Afgelopen. Dessel beloont zichzelf voor de tweede week op rij niet en verliest in Molenbeek.

90′ Gele kaart voor Sadin, die heel ongelukkig invalt.

89′ Massengo wordt vervangen door Liard.

88′ Moutawakil wordt hier van de bal gegleden, vergelijkbaar met toen hij een gele kaart kreeg, maar de arbiter laat doorgaan. De thuisploeg is eruit en Napoleone probeert het met een knal in de korte hoek, Kustermans redt.

88′ Dessel verdient hier absoluut meer, laten we hopen dat ze dit nog af kunnen dwingen in de resterende minuten.

88′ Gele kaart voor Delacourt.

87′ Een afgeslagen bal valt voor de voeten van Moutawakil, zijn schot zeilt maar net langs de bovenhoek. Het zit Dessel ook niet bepaald mee vanavond.

85′ Versmissen probeert het van afstand, maar zijn schot mist de richting.

85′ Wederom is het Sadin die op een krachtig schot van Gaethofs zijn kunnen moet tonen. Het is op dit moment de doelman die de match voor zijn ploeg aan het winnen is.

84′ Vercauteren wordt vervangen door Cornet. Dit moet haast wel zijn om achterin wat meer gestalte neer te zetten voor de Desselse dreiging.

83′ Jutten wordt aangespeeld enkele meters buiten het strafschopgebied, maar hij neemt net teveel tijd en zijn schot wordt geblokt.

82′ Meteen ook de derde wissel bij Dessel. Versmissen komt in de ploeg voor Janssens. 

80′ Demba en Gaethofs komen in de ploeg voor Breugelmans en Dufour.

78′ Dessel moet zich hier niet door uit de match laten halen, een moment van geluk voor de thuisploeg, maar Dessel blijft de betere ploeg en kan hier nog steeds een resultaat halen.

77′ De thuisploeg komt onterecht op voorsprong. Na slecht wegwerken wordt een eerste schot nog gekraakt, maar in de rebound kan Mbuba binnen koppen.

72′ Ook Lenaerts krijgt nu een laatste waarschuwing van de arbiter, waardoor hij deze krijgt is niet helemaal duidelijk.

71′ Haagen stond nog voorin na een Desselse vrije trap en hij probeert het met een kopbal na een voorzet van Boujouh, zijn poging gaat ruim over. 

68′ Publiekslieveling Bova komt in de ploeg voor Dequevy, het publiek krijgt er alvast nieuwe energie van. 

67′ Nu een hoge voorzet van de thuisploeg die goed terug gekopt wordt, maar er is niemand aanwezig voor het doel.

66′ Gele kaart voor Moutawakil, waar hij toch vooral de bal lijkt te spelen. Tevens ook zijn derde van het seizoen, waardoor hij er volgende week niet bij is.

65′ Jutten probeert het wederom van afstand, zijn schot mist het doel maar net.

61′ Een mooie poging van Boujouh wordt gekraakt en rolt naar Sadin toe.

59′ Smet krijgt hier zijn laatste waarschuwing, bij de volgende overtreding zal hij in het boekje gaan.

58′ Janssens wil hier een strafschop versieren, maar laat zich misschien iets te gemakkelijk vallen. De arbiter laat doorspelen.

57′ Dessel heeft nog steeds de overhand in de match op dit moment, maar het blijft altijd uitkijken voor een klasseflits van de thuisploeg. Die kwaliteiten hebben ze weldegelijk, dit is gelukkig voor ons nog niet te zien op het veld.

56′ De thuisploeg heeft niet te klagen over vocale steun vanaf de tribunes, maar ook mooi om te horen is dat de talrijk opgekomen Desselse supporters van zich laten horen. Ook zij zijn duidelijk te horen vanavond, Chapeau!

55′ Jutten probeert het weer, dit keer van afstand. Zijn schuiver is geen probleem voor Sadin.

52′ Wederom een enorme kans voor Dessel. Boujouh zet voor op Vansimpsen, hij legt goed terug op de geheel vrij staande Jutten, maar zijn schot gaat recht op de doelman. Dit soort kansen moeten erin!

47′ Een schot van Dequevy is geen probleem voor Kustermans.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen.

Rust in Molenbeek.

37′ Dessel is momenteel echt de betere ploeg en had hier eigenlijk op voorsprong moeten komen. Breugelmans neemt een inworp snel en geeft zo Jutten heel veel vrijheid schuin voor het doel. Hij heeft een droge knal in petto, maar zijn poging eindigt helaas op de paal.

34′ De thuisploeg had de beginfase stevig in handen, maar Dessel laat zich nu ook steeds meer zien en trekt het spelbeeld wat meer in Dessels voordeel, met enkele goede kansen tot gevolg.

32′ De arbiter fluit tot nu toe een goede match, maar lijkt wel vanaf het begin al een beetje de twijfelgevallen aan de thuisploeg te geven. Ook is hij bijzonder ongeduldig bij vooral de Desselse spelhervattingen tot nu toe.

31′ Smet geeft een goed balletje over de verdediging en de kopbal van Janssens lijkt de hoek in te gaan, maar wederom Sadin houdt zijn ploeg op dit moment recht met een prachtige save.

30′ Dufour trapt nu een slim balletje onder de muur door, de bal wordt nog aangeraakt en mist net de snelheid om Sadin te kloppen. In de rebound komt de bal terecht bij Smet die een meter over het doel trapt.

29′ Nu aan de overkant ook een vrije trap voor Dessel op een mooie plek, vrijwel dezelfde als van waar Dufour tegen Charleroi raak schoot.

25′ Iets wat toch heel erg op een terugspeelbal lijkt, wordt door Sadin in de handen gepakt. De arbiter besluit dat dit niet het geval is en laat doorspelen.

22′ De thuisploeg is nu gevaarlijk over de rechterflank. De voorzet kan maar net worden weggewerkt door Haagen voordat Mbuba een vrije schotkans heeft.

20′ Mbuba werkt zich goed voorbij Lenaerts, maar Kustermans komt goed zijn doel uit en dwingt de aanvaller met bal over de achterlijn.

18′ Een Desselse hoekschop wordt bij de eerste paal verlengd. Breugelmans staat bij de tweede paal, maar zijn poging wordt ternauwernood geblokt.

13′ Uit deze hoekschop kopt Mbuba maar net over.

13′ Vercauteren trapt via de muur naast het doel, hoekschop dus.

12′ De arbiter heeft blijkbaar een fout van een Desselaar gezien enkele meters buiten het strafschopgebied. De vrije trap blijft liggen op een mooie plek voor de thuisploeg.

10′ Na enkele minuten van Dessels balbezit heeft RWDM nu de regie in handen genomen. Ze willen heel duidelijk een snel doelpunt maken en zetten zodoende ook veel druk naar voren.

9′ Napoleone kan zich het Desselse strafschopgebied in werken, maar zijn schot gaat ruim over het doel.

6′ Uit een vrije trap van de zijkant trapt Ruyssen op doel, Kustermans kan met een goede redding in hoekschop duwen.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.