar zijn poging gaat ruim over. 

18′ De match verloopt al vanaf het eerste fluitsignaal hetzelfde. Dessel heeft misschien wel 80% balbezit, maar kan voor het doel nog niets bij elkaar spelen. De bezoekers beperken zich tot de counter en stilstaande fases. Op die stilstaande fases waren ze al éénmaal trefzeker.

14′ De thuisploeg pakt tegen de gang van het spel in de voorsprong. Een vrije trap wordt het strafschopgebied van Dessel ingegooid. Kustermans kan de bal niet klemmen en de verdediging krijgt de bal niet weggewerkt, waardoor Reuse veel te simpel kan binnen trappen.

2′ Een hoekschop van Dufour komt goed aan de tweede paal, Lenaerts kan zijn voet er niet goed tegen krijgen.

1′ In de stromende regen zijn we aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanmiddag.

71799029_2488593824529088_4174234214826246144_n.jpg