Afgelopen. De bezoekers pakken een verdiende overwinning, maar wel met een geflatteerde score op het bord.

89′ Dufour met een goede bal op Versmissen. Zijn aanname is niet goed en zijn schot is een prooi voor Vandenberghe, hij wordt ook direct voor buitenspel terug gefloten.

88′ De match krijgt een uitslag die het wedstrijdverloop geen recht aan doet. Van Walle is het eindstation van een korte combinatie en hij trapt over Kustermans heen binnen.

83′ Challouk wordt vervangen door Bertaccini.

81′ Nog maar eens een hoekschop. Vansimpsen kan de bal van Dufour met zijn linker niet goed richting doel verlengen, hij gaat ruim over.

79′ De elfde hoekschop voor Dessel schiet centraal voorbij aan Versmissen, bij de tweede paal kan Vansimpsen met het hoofd niet genoeg kracht tegen de bal zetten.

77′ Staelens wordt vervangen door Tarfi.

76′ Dufour trapt een meter over het doel.

74′ Demba pakt uit met enkele mooie scharen en een hard schot, Vandenberghe duwt in hoekschop. De tiende hoekschop al voor Dessel, daar zou Dessel toch meer uit moeten kunnen halen.

72′ Het enige negatieve dat we dan over de tegenstander kunnen melden is dat er veel geprotesteerd wordt, vaak ook onterecht. Challouk speelt een goede wedstrijd, maar laat zich ook zien door het veelvuldig vragen om een kaart voor zijn tegenstanders. Iets dat een speler als hij niet nodig heeft. Iets dat een goed voetballende ploeg überhaupt niet nodig heeft in een match die je nu niet bepaald onsportief kunt noemen.

71′ Janssens wordt vervangen door Troonbeeckx. Een mooie gelegenheid voor de jongeling om zich te laten zien tegen een sterke tegenstrever.

70′ Gele kaart voor Janssens (Dessel)

68′ De eerste goed uitgespeelde aanval voor de bezoekers in de tweede helft zit er meteen in. Mertens is na een voorzet vanaf rechts het eindstation. Hij kan ongehinderd de 0-3 in het doel volleren. Een mooi doelpunt, maar wel weer een speler die zonder druk in mag trappen.

66′ Ook een gele kaart voor iemand op de bezoekende bank na commentaar op de arbiter, een eerste keer dat we dat in Dessel zien. Omdat de bank onder de tribune zit, weten we niet wie deze kaart gekregen heeft.

64′ Gele kaart voor De Schutter (Deinze)

62′ De Looze wordt vervangen door Goossens. Geen onverstandige wissel met al geel voor De Looze en het feit dat Dessel regelmatig over die flank doorkomt.

59′ Dessel begint goed en scherp aan de tweede helft, veel hoekschoppen en voorzetten van op de flank, maar de laatste bal wil maar niet goed vallen.

57′ Uit een hoekschop van de linkerkant stuurt Lenaerts zijn kopbal maar net langs de verre paal.

56′ Vansimpsen komt in de ploeg voor Yildiz. Een verdienstelijke wedstrijd van de aanvaller, maar hij moest het vaak opnemen tegen een overvloed aan bezoekende verdedigers.

55′ Dufour steekt Yildiz weg, zonder te kijken weet hij al waar de bal moet komen. Zijn pass is goed, maar centraal voor het doel kan een bezoekende verdediger nog in hoekschop trappen.

53′ Na slordig Dessels balverlies is Challouk ervandoor voor de bezoekers. Hij is gelukkig voor Dessel niet zelfzuchtig en probeert af te leggen op Mertens, Kustermans kan daar nog tussen komen.

49′ Goede voorzet van Janssens, maar er staat niemand bij de tweede paal om deze te verzilveren.

46′ Challouk lift de bal over Kustermans heen, Smet werkt bij de tweede paal in hoekschop.

46′ We zijn aan de tweede helft begonnen. Mariën is bij Dessel in de ploeg gekomen voor Haagen.

Rust in Dessel.

39′ Toch zijn het na een sterke Desselse fase, de bezoekers die een dubbele voorsprong pakken. Deinze is er op de counter uit en het schot van Challouk gaat via een Dessels been over Kustermans heen binnen.

38′ Uit de hoekschop komt de bal bij Demba, die opnieuw via de doelman naast het doel trapt.

37′ De vrije trap is geen succes, maar in de aanval die erop volgt moet Vandenberghe een schot van Demba in hoekschop verwerken.

36′ Gele kaart voor De Looze (Deinze)

31′ Deinze met een ingestudeerde vrije trap. Uiteindelijk is het Van Walle die van afstand op de lat trapt. Kustermans leek er nog enkele vingers tegen te krijgen, maar het is gewoon een doeltrap.

29′ Een voorzet van Smet is net te scherp voor de inkomende Yildiz.

26′ Op die gigantische kans van Versmissen na heeft Dessel het aanvallend moeilijk vanavond. Dat wordt perfect weergegeven door een aanval waarbij Yildiz de bal voor het doel wil geven van op de achterlijn, maar er geen enkele andere Desselaar in het strafschopgebied staat op dat moment.

21′ Lenaerts kan net niet met zijn hoofd bij een hoekschop van Dufour.

15′ Dit had de gelijkmaker moeten zijn voor Dessel. Na mooi combinatiespel krijgt Versmissen de bal op een presenteerblaadje van Yildiz. Alleen voor de doelman schuift hij naast het doel, deze had erin gemoeten!

14′ Vrije trap voor de bezoekers aan de rechterkant. De Schutter krijgt een open kopkans, maar kopt gelukkig voor Dessel over het doel.

10′ De bezoekers pakken de voorsprong. Bij een voorzet van Challouk wordt Mertens nog goed in bedwang gehouden, maar staat Staelens centraal volledig vrij om succesvol af te drukken.

2′ Voorzet van Moutawakil, Yildiz kopt over het doel.

1′ We zijn aan de match begonnen.

De samenstellingen van beide ploegen vanavond.